Şimdi Ara

Telefon Ekranı Üzerindeki Çiziklerden Kurtulmak!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ok ya altında bir cam daha varsa sorun yok, ben değişmediğinden korktum o zaman sorun yok. Tekrar saolun beyler!
  • arkadaşlar peki bu 6600 ün orjinal kapağı nekadar?bide sadece 2 rengimi var?
  • 6600 için orjinal kapak falan yok sadece yan sanayi var. zaten normalde değiş tokuş kapak diil telefonu parçalıyosun kapak değiştirmek için =)
  • eğer olurda orginal kapak değiştiriliyorsa beni haberdar edin.com teşekkürler
  • Kapagi degis.
  • degisiyor saniyordum! deismiyo mu??
  • Abi değişiyor telefonu söküyorlar yeni kapağı takıyorlar 10 dakikada yaparlar.
  • evet değiştiriliyor ama orjinal kapak değil arkadaşlar yan sanayi. bildiğim kadarıyla 6600 için orjinal kapak çıkarılmadı. çünkü telefon değiş tokuş kapaklı üretilmedi
  • değişir abi nie değişmesin.ne yani cam kırılırsa napıcaz? camcıya gidip cammı kestircez 6600 e göre?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ManyaqTurQ`</i>
    <br />ya iç cam nasıl oluyor ya anlamadım. Dediğim işte direk telefonun ekranı üzerinde ya! Helper arkadaşın dediği gibi herhalde gameboydakiler siliniyorsa bunlarda silinir. Helper kardeş sen nerde sildiriyordun saatçide fiLan mı?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Gerçi daha sonraki mesajında sorun yok demişsinde ben yinede cevaplayayım. Ankara emekte bir elektrikçide sildiriyorduk biz. Saatçilerde siliyor ama...
  • derin çizikse işe yaramaz ekran değişimi gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

derin çizikse işe yaramaz ekran değişimi gerekir

• quote:

Kardeş 7,5 yıl önce açılmış konu. Adam telefonu çöpe atmıştır artık.
  • hiç görmemişim vallaha yaw kusura bakmayın
  • quote:

• Sağlam hort yapmış arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.