Şimdi Ara

Telefon Arıyorum Yardım Lütfen...!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar...Kullanmakta Olduğum HTC Evo 3D Telefonu Kardeşime Vermiş Bulunmaktayım...Yeni Telefon Arayışları İçersindeyim...Aslında Aklımda HTC One X Vardı...Fakat Hem Hafızasının 32GB ile Sınırlı Olmasından Dolayı Hemde Son Zamanlarda Yeni Sürüm HTC One X+ Haberleri Yüzünden Vazgeçtim..Kısacası Yeni ve Güçlü Bir Telefon Arayışı İçersindeyim...Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Teşekkürler...İyi Forumlar....

• Htc one x+ bı fırmaya ozel gelecek ve ulkemızde satısa gelmeyecek zaten. Su an pıyasa da zaten one x s3 ve zevke gore ıphone 4s var. Bence one x bır adım onde 32 gb da bana yetecek bır mıktar ama sen s3 ve one x gıt ıncele ve ona gore kararını ver. Ikısı de cok ıyı telefonlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 veya One X al ama almadan önce git herhangi bir yerde ikisinide incele ve kararını öyle ver.
  • HTC Sense'a alışmışsan mutlaka one x al. Samsung TouchWiz farklı gelebilir.
  • HTC One S
  • Aslında Arkadaşlar Benimde Aklımda Hâlâ HTC One X Var Ama Bu Arttırılamaz Hafıza Olayı Çok Kafamı Kurcalıyor....Ayrıca Dediğiniz Gibi Sense Arayüzüne Alıştıktan Sonra Kolay Kolay Başka Arayüze Geçmek Zor Gibi...O Yüzden S3 Zaten Kesinlikle Düşünmüyorum...Zaten Ele Alıp İkisinide İnceleyince One X Çok Bariz Cezbediyor İnsanı...Ama Dediğim Gibi Kararsız Kaldım :DD...Ayrıca Bu Arada One S'ide Düşündüm Bi Süre, Fakat Hem Almışken İyisi Olsun Mantığıyla Hemde One S'deki Pentile Ekran Yüzünden Vazgeçtim...Şimdi Tek Ama Tek Umudum HTC'nin One X İçin Daha Yüksek Kapasiteli Bir Telefonu Piyasaya Sunmaları Mesela 64GB Gibi...Oda Çok Zor Gözüküyor :DDD
  • Yetmiyor Değil ki Zaten Tam 32 GBda Değil...6GB Sistem Belleği Geriye Kalan 26GB Kullanıcıya Açık...Şuan Bile İyi Bir Oyun Telefonda 1-1.5GB Yer Kapladığını Hesaba Katarak Tegra Platformunda Nasıl Bi Etki Yaratır Düşünemiyorum :DDD Ayırca Zırt Bırt Telefon Değişen Bi Tip Olmadığımdan Aldığımda İlerde Belleğin Benim İçin Sıkıntı Yaratmamasını İstediğinden Tedirginim :DDD Yoksa 32 GB Yeter :DDD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şarkı arıyorum lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachy58

Yetmiyor Değil ki Zaten Tam 32 GBda Değil...6GB Sistem Belleği Geriye Kalan 26GB Kullanıcıya Açık...Şuan Bile İyi Bir Oyun Telefonda 1-1.5GB Yer Kapladığını Hesaba Katarak Tegra Platformunda Nasıl Bi Etki Yaratır Düşünemiyorum :DDD Ayırca Zırt Bırt Telefon Değişen Bi Tip Olmadığımdan Aldığımda İlerde Belleğin Benim İçin Sıkıntı Yaratmamasını İstediğinden Tedirginim :DDD Yoksa 32 GB Yeter :DDD

50 Gb drobboxu unutma ama hemde telefon için harici hafıza ve yedek batarya entegreli kılıflarda var
  • arkadaşlar bende telefon almayı düşünüyorum ama butçem sınırlı şimdilik 700 tl ye kada guzel bişi istıyorum yardımcı olursanız ...teşekkürler
  • Harici Hafıza İçin Kılıf Mevcutsa Düşünmeden Yarın Alalım Bitane O Zaman :DDD

Bu Arada Telefon Arayan Arkadaşım Eğer İstersen Elimde Şuan 22-23 Ay Garantili Sony Ericsson Xperia ARC Var...İhtiyaçtan Dolayı Satılık Konumunda...Bütçeni Zorlayabilirsen Biraz 800TL'ye Anlaşabiliriz..Düşünürsen Mesaj Yoluyla Görüşebiliriz....
  • iphone 5 çıksın fiyatlar düşer belki samsung gerçek amiral gemisini sulara bırakır acele etmeyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak htc falan sana tavsiye etmiyorum abim one x aldı ve memnun değil ben lg optimus l5 612 aldım ve o kadar rahat ki anlatamam 2 aydır bir kere bile takılmadı.ve fotoğraf çekimindede bir sorun yok gayet kolay kullanıyorum.lise talebesiyim günde 700 den fazla mesaj yollayıp mesaj alıyorum hiçbir takılma vs.vs. bir şey olmuyor.yani sana tavsiyem.Fiyat olarakta htclerden pek bir farkı yok 650 tl

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-optimus-l5-e612/productDetails.aspx?productId=telceplge612&categoryId=371946 saygılar

• 700 tlye indirimlerden arc s bulabilirsin
  • S3 alabilirisin gayet güzel bir cihaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.