Şimdi Ara

Telefon ile şebeke üzerinden internete giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oparatörüm Avea, Apple iphone 3g kullanıyordum. IOS 4.2.1 vardı. Cellular Data Network'de Avea'nın dediği gibi APN'de "internet" yazarken o telefonda internetim vardı.
    iphone 4s'e geçtim. IOS 5 yükledim. Eski telefonumdan backup aldım fakat şebeke üzerinden internete bağlanamıyorum. En üstte "Avea 3G" yazıyor.
    Uyguladığım çözüm denemeleri,
    1) Müşteri hizmetlerini aradım. Ağ ayarlarını sıfırladım. Onlar da sisteminden ağ ayarlarını sıfırladı.
    2) Ayar menüsünde, 1. şıkta ağ ayarları altından sıfırladığım ayarları genel menude en altta yer alan reset kısmından yaptım. telefon kendiliğinden açıldı kapandı.
    3) APN'i "internetinternet" yaptım. Kapatıp açtıktan sonra APN'i "internet" olarak düzelttim ve tekrar başlattım.

http://i49.photobucket.com/albums/f286/Burakozugurlu/IMG_1727.png

http://i49.photobucket.com/albums/f286/Burakozugurlu/IMG_1728.png

Bir fikri olan var mı?
    Saygılar
    Burak Özuğurlu

not: ağ ayarlarını sıfırlayınca bütün kayıtlı wireless şifrelerim silinmiş. Kızdım Siz yapacak olursanız aklınızda olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delorean12 -- 11 Kasım 2011; 11:39:51 >

• 4) IOS 5.0.1 yaptım.

5) iphone'un web browser'ı ile "unlockit.co.nz" adresinden manuel olarak custom apn yüklemeye çalıştım. Install profil menusu altında apn carrier settings install yaptığımda,

profile failed to install
    only one APN configuration can be installed at a time.

hatası veriyor. ordan profil kısmına geçiriyor. orda da "no profiles are currently installed" diyor.

olmayan bir profili varmış gibi görüp başka yükletmiyor. Telefonun var olduğunu sandığı profili ise ben göremiyorum.

Bugün, Avea'ya, Turkcell'deki iphone servine, AppleShop'a, mahallenin iphone servisine :) gittim. İnternetten Apple servislerini aradım. Kimse çare olamadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.