Şimdi Ara

Telefon almak için Trendyol'dan Trendyol Express vs Hepsiburada'dan Yurtiçi Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Tecno Camon 20 Premier almayı düşünüyorum. Trendyol'dan Trendyol Express ile mi yoksa Hepsiburada'dan Yurtiçi Kargo ile mi almamı önerirsiniz? Yaşadığım bölgedeki Trendyol Express'in Google yorumlarının epey kötü olması beni korkuttu açıkçası. Normalde fiyatları aynıydı ama Hepsiburada indirimi kaldırdığı için 1000 TL daha pahalıya geliyor. İkisinin satıcıları aynı. Markanın Türkiye distribütörü.

www.hepsiburada.com
    TECNO Camon 20 Premier 5G 512 GB 8 GB Ram (TECNO Türkiye Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tecno-camon-20-premier-5g-512-gb-8-gb-ram-tecno-turkiye-garantili-mr-doodleed-p-HBCV000058HVNJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20MBP98 -- 30 Eylül 2024; 22:34:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatım trendyol ve hp amazondan bir şey almak ile geçti ,1 kere bile sorun yasamadım.özellikle trendyole xpres .Eve gelir arar.İstersen baskasına bırakır.Hiç pişman olmadım.Aynı sekild amazonda öyle.

• lithran kullanıcısına yanıt

Çok sağ olun hocam. Yukarıda yazdığım gibi kargo şubesinin yorumları korkuttu beni. Süresi önemli değil. Sağlam gelsin yeter.

• Telefon vs zaten korunaklı gelir.Çok takılmayın böyle şeylere.

• ucuz olanı al

• Çok sağ olun. Trendyol'da ürünü Yurtiçi Kargo'ya vermiş zaten.

• 20MBP98 2 kullanıcısına yanıt
    hocam paketi verip hemen kaciyorlar. urunu kargocunun yaninda acip kontrol edersen iyi olur. yoksa bi sorun ciktiginda kimse sorumluluk kabul etmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trendyoldan aldım ben telefon sıkıntı olmadı ama belli olmazz bu işler kimseye olmaz gelir seni bulur birşey diyemem

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/infinix-note-12-g96.html

• Bu tarz yerlerden telefon kabı hariç hiçbirşey almadım umarım herkese sorunsuz ulaşır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.