Şimdi Ara

Telefon alıcam tavsiyesi olanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene sizin tavsiyelerinizle sony ericsson w715 aldım . şimdi tekrar tavsiyelerinizi bekliyorum. bu sefer nokia veya samsung almayı düşünüyorum dokunmatik ekran. Neler tavsiye edersiniz

• Max. Limit? Neler olmasını istersiniz telefonda?
  • 350 400 tl. dokunmatik ekran ses kalitesi iyi ve sesi de seviyesi yüksek olursa kamera(çünkü bugüne kadar aldığım hiçbir telefonun ses seviyesi yüksek olmadı) 2.0 ve ya 3.2 yeter
  • samsung corby wifi çok memnunum 349 tl normal fiyatı ama 215 tl ye aldım sıfır istersen sanada yardımcı olurum pm

Telefon alıcam tavsiyesi olanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 16 Nisan 2011; 17:47:51 >
  • kardeşim corby güzel ama benim içime sinmedi. ben bir de nokia 5250 ye baktım sizce nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİNAN Ö.

kardeşim corby güzel ama benim içime sinmedi. ben bir de nokia 5250 ye baktım sizce nasıl

5250 görünüş olarak çok kaba ya hiç beğenmiyorum.corby nin nesi içine sinmedi tepkime süresi falan mükemmel çok hızlı bi telefon 5800 da düşüebilrsn
  • bu corby i benim için değil ama kardeşim için düşünebilirim
  • ya corby benim aklımda bayan telefonu olarak yer edindiği için. bide küçük ben sevmiyorum öyle küçük telefonları
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİNAN Ö.

ya corby benim aklımda bayan telefonu olarak yer edindiği için. bide küçük ben sevmiyorum öyle küçük telefonları

2.8 inç ekranı var yinede sen bilrsn
  • E71
  • herkesede samsung corby var istemiyorum başka önerisi olan
  • X2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.