Şimdi Ara

Telefon Alma Sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çıkacak olan yada Türkiyeye gelecek olan o kadar telefon var ki kafam çok karıştı hangi telefonu alsam diye.Fiyat performans açısından yaza kadar hangi telefon gelir Türkiye de yada işte alınası telefon dediğiniz bir telefon var mı ?

• G3 , Lumia 930 , Z2 gelecek başka telefon gelmez yazın.

Z2 2000 TL üstü olur.
    G3 fiyatı belirsiz oda 2000 lirayı zorlar diye düşünüyorum.
    Lumia 930 2000 TL altı olur Z1 Compact ile kapışır.
  • vakıt ve para varsa az daha beklenıp z2 ıle g3 gorulmelı bence muhakkak,g3 daha ucuz ama daha gec pıyasada olacaktır,kı ısıde bence suankı pıyasadakı cıhazlardan cok daha alınası telefonlar olacaktır.
  • Vakit sorun değil ama diyorum ki 2 yıl idare etsin sonra iphone a geçicem galiba :D Amiral gemisi olmasın ama kötü bişi de istemiyorum yani :D lumia 930 olmaz çünkü androidden windows phone geçmeyi düşünmüyorum :)
  • O zaman g2 al,iki rahat rahat kullan sonra ios gecmek istersen gecer yada o zamanki baska cozume bakarsin artik G4 mu olur Z4mu bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bişi olsun ya tamda geçiş dönemindeyiz ona sinir oluyorum G3 çok büyük geliyo ayrıca 2k dan bahsediliyo 2k mı kaldı ya :D En mantıklısı z2 de bakalım acaba fiyatına göre uçuk bişi olmaz ise alırım :D Amiral gemi çıkarıyon şimdiye kadar hiç vay anasını dediğim bişi çıkmadı.Acaba one plus one Türkiye ye gelir mi ? Bide oppa find 7 de fena bişiye benzemiyo aslında gm discovery 2 yide beklemiyo değilim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sightly -- 1 Mayıs 2014; 20:29:50 >
  • Net fiyatlari bekle o halde dsvry2 ise cöp para verilmez cin oyuncagina

• Aynen bakalım artık mayısın sonuna kadar netleşir o zamana kadar bekleyebilirim htc wildfire s kullanıyorum da artık sıktı :D
  • Bakarsin belki on gune falan lg de onsiparis kabul etmeye baslar oradan fiyat icin ipucu buluruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.