Şimdi Ara

Telefon Alacağım Fikir Verin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, şuanda LG L5 kullanıyorum fakat gerçekten bir çok sorunu var çok yavaş ve kamerası bazen açılmıyor gerçekten çok şikayetçiyim, yeni telefon almak istiyorum. Asus telefonlar nasıl bilgi verir misiniz ? Hızlı bir telefon istiyorum ve belleğinin sağlam olmasını istiyorum fiyat çok sıkıntı değil fakat 1000 üzeri olabilir ve altı olabilir :) 1000TL altı olması daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum hızlı ve gerçekten belleği hafızası iyi bir telefon arıyorum.

• Asuslar gayet hızlı ve akıcı ama bütçe uygunsa Lg G2 öneririm ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçen gayet iyi Bende G2 öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Asuslar gayet hızlı ve akıcı ama bütçe uygunsa Lg G2 öneririm ben

+1

Bende aynı fıkırdeyim.
  • G2 olabilir ancak fiyat yüksek gelirse Asus serisinden zenfone6 yi fazlasıyla inceledim sarj gösterge sorunundan başka bir sorun yok

• Asuslar iyi ama kısa dönem kullanacaksan. Bir de bataryası cok Zayıf. Bence de LG g2 al derim.

• Hocam al zenfone 6 yi kafan rahat etsin geri kalan para da cebinde kalsın. Zenfone 5 é göre pil konusunda daha iyi ve lolipop güncellemesini de alacak. 1,5 sene de güncel kalır telefon. 1000 lirayı aşarsan da g2 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercandk -- 22 Aralık 2014; 0:24:15 >
  • G2 icin..

http://m.akakce.com/p/?1333750

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.