Şimdi Ara

TELEFON İÇİN YARDIM! 'Click Me' Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonuma mesaj gelmiş "Viber" adlı mesajlaşma uygulamasından bende bildirime tıklayıp mesajı açtım. Gönderen "Click Me". Ben hiç bir yere abonelik yapmadım ama abonelikten söz ediyor mesajda. Ben bu mesajdan şüphelendiğim için hiç bir şey yapmadan ekran görüntüsünü alıp, orta tuşa basarak çıkış yaptım. Şıklarda "Aboneliği iptal et" ve "Onayla" vardı. Bu "Click Me" nedir? iptal desem acaba bilmeyerek telefonuma zararlı bir yazılımın indirilmesine neden olur muyum? Bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim. Telefonum iPhone 7 Plus.TELEFON İÇİN YARDIM!  "Click Me" Nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Click Me Nedir?

"Click Me", tıklandığında belirli bir eylemi tetikleyen, genellikle bir web sitesi sayfasında veya sosyal medya gönderisinde bulunan bir düğme veya bağlantıdır. Bu eylem, başka bir web sitesine yönlendirme, bir dosya indirme veya bir video oynatma gibi çeşitli şeyler olabilir.

Click SMS Nedir?

Click SMS, cep telefonlarına gönderilen ve tıklandığında belirli bir web sitesine yönlendiren kısa mesajlardır. Genellikle pazarlama kampanyaları, anketler ve mobil ödemeler için kullanılır.

Click Me Live Nedir?

Click Me Live, canlı akış platformlarında yayıncıların bağış almaları için kullandıkları bir özelliktir. İzleyiciler ekranda görünen bir "Click Me" düğmesine tıklayarak bağış miktarlarını seçebilirler.

Click and Play Nedir?

Click and Play, videoları otomatik olarak oynatmak için kullanılan bir özelliktir. Kullanıcıların video oynatmak için oynatma düğmesine tıklaması gerekmez. Bu özellik, video platformlarında ve sosyal medya sitelerinde yaygındır.

Örnek Kullanımlar:

• Web sitesi sahipleri, ziyaretçileri belirli sayfalara veya ürünlere yönlendirmek için "Click Me" düğmeleri kullanabilir.
    • Metin mesajı pazarlamacıları, alıcıları özel teklifler veya indirimler içeren web sitelerine yönlendirmek için Click SMS kullanabilir.
    • Canlı yayıncılar, bağış almak için Click Me Live özelliğini kullanabilir.
    • Video oluşturucular, izleyici etkileşimini artırmak için Click and Play özelliğini kullanabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.