Şimdi Ara

telefon alacak arkadaşlar bekleyin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 4-5 ay içerisinde 3g (görüntülü görüşme) kullanıma gireceği yetkili ağızlardan duyuldu.bundan dolayı 2008'in ilk aylarında 3g teknolojisini desteklemeyen telefonların fiyatlarında önemli düşüşlerin olması kuvvetle muhtemel.telefon alacak olanlar (3g teknolojili telefonlar hariç)biraz sabrederlerse istedikleri telefonu daha uygun fiyata alabilirler.

• ewet kesınlıkle katılıyorum hatta benım dusuncem Ellerınde 3g teknolojısı bulunmayan telefonları satsınlar
  • teğmenim bu iş bütçe işi.parası çok olan veya hemen ihtiyacı olan alabilir.telefonu olan bekleyebilir. arkadaşım bu telefonu 900 ytl iken takibine başlamış.fiyatı 600 ytl düşünce heh tamam düştü diye hemen almış.şimdi 330 ytl.kim ne derse desin sabretmeyip(parası çok olan veya aciliyeti olanlar hariç)telefona 2 katı para verenlerin morali bozuluyor,2-3 ay sonra telefonu yarı parasına alan birisini görünce.3g olayının fiyatları oynatacağı muhakkak.

ama espri güzel.thanks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesim -- 27 Aralık 2007; 14:09:21 >
  • w810 öneriyorum.

Pardon ağız alışkanlığı olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

w810 öneriyorum.

yaw artık nefret eder oldum w810i denher konuda w810i kelimesi geçiyor
  • Çıksa bile fiyatlarından dolayı kullanılamayacağını düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan BH

quote:

w810 öneriyorum.

Katılıyorum ama nefret olayına değil her konuda W810i geçmesine. Bu da telefonun kalitesini gösterir yani gerek kendi ayarında gerekse de kendinden üstün telefonlarla mukayese edilebilecek özelliklere haiz demektir bu

3G den kasıt görüntülü konuşma ise sadece yakın zamanda olacağını düşünmüyorum. Olsa da arkadaşın dediği gibi çok pahalı olur. Daha yıllar gerekir adamakıllı yerleşip günlük hayata girmesi için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1..

öyle hızlı olmaz bu işler.. rahat 1 - 2 yılı bulur 3g siz telefon fiyatlarına etkisi bu olayın..
  • etkisi 3g ile konuşan bir iki insan görüldüğü an başlayacak.dünyanın hiçbir yerinde cep telefonu piyasası türkiyedeki gibi hareketli değil.insanlar cep telefonlarını satmaya başlayacak.ben onun için yazdım.eğer telefon almak üzere olan arkadaşlar varsa hele hele telefonu varsa biraz daha bekleyebilir.
  • ayrıca colourofthelife kardeş 4 ila 5 ay arasında 3g nin başlayacağı fuarlarda standlarda açıklanmış.ve 3g cep telefonu tarihindeki en önemli gelişmelerden biri hatta en önemlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesim -- 28 Aralık 2007; 14:04:18 >
  • güzel bir tespit
  • ulen tam de telefon araştırması yapıyordum. benim 6 yıllık nokia 3510 baya kabak tadı veriyordu o zaman beklesek mi ki?
  • Hatırlarsanız anlaşma imzalanmak üzere idi sonra ertelendi. Bunlar kolay işler değil.

Görüntülü konuşmanın da cep telefonu tarihindeki en önemli gelişmelerden birisi olduğunu düşünmüyorum. Bir zaman görüntülü ev telefonları için de benzer şeyler söylendi ama yaygınlaşmadı birtürlü.

Valla fuarlarda standlarda her açıklanana inanacak olsak

Hayırlısı.eniyisi bekleyip görmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan BH

quote:

w810 öneriyorum.

bende önermekten bıktım ama fıyat/performansta 1 numara tel

• 3g bence pek öyle beklenilecek bir teknoloji değil.
    Belki cepleri kredi kartı limitleri yüksek olupta büyük şehirlerde(genellikle batı) da yaşayan insanlar kullanır
  • @ Thompson, aynen

@ Mymobile, katılıyorum. Söylemesi ayıp ama benim limitim düşük değildir ve İstanbulda yaşıyorum gene de cazip gelmiyor bana. Zaten cep telefonuyla heryerden bulunabiliyoruz bir de bu olursa hiç gizlimiz saklımız kalmayacak

Sınırsız paran olursa kullanılacak bir teknoloji. Enazından başlangıçta öyle olacağını düşünüyorum. Şuan normal şekilde cep telefonuyla konuştuğumuz gibi yaygınlaştığını görebiliriz umarım
  • ya zaten ömrümüz beklemekle geçiyor. yeni model çıksın diye bekliyoruz tam alıcaz daha güzel bi model çıkacağını öğreniyoruz hadi çıkıyor fiyatı düşsün falan fistan derken hopp telefonsuz kalınıyor bence beklenmemeli çünkü o telefonu pahalıda olsa alıp kullandığın zaman kendine kar olarak kalıcak tabi bu telefonsuzluk durumlarında geçerli idareten kullanacağınız telefonunuz varsa bekleyin
  • 3G cikacak ama fiyati ne olacak,

bence onumuzde ki 2-3 yilda bu 3G anca yayginlasir.

hatirliyormusunuz ilk zamanlar telsim den turkcele mesaj bile atamiyorduk, bence 3G ciktiginda baya sorunlari olacak 2-3 yila anca oturur gibi geliyor bana.

arti telefon modellere zaten zamanla hep dusuyor
  • 3G'nin en büyük avantajı görüntülü konuşmanın yaygın olarak kullanılması epey süre alır, ilk çıktığında çoğu kişi deneme için kullanır diye tahmin ediyorum, birçok kişi (görüntülü konuşma yapabileceği) herkesi bu şekilde aramaz, fiyatlar yüksek olur (Turkcell hattan, Avea'yı falan görüntülü arayıp 5-10 dk. konuştuğunuzu düşünsenize), günümüzde rahat rahat normal telefon görüşmesi, GPRS bağlantısı yapamıyor çoğu kişi.Ayrıca ben kendimden bir örnek vereyim; MSN'de mesela webcam kullanılabiliyor ama ben aldığım hafta dışında birkaç kere kullandım daha (seneler oldu alalı), MSN'de ekstra bir para vermeme rağmen kullanmak aklıma bile gelmeyen bir özelliği, üstüne ekstra para vererek, günlük yaptığım normal konuşmada kullanmak isteyeceğimi pek sanmıyorum, hem onun kaliteli bir şekilde uygun fiyata sunulması da önemli tabi...Ayrıca görüntü de öyle cam gibi olmaz düşünüyorum, kamerası dönen telefonlar hariç çoğu telefonun önündeki kamera vga ve kamera ışığı olmadığı için sadece gündüz (özellikle) dış mekanda kullanıldığında başarılı sonuç alınabilecektir diye düşünüyorum.Yani, mesela akşam biriyle görüntülü konuşmak boşa para kaybı gibi birşey olur, görüntü karanlık ve karıncalı çıkar...Bir diğer konu da yaygın olması, konuştuğunuz kişilerin de 3G + 2. kamera içeren bir telefonunun olması ve görüntülü konuşma istemesi önemli (para farkedeceği için) tabii ki.

Kısacası yaygın, kaliteli ve ucuz kullanımına daha çok var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 28 Aralık 2007; 21:09:41 >

• Kesinlikle katılıyorum. görüntülü konuşma çıktığı zaman insanlar uzaktaki yakınları ile görüntülü konuşmak isteyeceklerdir ama bunun içinde 3G kullanırlar mı acaba neredeyse artık herkesin evinde iyi kötü bir bilgisayar ve internet var açarlar msn den yada skype dan konuşurlar. diğer durumlarda akşam evde göreceği bir kişi ile herkesin görüntülü konuşacağını sanmıyorum. en azından ben konuşmam.

kendi adma konuşayım. 3G li telefonlar cam gibi görüntü vermeden fiyatı vodafonda olduğu gibi 5dk sı 1 kontor olmadan ve 3G li telefonların da fiyatı 200-300 ytl arası olmadan ben 3G yi asla kullanmam .

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

3G'nin en büyük avantajı görüntülü konuşmanın yaygın olarak kullanılması epey süre alır, ilk çıktığında çoğu kişi deneme için kullanır diye tahmin ediyorum, birçok kişi (görüntülü konuşma yapabileceği) herkesi bu şekilde aramaz, fiyatlar yüksek olur (Turkcell hattan, Avea'yı falan görüntülü arayıp 5-10 dk. konuştuğunuzu düşünsenize), günümüzde rahat rahat normal telefon görüşmesi, GPRS bağlantısı yapamıyor çoğu kişi.Ayrıca ben kendimden bir örnek vereyim; MSN'de mesela webcam kullanılabiliyor ama ben aldığım hafta dışında birkaç kere kullandım daha (seneler oldu alalı), MSN'de ekstra bir para vermeme rağmen kullanmak aklıma bile gelmeyen bir özelliği, üstüne ekstra para vererek, günlük yaptığım normal konuşmada kullanmak isteyeceğimi pek sanmıyorum, hem onun kaliteli bir şekilde uygun fiyata sunulması da önemli tabi...Ayrıca görüntü de öyle cam gibi olmaz düşünüyorum, kamerası dönen telefonlar hariç çoğu telefonun önündeki kamera vga ve kamera ışığı olmadığı için sadece gündüz (özellikle) dış mekanda kullanıldığında başarılı sonuç alınabilecektir diye düşünüyorum.Yani, mesela akşam biriyle görüntülü konuşmak boşa para kaybı gibi birşey olur, görüntü karanlık ve karıncalı çıkar...Bir diğer konu da yaygın olması, konuştuğunuz kişilerin de 3G + 2. kamera içeren bir telefonunun olması ve görüntülü konuşma istemesi önemli (para farkedeceği için) tabii ki.

Kısacası yaygın, kaliteli ve ucuz kullanımına daha çok var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.