Bildirim
telefon aracılığıyla internete bağlanma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefonun bilgisayara bağlanıyorsa işletim sistemine VPN kurman gerekiyor. Bu konuda hangi operatörü kullanıyorsan arayıp yardım alabilirsin. Aslında bununla uğraşacağına PCMCIA kartları ile birlikte satılan internet paketleri var. SIM kart dahil her şey tek pakette. Başlangıç için ücretsiz kullanım imkanı verildiği gibi kartı ucuza alma gibi seçenekler mevcut. Her operatörün çeşitli zamanlarda böyle kampanyaları oluyor. Biraz araştırırsan sana en uygun ürünü bulabilirsin. -
yoo bence ceptel den rahatça bağlanabilirsin. örneğin ben 6630 dan pc suite yardımyla şıp diye internete bağlanıyorum. samsungunda kendine ait bir yazılımı vardır ordan bağlanırsın bence ceptel bölümüne bir sor.quote:
Orjinalden alıntı: salihdb
Telefonun bilgisayara bağlanıyorsa işletim sistemine VPN kurman gerekiyor. Bu konuda hangi operatörü kullanıyorsan arayıp yardım alabilirsin. Aslında bununla uğraşacağına PCMCIA kartları ile birlikte satılan internet paketleri var. SIM kart dahil her şey tek pakette. Başlangıç için ücretsiz kullanım imkanı verildiği gibi kartı ucuza alma gibi seçenekler mevcut. Her operatörün çeşitli zamanlarda böyle kampanyaları oluyor. Biraz araştırırsan sana en uygun ürünü bulabilirsin.
-
Eger soz konusu blutooth var ise cep telefonunda acıkcası hıc yapmadım daha ama yakındır.Notebook da da mevcut ıse telefonun gprs kullanarak blutooh ıle baglanabılırsın.Öncelikle gprs ayarlarında problem olmamalı Bluetooth Dialup Network seceneği notebook da olması gerekmekde. -
Blutut ile gprs üzerinden uyumlu bir cep telefon ile çok rahat baglanabilirsin. Yalnız baglantı ücreti pahalıya mal olur.
salihdp arkadaşın tavsiyesi daha uygun. -
kartlarla bağlantı kurmak en azından kaça mal olur sabit ücretimi var kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi?_
yoksa eve adsl alacam gece 2 saat bağlanmak için -
Valla 2 saatte bağlansan 2dk da bağlansan adsl daha ucuza gelir, ben n70 ile pc suite üzerinden bluetooh ile bağlanıyorum gprs e zaman zaman. Geçen adsl aızalandı 1 hafta falan gprs kullandım, telefonla bağlandım, 79 ytl fatura geldi, sadece internet gprs bağlantısı... -
Notebookunnda bluetoolth cihazı olduğunu var sayarak anlatıyorum. Öncelikle telefonun bluetoothını aç kapsama alanına dahil bir yere koy sonra bluetoothunda search dvice diyip yeni donanımları bulmasını sağla daha telefonunu bulduğunda nasıl bir bağlantı yapmak istediğini sana soracak sende "com" tipi bir bağlantı yapmak istediğini söyleyeceksin sana com port numarası soracak com 1 ve 2 haricinde herhangi birini seçebilirsin. Daha sonra denetim masasından ağ bağlantılarına girip oradan yeni bağlantı oluştur sekmesine tıklayacaksın o sekmede oluşturduğun bağlantıda kullanıcak modem i cep telefonunu seçeceksin dikkat etmen gereken husus çevirilecek numara. Bu çevirilecek numara *#99# gibi birşey olması gerekiyor ama emin değilim en son 5 yıl önce nokia telefonla bağlanmıştım. Çevireceğin numarayı samsung yetkili servisinden yada servis saglayıcından edine bilirisn. Ayrıca bahsi geçen bağlantıyı (GPRS üzerinden yapacak isen çünkü elindeki telefon EDGE yi de destekliyor) Türkiye sınırları içersinden Turkcell hat kullanarak yaparsan kontürlü hatlarda 60 kb bir kontür olarak ücretlendirilmekte. Kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X