Şimdi Ara

Telefon alacağım önerileriniz neler expertiz arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığa ne yazayım karar veremedim neyse direkt konuya geçeyim, anneme bir telefon almayı düşünüyorum hediye olarak. Ben telefondan pek anlamayan bir tipim, bilgisayarı gözünüzün önünde parçalayıp anakartını tamir edebiliyor olsam da telefon özürlüyümdür. Şuanda samsung couple galiba öyle ufak tefek bir telefon kullanıyorum benim için kafi..

Her neyse arkadaşlar

Kendisi güzel fotoğraf çeken ve iyi müzik dinleyebileceği bir telefon istiyor, bunun dışındaki özellikleri kalbur üstü olsa yeterli yani. Birde öyle her sene telefon değiştiren tiplerden değiliz bu telefonu alınca azami 2-3 yıl kullanacak, kendisi aşçı olduğu için çalışırken bazen telefon cebinde olabiliyor ve tezgaha çarpalabiliyor istem dışı o yüzden sağlam bir şey olması lazım. Bütçeye gelincede 500 lira ile 1000 lira arasında değişiyor, fiyat performans bakımından hangi ürünü önerirseniz onu inceleyeceğim detaylı olarak. Belki sonra size yine danışırım

Dipnot: General Mobile Discovery'i bir arkadşaım da kullanıyor ve tavsiye etti fakat önyargılarım var, çok çabuk arızalandığını da duydum fiyat performans etkisinin karşısında.

Lg G2 miniyi beğendim tip olarak ama o fiyat ödenir mi bilemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşalr şimdiden çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: -Company-

1000₺-Nexus 4, Xperia SP, Lumia 920, Lumia 1320
    800₺ civarı- Moto G, GMD, Dark Evo P60

Moto G 1000₺ altına alınabilecek en iyi telefondur.

1000 TL altı alınabilecek en iyi telefon Xperia SP dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tek tek inceleyeceğim bunları dostum teşekkür ederim
  • Kamera müzik diyorsan direk Nokia Lumia alacaksın dostum. Sana direk Lumia 820 öneririm. Bunu şiddetle tavsiye ediyorum. Kamera bakımından kimse Nokia nın eline su dökemez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Demandpure

quote:

1000 TL altı alınabilecek en iyi telefon Xperia SP dir

Aynen unutmuşum. Moto G, GMD gibi telefonlardan daha iyidir ve 800₺ ve altına alınabilecek en iyi telefondur.

Bu Dark Evo RS6 nın neredeyse aynısı hocam

• 1000tl altinda gerek donanim gucu,ki uzun goturmesi acisindan,gerek saglamlik olarak,ayrica gun icinde su koyvermeyen 2370lik batarya,ve fiyatinin cazip seviyeye inmesi ile xperia sp oneririm,hemde dusmeyle carpmayla kolay kolay bisey olmutir nazik degil kasasi nexus gibi.Moto g den ustun,discvery ise bulasma hemde hediye olarak mahcup olursun,sarj soketi ekrani falan arizali oluyir servis ise tamamen Allaha emanet.fiyat performans acisindan xperia sp cok cazip

Edit moto g 1000tl altinda degil 750 altinda en iyi dir,cunku sp hem islemci hem gpu hem kamera hemde sd kart olayi bakimindan moto g den ustundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 2 Temmuz 2014; 20:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

1000tl altinda gerek donanim gucu,ki uzun goturmesi acisindan,gerek saglamlik olarak,ayrica gun icinde su koyvermeyen 2370lik batarya,ve fiyatinin cazip seviyeye inmesi ile xperia sp oneririm,hemde dusmeyle carpmayla kolay kolay bisey olmutir nazik degil kasasi nexus gibi.Moto g den ustun,discvery ise bulasma hemde hediye olarak mahcup olursun,sarj soketi ekrani falan arizali oluyir servis ise tamamen Allaha emanet.fiyat performans acisindan xperia sp cok cazip

Edit moto g 1000tl altinda degil 750 altinda en iyi dir,cunku sp hem islemci hem gpu hem kamera hemde sd kart olayi bakimindan moto g den ustundur.

Arkadaşlar kendime alacak olsam direkt bu yorumlardan yola çıkarak xperia spyi alırdım ama annem köşeli telefon istemiyor, sicovery gibi veyahut samsunglar gibi oval olması tercih sebebi.

Her ne kadar telefondan anlamıyor olsam da, çok satanın iyi olmadığını biliyorum. Samsung tavsiyelerini görmezden geleceğim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam müzik ve kamera içinse lumialara bakmakta fayda var. :)
  • Aslinda yuvarlak tasarim mi saglamlikmi onceliginiz buna karar vermek gerek yoksa L90 yada g2 mini de isinizi rahat gorur ama xperia sp kadar dayanikli olmaycaklati kesin,ustelik daha zayif donanima daha fazla para vermis olursunuz,bu acidan 750yr moto g ile isi halletmek bence daha mantikli.

• quote:

Aslinda yuvarlak tasarim mi saglamlikmi onceliginiz buna karar vermek gerek yoksa L90 yada g2 mini de isinizi rahat gorur ama xperia sp kadar dayanikli olmaycaklati kesin,ustelik daha zayif donanima daha fazla para vermis olursunuz,bu acidan 750yr moto g ile isi halletmek bence daha mantikli.

eh sağlamlık daha önemli tabii de bir bayan kullanacağı için tasarıma da kulak vermek gerekiyor, imzanızdan anladığım üzre lg g2 kullanıcısınız. Lg g2 miniye bin lira verilir mi sizce ?
  • Lumia 820
    S4 Mini

• secospat kullanıcısına yanıt
    androidse sony xperia sp, motorola moto g olabilir. ama ben nokia lumia öneririm. l920 bulabilirseniz bence çok iyi olur. bulamazsanızda l820 de olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secospat

quote:

Aslinda yuvarlak tasarim mi saglamlikmi onceliginiz buna karar vermek gerek yoksa L90 yada g2 mini de isinizi rahat gorur ama xperia sp kadar dayanikli olmaycaklati kesin,ustelik daha zayif donanima daha fazla para vermis olursunuz,bu acidan 750yr moto g ile isi halletmek bence daha mantikli.

eh sağlamlık daha önemli tabii de bir bayan kullanacağı için tasarıma da kulak vermek gerekiyor, imzanızdan anladığım üzre lg g2 kullanıcısınız. Lg g2 miniye bin lira verilir mi sizce ?

G2 ile g2 mini cok cok farkli ama ara fiyat farki az sayilir,bu acidan sp den daha dusuk donanimdaki G2miniye 1000lira cok bence,paranin karsiliginda aldigima bakarim ben bu acidan zayif kaliyor g2mini,yoksa o para gozden ciktiysa guzel tabiki g2 minide xperia m2 de 900~1000 arasinda

• Sp

• Arkadaşlar ortak kanı Xperia Sp yönünde, şu köşe konusunda ikna edersem bunu alacağım :) teşekkürler hepinize tek tek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.