Şimdi Ara

telefon alacak arkadaşlar bekleyin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş kendi adıma konuşayım demekle çok iyi yapmışın çünki türkiyede her türlü tarifeyi kullanan var ve 70 ytl lik telefondan 1300 ytl lik telefona kadar her fiyatta tlf kullanan var 500-600-700 ytl ye 3g li tlf veriyorlar ve verecekler daha n e olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

Kesinlikle katılıyorum. görüntülü konuşma çıktığı zaman insanlar uzaktaki yakınları ile görüntülü konuşmak isteyeceklerdir ama bunun içinde 3G kullanırlar mı acaba neredeyse artık herkesin evinde iyi kötü bir bilgisayar ve internet var açarlar msn den yada skype dan konuşurlar. diğer durumlarda akşam evde göreceği bir kişi ile herkesin görüntülü konuşacağını sanmıyorum. en azından ben konuşmam.

kendi adma konuşayım. 3G li telefonlar cam gibi görüntü vermeden fiyatı vodafonda olduğu gibi 5dk sı 1 kontor olmadan ve 3G li telefonların da fiyatı 200-300 ytl arası olmadan ben 3G yi asla kullanmam .

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

3G'nin en büyük avantajı görüntülü konuşmanın yaygın olarak kullanılması epey süre alır, ilk çıktığında çoğu kişi deneme için kullanır diye tahmin ediyorum, birçok kişi (görüntülü konuşma yapabileceği) herkesi bu şekilde aramaz, fiyatlar yüksek olur (Turkcell hattan, Avea'yı falan görüntülü arayıp 5-10 dk. konuştuğunuzu düşünsenize), günümüzde rahat rahat normal telefon görüşmesi, GPRS bağlantısı yapamıyor çoğu kişi.Ayrıca ben kendimden bir örnek vereyim; MSN'de mesela webcam kullanılabiliyor ama ben aldığım hafta dışında birkaç kere kullandım daha (seneler oldu alalı), MSN'de ekstra bir para vermeme rağmen kullanmak aklıma bile gelmeyen bir özelliği, üstüne ekstra para vererek, günlük yaptığım normal konuşmada kullanmak isteyeceğimi pek sanmıyorum, hem onun kaliteli bir şekilde uygun fiyata sunulması da önemli tabi...Ayrıca görüntü de öyle cam gibi olmaz düşünüyorum, kamerası dönen telefonlar hariç çoğu telefonun önündeki kamera vga ve kamera ışığı olmadığı için sadece gündüz (özellikle) dış mekanda kullanıldığında başarılı sonuç alınabilecektir diye düşünüyorum.Yani, mesela akşam biriyle görüntülü konuşmak boşa para kaybı gibi birşey olur, görüntü karanlık ve karıncalı çıkar...Bir diğer konu da yaygın olması, konuştuğunuz kişilerin de 3G + 2. kamera içeren bir telefonunun olması ve görüntülü konuşma istemesi önemli (para farkedeceği için) tabii ki.

Kısacası yaygın, kaliteli ve ucuz kullanımına daha çok var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesim -- 30 Aralık 2007; 11:29:58 >

• Beklemek iyidir.
    W810i idare eder yaza artık 2 senesini doldurur ama, iyi dedim dedim dün arka kapağı kayboldu gevşeklikten.
  • uni kardeş bende w810i alacaktım.3g olayı çok cazip olduğu için şu anlık vazgeçtim ki şu anda tlf num var.önümüzdeki aylarda 3g li modellerin sayısı artacak.600 ytl ye verilen 3g li tlf lar 400 e doğru yollanacak.tabi 3g düşünmeyenlerde almak istedikleri tlf nu daha uygun fiyata alacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesim -- 30 Aralık 2007; 12:16:11 >
  • http://www.turkcell3g.com/?source=adwords&gclid=CLK7vP7kz5ACFQxDMAodlXjyPw

eğitime başla butonuna tıklayın ve okuyun güzel şeyler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesim -- 30 Aralık 2007; 12:33:00 >
  • http://www.ntvmsnbc.com/news/419319.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesim -- 31 Aralık 2007; 23:38:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.