Şimdi Ara

Telefon Alacağım Kararsızım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

stevjones hocam her konuda gm muahbbetini görmekten bıktı millet görende sanacak malını mülkünü ele geçirdi gm.

onu bana demiceksin stev e söyliceksin.yalan mı gm yaptıkları forumda adam bunları ss ile paylaşıyor ister alırlar ister almazlar dh kişiye özeelmi herkeze açık herkez istediği yorumu yapar belli ölçüde katılır ve katılmazlar.arkdaşım stev benim babamın oğlu değil resimleri kendi basmamış kendi de yazmamış herkezin yazdıklarını ss ile paylaşıyor bu miletin neden bu kadar zoruna gidiyor.gm bölümünün her tarafı şikayet dolu ısınmaydı ölü piksel di suydu buydu vss doluuuuu telpayı saymıcam bile sözün özü fanboy diceksen bana alıntı yapmıcaksın adam hergün forumda ona alıntı yap.

• Madem herkese açık bir forum bende görüşlerimi yazayım burada insanları bilgilendirecekseniz burada şu firma bu firma böyle diye karalama yapmayacaksınız ben 9 ay boyunca discovery kullandım defalarca yere düşürdüm birşey olmadı arkadaşlarım da hor kullanmalarına rağmen birşey olmadı kuş tüyüne sarıp kullanmadım herhalde bu telefonu sivri bir yere çarpıp ekranı kırılmasaydı hala kullanıyor olacaktım gm'nin size zorla telefon aldırdığı yok bu sorunlarında gm'ye hasmış gibi bahsedilmesinden de vazgeçin diğer firmalara bakın madem objektifsiniz G2'nin sorunlarını da yazın buraya tavsiyede bulunurken discovery'e ısınıyor diyorsunuz evet ısınıyor yazılımsal problemleride var ya G2 nin de ısınınca performans düşüklüğüne uğradığını neden yazmıyorsunuz G2 çıkmadan önce kimse tarafından önerilmiyordu bile yoksa bana berbat optimus L serisini mi savunacaksınız düzgün birşey yazmaya değmez sizin gibilere ister üstüne alırsın ister almazsın inan umrum da değil yazacağın herhangi bir yanıta da cevap verip zaman kaybına uğramaya da niyetim yok zamanım daha değerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Motorola Moto G diyorum gmd ve s4 miniden kat kat daha iyi donanım performans ve güncelleme garantisine sahip fiyatıda şu 670-800tl arası değişiyor

yalnız bu kadar yapma forumda heryerde moto g önerip kaçma s4 mini ile moto g nin donanımlarını nasıl aynı tuttun anlayamıyorum

işlemci ve gpu olarak moto g daha üstün s4 miniden donanım derken bunu kastettim
  • quote:

Madem herkese açık bir forum bende görüşlerimi yazayım burada insanları bilgilendirecekseniz burada şu firma bu firma böyle diye karalama yapmayacaksınız ben 9 ay boyunca discovery kullandım defalarca yere düşürdüm birşey olmadı arkadaşlarım da hor kullanmalarına rağmen birşey olmadı kuş tüyüne sarıp kullanmadım herhalde bu telefonu sivri bir yere çarpıp ekranı kırılmasaydı hala kullanıyor olacaktım gm'nin size zorla telefon aldırdığı yok bu sorunlarında gm'ye hasmış gibi bahsedilmesinden de vazgeçin diğer firmalara bakın madem objektifsiniz G2'nin sorunlarını da yazın buraya tavsiyede bulunurken discovery'e ısınıyor diyorsunuz evet ısınıyor yazılımsal problemleride var ya G2 nin de ısınınca performans düşüklüğüne uğradığını neden yazmıyorsunuz G2 çıkmadan önce kimse tarafından önerilmiyordu bile yoksa bana berbat optimus L serisini mi savunacaksınız düzgün birşey yazmaya değmez sizin gibilere ister üstüne alırsın ister almazsın inan umrum da değil yazacağın herhangi bir yanıta da cevap verip zaman kaybına uğramaya da niyetim yok zamanım daha değerli.

Madem bana serzenisin ben yanitlayayim,oncelikle htc akabinde sp simdide g2 kullanicisi olarak hangi markanin fanboyuyum bende cozemedim nasil bi mantiksa,diger yandan sp kulanirken spyi g2 kullanirken g2 oneriyor olmam neden sizi rahatsiz ediyor bildigim kullandigim telefonu onermek tabiki mantikli yuzde yuz bildigim cihaz sonucta,gm mobile benim malimi mulkumu almadi dusman degilim ama onerenlere yada bayilere cihaz basi kac para verildiki bunu irdelemek lazim,ben gm kullanip onerene vaaauuuvvv nasil onerirsin demiyorum ama ben kendileri gibi almis guvenmis gm kullanmis kisilerin ss lerini verince vooovvv yalan yok bilmemne,iyide kardesim ben demiyorumki hepsi boyle tabiki memnun olan iyi cihaza denk gelen vardir,Zaten her markanin her cihazi sorunlu cikabilir ama lg sony htc de bu %5ise gmde daha fazla belki %10_15dir.ayrica diyelimki birkisi 800liram var discovery alayimmi diye konu acarsa memnun olan gelip ben kullaniyorum iyi diyebilir,bende memnun olmayanlari paylasirim ki karari her yonuyle konu sahibi okusun gorsun,acaba gizli kalmasini istiyor bunlar sacilinca neden sinir yapiyorlar,böyle kizip cildiranlar esas fanboy degil ben fanboyum oylemi,duzgun kisi derki ben 5 aydir kullaniyorum sikinti olmadı yazar gecer,ama taarruz edenler gm fanboyudur cunku kendierini ele veriyorlar gmye laf soylenmesine sabirlari yok.senin vaktin gibi bende vaktime ve su mesaj icin bile yaktigim kaloriye aciyorum ama dandik fason cin cihazina kapaga marka basip sazan.avi yaparak milletin 600lirasini simidide sozum ona elite ile 1000lirasina goz koymalarina icim el vermiyor.sonucta islerine gelsin yada gelmesin kabul etsin yada itiraz etsin sonucta aci ama gercek olan gm nin dandik bir cihaz ve berbat bir servisi oldugu gercegidir,yumatu kamasonic ne ise odur yok donanimi fiyat iyi,parca toplamakla olsa casper da asus gibi h gibi global kaitede pc markasi olurdu daha yazarimda mobilden gm icin kasmaya degmez cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Motorola Moto G diyorum gmd ve s4 miniden kat kat daha iyi donanım performans ve güncelleme garantisine sahip fiyatıda şu 670-800tl arası değişiyor

yalnız bu kadar yapma forumda heryerde moto g önerip kaçma s4 mini ile moto g nin donanımlarını nasıl aynı tuttun anlayamıyorum

işlemci ve gpu olarak moto g daha üstün s4 miniden donanım derken bunu kastettim

Gpu aynı 2 Side adreno 305.
    İşlemci modeli olarak moto g snap400 s4 mini hiç görmedim İşlemci sini ama daha güçlüdü rr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkhanBalta -- 24 Nisan 2014; 20:00:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Madem herkese açık bir forum bende görüşlerimi yazayım burada insanları bilgilendirecekseniz burada şu firma bu firma böyle diye karalama yapmayacaksınız ben 9 ay boyunca discovery kullandım defalarca yere düşürdüm birşey olmadı arkadaşlarım da hor kullanmalarına rağmen birşey olmadı kuş tüyüne sarıp kullanmadım herhalde bu telefonu sivri bir yere çarpıp ekranı kırılmasaydı hala kullanıyor olacaktım gm'nin size zorla telefon aldırdığı yok bu sorunlarında gm'ye hasmış gibi bahsedilmesinden de vazgeçin diğer firmalara bakın madem objektifsiniz G2'nin sorunlarını da yazın buraya tavsiyede bulunurken discovery'e ısınıyor diyorsunuz evet ısınıyor yazılımsal problemleride var ya G2 nin de ısınınca performans düşüklüğüne uğradığını neden yazmıyorsunuz G2 çıkmadan önce kimse tarafından önerilmiyordu bile yoksa bana berbat optimus L serisini mi savunacaksınız düzgün birşey yazmaya değmez sizin gibilere ister üstüne alırsın ister almazsın inan umrum da değil yazacağın herhangi bir yanıta da cevap verip zaman kaybına uğramaya da niyetim yok zamanım daha değerli.

Madem bana serzenisin ben yanitlayayim,oncelikle htc akabinde sp simdide g2 kullanicisi olarak hangi markanin fanboyuyum bende cozemedim nasil bi mantiksa,diger yandan sp kulanirken spyi g2 kullanirken g2 oneriyor olmam neden sizi rahatsiz ediyor bildigim kullandigim telefonu onermek tabiki mantikli yuzde yuz bildigim cihaz sonucta,gm mobile benim malimi mulkumu almadi dusman degilim ama onerenlere yada bayilere cihaz basi kac para verildiki bunu irdelemek lazim,ben gm kullanip onerene vaaauuuvvv nasil onerirsin demiyorum ama ben kendileri gibi almis guvenmis gm kullanmis kisilerin ss lerini verince vooovvv yalan yok bilmemne,iyide kardesim ben demiyorumki hepsi boyle tabiki memnun olan iyi cihaza denk gelen vardir,Zaten her markanin her cihazi sorunlu cikabilir ama lg sony htc de bu %5ise gmde daha fazla belki %10_15dir.ayrica diyelimki birkisi 800liram var discovery alayimmi diye konu acarsa memnun olan gelip ben kullaniyorum iyi diyebilir,bende memnun olmayanlari paylasirim ki karari her yonuyle konu sahibi okusun gorsun,acaba gizli kalmasini istiyor bunlar sacilinca neden sinir yapiyorlar,böyle kizip cildiranlar esas fanboy degil ben fanboyum oylemi,duzgun kisi derki ben 5 aydir kullaniyorum sikinti olmadı yazar gecer,ama taarruz edenler gm fanboyudur cunku kendierini ele veriyorlar gmye laf soylenmesine sabirlari yok.senin vaktin gibi bende vaktime ve su mesaj icin bile yaktigim kaloriye aciyorum ama dandik fason cin cihazina kapaga marka basip sazan.avi yaparak milletin 600lirasini simidide sozum ona elite ile 1000lirasina goz koymalarina icim el vermiyor.sonucta islerine gelsin yada gelmesin kabul etsin yada itiraz etsin sonucta aci ama gercek olan gm nin dandik bir cihaz ve berbat bir servisi oldugu gercegidir,yumatu kamasonic ne ise odur yok donanimi fiyat iyi,parca toplamakla olsa casper da asus gibi h gibi global kaitede pc markasi olurdu daha yazarimda mobilden gm icin kasmaya degmez cidden

O kadar

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşlemci modeli olarak moto g snap400 s4 mini hiç görmedim İşlemci sini ama daha güçlüdü rr

moto g 4 çekirdekli snapdragon 400 1.2ghz kullanıyor s4 mini snapdragon 400 çift çekirdekli 1.7ghz kullanıyor her zaman 4 çekirdekli işlemci daha iyidir çoklu işlem yaparken daha rahat yapar ayrıca s4mini antutuda 14000 alırken moto g 18000 civarı alıyor birde moto gnin ekran çözünürlüğü daha yüksek

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Valla kusura bakmada ben gm fan boyu falan değilim gm babamın fabrikası değil ben millete bu telefon hakkında bilgi istedikleri zaman kendi deneyimlerime göre eksilerini de artılarını da yazdım her zaman imzamda hangi cihazı kullandığımı görmüyorsan bişey diyemem madem milleti doğru şekilde yönlendirmek istiyorsun kullandığın telefonun sürekli artılarını yazmayacaksın madem çok objektifsin eksikliklerinide yazacaksın senin yazılarını uzun zamandır takip ediyorum bir tane olumsuz yorumun yok kullandığın cihazlarla ilgili bu konuda sadece ben tepki göstermiyorum sana yazdığın yazıları bir gözden geçir istersen size tepki gösterenler nasılda gm fanboyu oluyor hemen foruma bakıyorum g2 den dert yananda var sp'den de dert yanan var kimse malım kötü demez xiaomi,zopo gibi çinli telefonlar yayılsın ülkemizde boyunuzu o zaman görecem ben sizin size göre her çin malı telefon dandik sanki plastik harikası kore mallarınız çok sağlam bir kit katı zar zor yayınladı üst seviye cihazınıza taptığınız firma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

moto g 4 çekirdekli snapdragon 400 1.2ghz kullanıyor s4 mini snapdragon 400 çift çekirdekli 1.7ghz kullanıyor her zaman 4 çekirdekli işlemci daha iyidir çoklu işlem yaparken daha rahat yapar ayrıca s4mini antutuda 14000 alırken moto g 18000 civarı alıyor birde moto gnin ekran çözünürlüğü daha yüksek

4çekirdek sadece uygulamalarda işe yarar ve 4 çekirdek destekleyen 4-5 uygulama var ya günlük kullanımda 4 çekirdek işe yaramaz. S4mini deki 1.5gb ram moto g ile günlük kullanımda aynı etkiyi yaratır ama oyunlarda daha öndedir. Çekirdeklerinin daha hızlı olması sebebiyle oyunlar da da daha performanslı dır. Şimdi motorola moto g nin 4 çekirdek li olmasına sığınacaksın. O zaman moto x ten sp den daha performanslı bir cihaza sahip olmalısın ama öyle değil
    Edit;s4 mini 20k civarı alıyo rr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkhanBalta -- 24 Nisan 2014; 20:30:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

Arkadaşlar telefon alacağım ama kararsız kaldım 1000 lira gibi bir bütçem var benim bulduğum 3 tane telefon var sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum
    benim bulduklarım

Samsung Galaxy S4 mini
    General Mobile Discovery
    HTC One Mini

100-150 daha koy s4 veya LG g2 al

• quote:

Valla kusura bakmada ben gm fan boyu falan değilim gm babamın fabrikası değil ben millete bu telefon hakkında bilgi istedikleri zaman kendi deneyimlerime göre eksilerini de artılarını da yazdım her zaman imzamda hangi cihazı kullandığımı görmüyorsan bişey diyemem madem milleti doğru şekilde yönlendirmek istiyorsun kullandığın telefonun sürekli artılarını yazmayacaksın madem çok objektifsin eksikliklerinide yazacaksın senin yazılarını uzun zamandır takip ediyorum bir tane olumsuz yorumun yok kullandığın cihazlarla ilgili bu konuda sadece ben tepki göstermiyorum sana yazdığın yazıları bir gözden geçir istersen size tepki gösterenler nasılda gm fanboyu oluyor hemen foruma bakıyorum g2 den dert yananda var sp'den de dert yanan var kimse malım kötü demez xiaomi,zopo gibi çinli telefonlar yayılsın ülkemizde boyunuzu o zaman görecem ben sizin size göre her çin malı telefon dandik sanki plastik harikası kore mallarınız çok sağlam bir kit katı zar zor yayınladı üst seviye cihazınıza taptığınız firma.

Bence de donanım ve kalite olarak ne LG ne samsung o paralarin telefonu degil düşünülürse o fiyatlara üst donanım bir pc ya da laptop almak mümkün. Ayrıca bence de discovery bir f/p ürünü telefondur ve gerek avrupada gerek ise amerikada blue life ve blue life play markalarıyla beğenilerek alınmaktadır. Fanboy luk kelimesi yanlış zaten burada herkes verdiği paranın tam hakkı olan ve beğendiği ürünü alması esastır. Ama başta da belirttiğim gibi tüm bu telefonların ederi veya karşılığı değiller, aşırı tüketimden kaçınmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 24 Nisan 2014; 21:25:45 >

• Xioami gelince tabiki sevinirim rekabet olur ama esas o zaman gm korksun,bencede her cin mali dandik degil,ama gm xiamoi cakmasi,yani oriinali gelince ki iyi fiyattan gelirse o zaman alt segmentte gm sogusleyemecek boyle,bekle bi kac ay tekrar goruselim gelince,gmcilere gore s5 s6 s7 iphone 6 6s 7 z1 z2 ze ten ustun zaten cihazlari o yuzden takmiyorum fazla,tv de 299a s5 altin yuzuk hediyeli falan ilk arayan 100kisiye bu fiyat diye reklamlar var ya benim gozumde odur iste gm,senin yada digerlerinin gozunde ne olursa olsun.

• quote:

Simdi g2 nin sorunlarını ben burda yazdım nickim belli takiple eksik bisey varsa mudahale et.bende seni takiplicem dh formunda ac lg gm bölümünü en cok sikayet kimde var gör ona göre konus.taki banada sitem ediyorsun bana sitem etcek bisey yok.benim cöpmü cöp sana kemik de atmadım saygı duymazsan duyamam diye belirtirsin kesersin lafı senin cihazin saglam olabilir banane ben sana kemik atsam neyse bisey dedim bana alinti yapiyorsun git adama alinti yap.taki adamin dedikleride dogru.lg gm ile 10 katlarmi katlar fazla yorumada sözede gerek yok lg den daha iyi firma varmi var.kardes sana laf yetistiremicem valla yorgunum zati

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Stev bu yorumu bana neden alintiladin anlamadim gm ci olan arkadasa alintilicaktın.

• Gelismeleri kacirma diye

• Arkadaşlar iyice inceledim telefonları Nexus 5 çok mantıklı geliyor ama 100-150 lira bulup lg g2 de alabilirim sizce nasıl bir yol izleyeyim
  • quote:

Arkadaşlar iyice inceledim telefonları Nexus 5 çok mantıklı geliyor ama 100-150 lira bulup lg g2 de alabilirim sizce nasıl bir yol izleyeyim

cihazı sevdiysen seni pişman etmez bu veletler yüzünden g2 yazmaya korkar oldum bu forumda mis gibi cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Arkadaşlar iyice inceledim telefonları Nexus 5 çok mantıklı geliyor ama 100-150 lira bulup lg g2 de alabilirim sizce nasıl bir yol izleyeyim

cihazı sevdiysen seni pişman etmez bu veletler yüzünden g2 yazmaya korkar oldum bu forumda mis gibi cihaz

Hocam doğrusu cihazı inceledim özellikleri filan çok iyi durumda bugün teknosa da inceledim de büyüklüğü ideal ve göze hoş gelen bir tasarımı var G2 daha mantıklı geliyor şu an bana ama yine de iyice araştırmak istiyorum

• fiyat performans diyorsan gmd discovery iyidir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Hocam doğrusu cihazı inceledim özellikleri filan çok iyi durumda bugün teknosa da inceledim de büyüklüğü ideal ve göze hoş gelen bir tasarımı var G2 daha mantıklı geliyor şu an bana ama yine de iyice araştırmak istiyorum

Arastır hocam kesinlikle pisman olmazsın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.