Şimdi Ara

İşyerinden Evdeki İnternete VPN ile Bağlanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yapmayı planladığım ancak hangi modemi seçmem gerektiği hakkında kafamda soru işaretlerinin olduğu birşey var.
    işyerinde turkcell vinn ile, evde ise ttnet'ten internete giriyorum. evdeki modeme vpn özelliği atayarak işyerinden ttnet bağlantısı ile internete girmek istiyorum.

tplink'in, zyxel'in vpn, vpn tunnel, vpn pass-through özelliği olan modemleri var.
    bu modemlerden hangisi seçmeliyim? modemler üzerinde script yada program çalıştımaya izin verir mi? Statik ip şart mı? Modemin yanında ayrıca bir bilgisayar işimi kolaylaştırır mı?

öneri ve cevaplarınız için teşeküürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahamelih

selam arkadaşlar.

yapmayı planladığım ancak hangi modemi seçmem gerektiği hakkında kafamda soru işaretlerinin olduğu birşey var.
    işyerinde turkcell vinn ile, evde ise ttnet'ten internete giriyorum. evdeki modeme vpn özelliği atayarak işyerinden ttnet bağlantısı ile internete girmek istiyorum.

tplink'in, zyxel'in vpn, vpn tunnel, vpn pass-through özelliği olan modemleri var.
    bu modemlerden hangisi seçmeliyim? modemler üzerinde script yada program çalıştımaya izin verir mi? Statik ip şart mı? Modemin yanında ayrıca bir bilgisayar işimi kolaylaştırır mı?

öneri ve cevaplarınız için teşeküürler.

Evde acik birakabileceginiz bir bilgisayar varsa onu VPN Server olarak ayarlayabilirsiniz, ozel bir modeme ihtiyaciniz olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanmadığım bir android telefon var. onun üzerine kurabilir miyim vpn?
  • Bu kullanım ile VINN'ın doğrudan vermediği hangi özelliği kazanmayı istiyorsunuz?
  • Ttnet ip'si ile girmek istedigim siteler var.

Işin garibi biraz once tplink destek hattıyla konustum, adam boyle birseyin yapilamayacagini soyledi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayara uzaktan bağlanıp evdeki bilgisayarı yönetebilirsin. Evdeki PC'in ekranıda önünde açılır. PC'yi evdeymiş gibi kullanabilirsin.
  • VPN Passthrough'nun konuyla zaten hiç ilgisi yok. O modemin arkasındaki bir bilgisayarın başka bir VPN Sunucusuna bağlanabildiğini gösteriyor.

Modem üzerinde VPN olması da muhtemelen bir VPN Sunucusuna IPSec benzeri bir yöntemle VPN bağlantısı kurmayı sağlıyordur. Yani oraya bağlanıp üzerinden geçmek gibi bir durum yoktur.

Evdeki bilgisayara TeamViewer'la bağlanabilirsiniz veya bilgisayara VPN sunucusu kurup onun üzerinden bağlantı kurabilirsiniz. Bunu Android telefona kurabileceğinizi sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim selamlar, bende senin yaptığını yapmak istiyorum, dışarıdan yada telefon dan vpn ile eve bağlanıp kullanmak istiyorum. Ama Teamvievwer tarzı uygulamalar ile değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.