Şimdi Ara

Telefon Almalı Mıyım? 450 liram var.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne kadar paran var? 450 tl mi 1500 tl mi? Ona karar ver once
  • quote:

Orijinalden alıntı: SquidBoy

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

İpod touch a MP3 player demişsin ya helal sana
    İpod touch i̇phoneun aynisidir

öyle birşey demedim hocam sadece ipod touch almaktansa üstüne 800-900 daha koyup iPhone almak daha mantıklı geliyor .. artistikle alakası yok herkesin elinde var orası ayrı mevzu ipodum var dedim ipod touch alırsam sadece müzik ve oyun,internet için kullanırım çok anlamı olmaz

Hadi 100-200 dersin tamam da 800-900 nedir be? Araba alacak sanki 800-900 diyor. Telefonlarda 50 liranın hesabı yapılır.

• şu anki telefonun düzgün çalışıyorsa neden yenisini alıyorsun ki? altın al yatırım yap ya da başka şeyler al. eldeki parayı artırmaya bak bence.
  • ALMA o paraya alacağın telefondan hayır gelmez
  • Sen Sen Ol Star Gibi Bilinen Telefonlardan Alma Ben Agustosta Aldim Okulda Dısarda Cafelerde Herkesde Star Var.Oyuzden Bilinmeyen Modeller Ustunde Dur
  • LG GT540 önerebilirim.iyi telefondur.Hem android
  • ne saçma düşünen adamlar varmış forumda, e be kardeşim altının yeri ayrı telefonun yeri ayrı. altınla mı haberleşeceğiz biz ?

Ben bu telefon almayı kafama koyduğum zaman 3 ay önceydi, babam 600 tl verecekti benimde 50 tl m vardı, suan 650 tlm var ve babamı da 750 ye ikna ettim. iphone 4 yolunda ilerliyorum ama 450 ye en iyi telefon ipod touch 4 tür. Sakın sakın sakın samsungun rezistif ekranlı kalitesiz ürünlerine para bayılma.

ipod 4 le mms yoluyla iphone, blackberry ve mms i olanlarla ücretsiz mesajlaşabilirsiniz, diceksiniz telefon etmiyecekmiyiz? 50-100 tl ye de sırf telefon özelliği olan bişey alın. Çünkü 600 liraya bulacağınız en iyi telefon wildfire dır ve ipod çok eğlenceli bişeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe593

Sen Sen Ol Star Gibi Bilinen Telefonlardan Alma Ben Agustosta Aldim Okulda Dısarda Cafelerde Herkesde Star Var.Oyuzden Bilinmeyen Modeller Ustunde Dur

Bilinen modeller internete daha yavaş mı giriyor? Ses daha mı azalıyor bilindikçe? Çok bilinen diye dokunmatiği mi bozuluyor? Uydular o kadar çok aynı telefonu kaldıramıyor mu? Pilleri mi daha kısa süre gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magic0re

ne saçma düşünen adamlar varmış forumda, e be kardeşim altının yeri ayrı telefonun yeri ayrı. altınla mı haberleşeceğiz biz ?

Ben bu telefon almayı kafama koyduğum zaman 3 ay önceydi, babam 600 tl verecekti benimde 50 tl m vardı, suan 650 tlm var ve babamı da 750 ye ikna ettim. iphone 4 yolunda ilerliyorum ama 450 ye en iyi telefon ipod touch 4 tür. Sakın sakın sakın samsungun rezistif ekranlı kalitesiz ürünlerine para bayılma.

ipod 4 le mms yoluyla iphone, blackberry ve mms i olanlarla ücretsiz mesajlaşabilirsiniz, diceksiniz telefon etmiyecekmiyiz? 50-100 tl ye de sırf telefon özelliği olan bişey alın. Çünkü 600 liraya bulacağınız en iyi telefon wildfire dır ve ipod çok eğlenceli bişeydir.

koyu yerler dışında katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 28 Kasım 2010; 18:29:57 >

• Sony Ericsson K750İ al.2005 yılında yeni türkiyeye geldiği zaman 700-750 liraydı.Şimdi sony satmıyor ikinci el alabilirsin,60-80 liraya.

2006 senesinin başında almıştım.100 kere abartısız masadan düşmüştür,suya girmiştir ama hala taş gibi çalışıyor.

2 megapiksel kamera,radyo,hafıza kartı,mp3 daha ne olsun.2005 te bu telefon kraldı.
  • ... ve insanoğlunun kronik hastalığı: doyumsuzluk.
  • 1- Paranın yarısıyla kitap alırdım, bilgisayar dergilerine yıllık abone olurdum.
    2- Spor salonuna yazılabilirsin.
    3- Bilgisayarda müzik dinliyorsan kaliteli ses kartı ve pahalı kulaklık.
    4- Fotoğraf gezilerine katılabilirsin.
    5- Oyun oynamayı veya film seyretmeyi seviyorsan 1TB harddisklerden birkaç tane alıp *****.
    6- Dans derslerine kayıt olabilirsin.

Bende elime geçen 600 TL parayla 3 aylık spor salonuna yazıldım, birkaç tane elbise aldım, spor ayakkabı aldım, el yapımı projeksiyon için malzeme aldım, fotoğraf makinem için objektif temizleme seti aldım, birkaç tane kitap aldım. 200 TL arttı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-32C8C730A -- 29 Kasım 2010; 15:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

... ve insanoğlunun kronik hastalığı: doyumsuzluk.

O senin düşüncen arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.