Şimdi Ara

Telefon Ekranı Üzerindeki Çiziklerden Kurtulmak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün korktuğum başıma geldi ve 6600 ın ekranının altında belli olcak şekilde bir çizik oluşmuş. Eee ekranda büyük olunca kendini baya bi belli ediyor. Bu çiziği sildirmenin bir yolu varmı? Mesela saat camı çizilince swatchta fiLan bir aletle bu çizikler silinebiliyor. Telefon için böyle bir şey varmı, yani telefonun üstündeki bu çiziklerden nasıl kurtulabilirim?

• ????
  • Lcd'demi yoksa tel.in camındamı. Yani drop gibi bi şeymi oldu ekranda?
    [gitar][rockbnd][gitar]
  • lcd de bişi olduysa hiç elleme daha çok berbat olur yada bozulabilir,
    dış kapakta bişi olduysa yan sanayi kapak taktır sıfır.! sanırım 20 tl falan?
  • Telin camında ya yani kapakta fiLan değil direk telin camında ya bu saatleri sildirdiğimiz şeyle silinmez mi diyorsunuz. Daha fena mı olur?
  • Bide bu 6600 ın dış takım değişiyormu yani 3310 da gibi fiLan dış kapak çıkıp altta asıl bir ekranı varmı? Yani gidip direk dış takımı değiştirtsem yeni bir cam fiLan takılıyormu(zannetmiyorum ama)
  • Yokmu biLen :)
  • Kusura bakmayın 2 kere postladı!
  • Bence lcd'ye sakın el sürdürma dış kasa değişiyor fakat senin dediğin o camı değişmez kapakla birlikte. sen aynen kullanmaya devam et bence...
    [gitar][rockbnd][gitar]
  • ?????
  • İçerdeki lcd nin değişmesi büyük masraf sana en azından 150 milyona patlar... Çizik dış kapakta olsa bir jel sayesinden çizik giderilebilinirdi ama içerde olunca böyle bir imkan olmuyor
  • Telefonun dış camında çizik varsa bazı elektrikciler ve saatçilerde var saat camlarındaki çizikleri sildikleri aletle sildirebilirsin. ben gameboyumun çiziklerinide sildiriyordum eskiden. kolay gelsin.
  • iç camda nasıl çizik olur ki ? dış çizilmiştir. gameboy'daki çizikler sildirilebiliyorsa sx1 veya 6600 niye olmasın
  • ya iç cam nasıl oluyor ya anlamadım. Dediğim işte direk telefonun ekranı üzerinde ya! Helper arkadaşın dediği gibi herhalde gameboydakiler siliniyorsa bunlarda silinir. Helper kardeş sen nerde sildiriyordun saatçide fiLan mı?
  • ManyaqTurQ` senin sorunun %90 dış kapak merak etme yeni bir kapak alarak sorunu halledebilirsin. Yada saatçiye git kapağının camını sildir.
  • Yani benim anlamadığım 6600 lardada değiş-tokuş kapaklı telefonlar gibi dış kapağın altında asıl bir cam varmı benim merak ettiğim o.
  • Walla üstünde plastik bir cam var diye biliyorum ama değişip değişmediği konusunu ben de merak ettim. Ben gameboy ekranı çizildiğinde değiştiriyorum direk daha ucuz oluyo :))
  • elbette ustunde bir cam var oda kapagin cami aksi takdirde direkt lcd nin cami disariyla temas ederdi ve cizilip kirilmalarda ekran giderdi. degis tokus kapak olmayan telefonlarda da kapak degistirilebilir sadece tum kasasi sokulup yerine yeni kasa takiliyor neden degis tokus denmiyor derseniz vidali falan da ondandir heralde:)
    bencede ciddi bir sorun yok sadece dis kasayi degistirirsen veya sildirirsen olur.
    bence arkadasin dedigi gibi 20 milyon civari ise ve yansanayi kasa cok dandik durmuyorsa degistir aksi durumda sildirme olayini deneyebilirsin!
  • siliniyor özel solisyonla satan yer yine doğubankta yanii saygılar ama nekadar etkili denemek gerekir
  • Doğubank civarlarında REM diye bi mağaza var. Orada vardı ekran cilası felan diye satıyolardı bayaa da ucuzdu. Ama ne kadar etkili bilemem daha da kötü olmasın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.