Şimdi Ara

telefon kafayı yedi windows phone 8s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba eskiden kalma bir telefonum var htc windows phone 8s kullanmadığım için anneme vermiştim fakat
    telefonda ben kullanırken olmayan acayip sorunlar baş göstermeye başladı telefon durup duruken kendi kendine kapanıp açılıyor hiçbir neden yok
    ayrıca şöyle bir saçmalığıda oldu telefon 3g bağlantıda kendi kendine şebeke ile bağlantıyı kesiyor garip olan bağlantı ayarlarından 2g ye alınca öle bir sorun olmuyor
    telefonda eskiden böyle sorunlar yoktu nerden çıktı anlamadım da , düzeltmenin yolu var mıdır arkadaşlar bilen eden yarıdm etsin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fabrika ayarlarına getirince düzelmezse batarya arızalıdır. 3G-2G olayı normaldir diye düşünüyorum, çekim gücüyle alakalı. Hem düşük 3G sinyali bir gidip bir geldiği için sürekli 3G'ye bağlanmaya çalışıyor da olabilir.
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim , bir çok kez resetledim teleofnu sorun hala devam ediyor , 3g çekim problemi değil hiç gelmiyor anlık saniyelik geliyor gidiyor ve uzun süre gelmiyor zaten diğer telefonum çekerken 8s'de hiç şebeke görünmüyor daha önce yoktu böyle birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grejuva6 -- 7 Şubat 2017; 21:45:47 >
  • Hocam isterseniz hard reset de yapın. Bakalım duzelecek mi?

Benim telefon(l535) da ilk başlarda 3g den 2g ye duşuyordu sonra Avea dan mıdır, düzeldi.

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    cevap icin teşekkür ederim . hard resette yaptım değişmedi , sebeke normal bir şekilde dusup gelmiyor , 3g de hic gelmiyor sebeke yok yazıyor 2g ye düşmüyor yani . 2g ye ben ayarliyorum

• grejuva6 kullanıcısına yanıt
    Ben de teşekkür ederim. Diğer bir arkadaşın dediği gibi pilde problem olabilir, ondan da değilse problem maalesef daha büyük olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

cevap icin teşekkür ederim . hard resette yaptım değişmedi , sebeke normal bir şekilde dusup gelmiyor , 3g de hic gelmiyor sebeke yok yazıyor 2g ye düşmüyor yani . 2g ye ben ayarliyorum

Farklı bir sim kart ile deneyin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: serinaga

quote:

Orijinalden alıntı: grejuva6

Farklı bir sim kart ile deneyin ...

öneri için teşekkür ederim ama onuda denedim hatta 3farklı sim kart taktım üçünde de aynı 3gde şebeke kesınlikle yok 2gde normal bağlanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.