ok ya altında bir cam daha varsa sorun yok, ben değişmediğinden korktum o zaman sorun yok. Tekrar saolun beyler!
arkadaşlar peki bu 6600 ün orjinal kapağı nekadar?bide sadece 2 rengimi var?
6600 için orjinal kapak falan yok sadece yan sanayi var. zaten normalde değiş tokuş kapak diil telefonu parçalıyosun kapak değiştirmek için =)
eğer olurda orginal kapak değiştiriliyorsa beni haberdar edin.com teşekkürler
Kapagi degis.
degisiyor saniyordum! deismiyo mu??
Abi değişiyor telefonu söküyorlar yeni kapağı takıyorlar 10 dakikada yaparlar.
evet değiştiriliyor ama orjinal kapak değil arkadaşlar yan sanayi. bildiğim kadarıyla 6600 için orjinal kapak çıkarılmadı. çünkü telefon değiş tokuş kapaklı üretilmedi
değişir abi nie değişmesin.ne yani cam kırılırsa napıcaz? camcıya gidip cammı kestircez 6600 e göre?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ManyaqTurQ`</i> <br />ya iç cam nasıl oluyor ya anlamadım. Dediğim işte direk telefonun ekranı üzerinde ya! Helper arkadaşın dediği gibi herhalde gameboydakiler siliniyorsa bunlarda silinir. Helper kardeş sen nerde sildiriyordun saatçide fiLan mı? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Gerçi daha sonraki mesajında sorun yok demişsinde ben yinede cevaplayayım. Ankara emekte bir elektrikçide sildiriyorduk biz. Saatçilerde siliyor ama...
derin çizikse işe yaramaz ekran değişimi gerekir
quote:
Orijinalden alıntı: Akin_Tr
quote:
Kardeş 7,5 yıl önce açılmış konu. Adam telefonu çöpe atmıştır artık.
hiç görmemişim vallaha yaw kusura bakmayın
quote:
Sağlam hort yapmış arkadaş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme