Şimdi Ara

Telefon Almalı Mıyım? 450 liram var..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.. 450 lira param var malum bayram sonrası telefon almayı düşünüyorum kaç zamandır nokia n96 kullanıyorum 1,5 yıldır ama yeteri kadar kullanışlı değil sizce telefon mu alayım yoksa ne yapayım? kıyafet,parfüm vs de geçiyor aklımdan ama önceliğim telefon olsun diyorum iPhone düşünüyorum multimedya özelliklerinden ama blackberry de mesajlaşma olarak avantajlı.. ikisini de araştırdım ancak yine de foruma danışmadan duramadım fiyat analizlerini vs de yaparsak kaça patlar bana sizce?

• git kendine apple ipod touch 32gb al kıytırık telefona para verme
  • az daha koy 5 tane küçük altın al.
  • 4. nesil ipod touch 32GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 27 Kasım 2010; 14:23:15 >
  • Öncellikle telefonda aradığın özellikler ne? Oyun oynamak, müzik dinlemek, fotoğraf çekmek içinse İphone derim.Her ne kadar kamera kalitesi çok iyi olmasada.Ben bu soruyu kendime sormadan Nokia E72 aldım ve şu an çok pişmanım.İyice düşün derim
  • iPodum var arkadaşlar müzik dinlemek amaçlı başka birşeye gereksinim duymuyorum.. daha çok multimedya ağırlıklı yani internet özelliği de olsun oyun da olsun n96 ergonomik olarak bana sıkıntı yaratıyor her ne kadar navigasyon özellikleri iyi olsa da..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.900lira borç verecek var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim telefon 6 yıllık.Sadece özel ve önemli işler için kullanıyorum.Daha bir zararını görmedim
  • iyi bakarsan bir 4-5 yıl daha gider hocam ama benim sorun şu ki şimdiden telefonun içine toz kaçtı ve pek çok çizik var mat kasasında ve çıkartmak için servise yollamak istemiyorum çok gereksiz geliyor öylesi ve gerçekten çok "takoz" duruyor telefonum tabiri caizse.
  • up
  • n96 yı sat ve iphone 3gs al
  • 4g ucuzlasa onu almayı düşünüyorum işlemcisi,kamerası daha ıyı daha hızlıymış.. n96yı satsam alacak kimseyi bulabileceğimi sanmıyorum zaten
  • İpod touch a MP3 player demişsin ya helal sana
    İpod touch i̇phoneun aynisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
    İpod touch a MP3 player demişsin ya helal sana

Sadece arama yapamaz.*

Wirofon kullanılırsa işler değişir.
  • Bankaya faize koysan, aylık 2,5TL gelirin olur genç
  • Git parani adam gibi biseye harca, ipodun zaten var. İs adami misin, ciflik mi ceviriyosun napican o kadar ozellikli telefonu? Artistikse tamam artistik. Muzik istiyosan git son cikan nanolardan al, kucuk dokunmatik. Git adam gbi bsey al yada sakla parani, eline para gecti diye illa harcicak misin?
    Not: iTouch, iphone'dan cok daha iyi, oyn oyna internete gir. İphone'da oyun oynuosn, sarj %50 nin altina indi mi aksama yetismez diye kullanmiyosun aleti.
  •  Telefon Almalı Mıyım? 450 liram var..

Bu dönemde en iyisi bunlardan almak
  • quote:

öyle birşey demedim hocam sadece ipod touch almaktansa üstüne 800-900 daha koyup iPhone almak daha mantıklı geliyor .. artistikle alakası yok herkesin elinde var orası ayrı mevzu ipodum var dedim ipod touch alırsam sadece müzik ve oyun,internet için kullanırım çok anlamı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SquidBoy

quote:

öyle birşey demedim hocam sadece ipod touch almaktansa üstüne 800-900 daha koyup iPhone almak daha mantıklı geliyor .. artistikle alakası yok herkesin elinde var orası ayrı mevzu ipodum var dedim ipod touch alırsam sadece müzik ve oyun,internet için kullanırım çok anlamı olmaz

450 tl paran var ve " yoa ipod alacagma ustune 800-900 koyar iphone alirim" diyosun. 3 kati farkinda misin? O kadar paran varsa git kendine bisi katicak bisi yap
  • Farkındayım işte üzerine koyarak yaparım denerim diyorum çok mu zor birşey anlamadım ki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.