Şimdi Ara

TELEFON ALMALIMIYIM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde nokia 5800 var bu 4.senesi. Lg g2 32gb 1550tl suan goldda kampanyada o telefonu almak istiyordum. Fakat gel gelelim ben cok telefonla haşır neşir olacak bir insan degilim. Ama şoyle bir durum da var ki benim elimdeki bu meret elbet birgün elimde kalacak. Ozaman taksit kalktıgı icin nakit param olsa bile kıyıpta telefon alabilirmiyim bilmiyorum. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakat. Cok büyük bir ikilemdeyim. Bir yandan diyorum ki telefon alsam yine aynı işime yarıcak max. şarkı dinlicem arada bir konusucam vs. vs. , almasam yarın oburgun almak istesem bu sefer alamıcam. Pek yardım istenicek bir konu degil ama sizden sadece fikirlerinizi istiyorum.

Teşekkürler

• O telefon da seni 3-4 yıl idare edecek sonra yine telefon alma işi çıkacak ve taksit olmayacak bence lumia925 e bak oyun da oynamayacaksan android gereksiz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 26 Ocak 2014; 23:17:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin durumunda olsam sağlam bir tane tuşlu telefon alır kullanırım.

• valla belki elimdeki imkansızlıktan dolayı sadece konusma müzik falandır bilmiyorum ama internettir ıvırdır zıvırdır olsada kullancagımı sanmıyorum zamanımın büyük kısmı bilgisayar başında zaten oynarsam oyun oynarım bayağı bi oda derste canım sıkılmasın diye.
  • Aslında pek de gerek yok..
  • Kullanabiliyorsan biraz daha kullan derim. Şimdi g2 alacağın parayla g3 vs. alırsın. Sırf taksit işi bitecek diye yapma bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence biraz daha kullan 2-3 ay sonra tekrar bak daha iyi telefonlar gelecek istediğin telefonun fiyatı düşecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TELEFON ALCAM HANGİSİ
    17 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaman ayırıp cevap veren herkese tek tek çok teşekkür ederim. dedigim gibi bi telefona peşin okadar para verme taraftarı değildim ama şu taksit olaylarını cok ters bi zamanda kaldırıyorlar. nisan mayıs aylarında güzel telefonlar gelicek piyasaya cidden ama bakalım ozamanlar okadar cash paraya kıyıp alabilecekmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hu5eyincan

zaman ayırıp cevap veren herkese tek tek çok teşekkür ederim. dedigim gibi bi telefona peşin okadar para verme taraftarı değildim ama şu taksit olaylarını cok ters bi zamanda kaldırıyorlar. nisan mayıs aylarında güzel telefonlar gelicek piyasaya cidden ama bakalım ozamanlar okadar cash paraya kıyıp alabilecekmiyiz

Bende telefon almayı planlıyordum yeni telefonlar çıkacağı için bekleyip nakit para kıyacağım şimdi millete gazlıyolar sonra kimse almıycak telefonları ondan sonra ucuzluyacak kimse nakit para vermez telefona o yüzden daha kârlı çıkacam ;)
  • Al ama cok para verme telefona bence bu dusunceyle. Gmd al derim

• Sımdı telefonun taksıdı kalkıyorda kredı kartlarının yaptıgı kampanyalar bıtmıyor faızsız masrafsız 10 taksıt 1000 tl ler 500 tl ler falan bunlardan faydalanıp alabılırsınız sırf taksıtten dolayı telefon degıstırmeyın canınız ıstedıgınde k.k kampanyalarını takıp edıp masrafsız bırınden parayı cekersınız ;)
  • S5610 al 280 lira ,kullanıyorum tavsiye ederim içine su kaçtı bir şey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan262626

quote:

Orijinalden alıntı: hu5eyincan

zaman ayırıp cevap veren herkese tek tek çok teşekkür ederim. dedigim gibi bi telefona peşin okadar para verme taraftarı değildim ama şu taksit olaylarını cok ters bi zamanda kaldırıyorlar. nisan mayıs aylarında güzel telefonlar gelicek piyasaya cidden ama bakalım ozamanlar okadar cash paraya kıyıp alabilecekmiyiz

Bende telefon almayı planlıyordum yeni telefonlar çıkacağı için bekleyip nakit para kıyacağım şimdi millete gazlıyolar sonra kimse almıycak telefonları ondan sonra ucuzluyacak kimse nakit para vermez telefona o yüzden daha kârlı çıkacam ;)

2 ihtimal var.

1. si sizin dediginiz gibi nakit gücü olmadıgı icin millette ucuzlucak alan kalmadı diye.

2. si herkes fazla taviz verdigi, indirim yaptıgı icin taksit yapacak kücük mağazalar (senetle sepetle tabi) öyle bi geçirecek ki anamızı ağlatacak. resmen verdikleri tavizin acısını cıkaracaklar insanların iyice belini kıracaklar umarım sizin dediginiz gibi olur :)

• Telefon almak icin beklemek sacma telefon almak hep sakat almak ta dert almamakta...

benim bilgisayarim,tabletim yok evde kardesimin baya hizli (20mbps) internet var dusundum genis ekranli telefon alcam Note2 yada S4mini....

S4 ilk ciktiginda 2000 tl ye yakindi suan 1600 herhalde alan fiyatina bakmaz bence taksitle almak mantikli 100-200tl fazla verip her ay 100 tl taksitle S4mini 900tl degil 1100-1200tl alinabilir satmamak kaydi ile cogu Beko/vestel/profilo bayisi maas bodrosuna senetle telefon veriyor

• Telefon almak icin beklemek sacma telefon almak hep sakat almak ta dert almamakta...

benim bilgisayarim,tabletim yok evde kardesimin baya hizli (20mbps) internet var dusundum genis ekranli telefon alcam Note2 yada S4mini....

S4 ilk ciktiginda 2000 tl ye yakindi suan 1600 herhalde alan fiyatina bakmaz bence taksitle almak mantikli 100-200tl fazla verip her ay 100 tl taksitle S4mini 900tl degil 1100-1200tl alinabilir satmamak kaydi ile cogu Beko/vestel/profilo bayisi maas bodrosuna senetle telefon veriyor

• Anlattıklarına göre almaman daha mantıklı. Telefonun zaten ihtiyacını karşılıyor. Bozulduğu zaman fiyatı ve özellikleriyle kafana uyan bir telefon alırsın zaten.
    Taksit olayına pek takılma. Taksitler kalkınca ya başka isimlerle taksit yaparlar, ya da peşin fiyatlar düşer. Sonuçta nakite kıyamayan tek sen değilsin. Eğer telefoncular satış yapabilmek istiyorsa taviz vermek durumunda kalırlar.
  • Bence benim dedigim gibi olacak tlefon alan kimse kalmiycaak bu yuzden ucuzlayacak zaten belli bi zamandan sonra firmalarda fiyatlari geri cekiyor. Bu yuzden beklemek daha mantikli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksit kalkar, senet gelir. Çok takmayın kafanıza aynı mantık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.