Şimdi Ara

Telefon kapalıyken alarm çalışmıyor!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
27.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nilayveren

iyide telefonu neden kapatirsinizki . hadi sarjdan tasarruf ediyorsunuz dicem telefonun acilip kapanmasi daha cok sarj goturur

+1
    Ek olarak ben telefonu gün boyu kullanır gece hep şarjda bırakırım. Kapatmak hiç düşünmediğim birşey :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Arkadaşlar var mı artık 1 ekim 2013 itibarıyla kesin bir çözüm
    Telefonumu ( android ) tam kapatacağım ve sabah alarm vaktinde titreşimle beni uyandıracak !
    Teşekkür ederim

Yok öyle bir şey.

Hacı öyle deme benim ki sabah dürtüyor, baktı uyanmıyorum yataktan atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Arkadaşlar var mı artık 1 ekim 2013 itibarıyla kesin bir çözüm
    Telefonumu ( android ) tam kapatacağım ve sabah alarm vaktinde titreşimle beni uyandıracak !
    Teşekkür ederim

Yok öyle bir şey.

Hacı öyle deme benim ki sabah dürtüyor, baktı uyanmıyorum yataktan atıyor.

Aynen aynen benim telefonda beni dürtüyor kalkmaz isem su döküyor hıyar.
  • Niye mi kapatırım.
    Radyasyon yaymasın beyinciğime diye 8 saat gereksiz yere !
    Galiba size yaymıyor telefon birşey
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    ucak modu denen bisi var yanniz ucak ta kullanilmiyor
  • quote:

Niye mi kapatırım.
    Radyasyon yaymasın beyinciğime diye 8 saat gereksiz yere !
    Galiba size yaymıyor telefon birşey

Ucak modu duymadin herhalde. Gsm yayinini tamamen keser. Of of :)

• Teknode kullanıcısına yanıt
    Öyle mi. Ben bunu bilmiyordum. O zaman boşuna mı endişe ettirdi beni arkadaşlar.
    Kusura bakma üstadım, öyleyse demene göre, uçak moduna alıyorum ve sabah ayarladığım saatte titreşimle beni uyandırıyor.
    Doğru muyum ?
  • Tamam o zaman ben titreşimli çalar saati arayışıma son veriyorum. Sağolun.
    Beni makaraya aldı galiba arkadaşım.
    Yani ben aşkşam uçak moduna alacağım ve sabah ayarladığım saatte titreşimle uyanacağım ve bu esnada radyasyona maruz kalmıyacağım, değil mi efendim.
    Tekrar sağolun
  • quote:

Öyle mi. Ben bunu bilmiyordum. O zaman boşuna mı endişe ettirdi beni arkadaşlar.
    Kusura bakma üstadım, öyleyse demene göre, uçak moduna alıyorum ve sabah ayarladığım saatte titreşimle beni uyandırıyor.
    Doğru muyum ?

Aynen, radyasyon ise derdiniz uçak modunu kullanın sürekli. Misal telefonla görüşmeniz yok internet girmeyeceksiniz sadece oyalanacaksınız film veya müzik dinleyeceksiniz o zamanlarda da alabilirsin.
    En azından telefon bağlantısını keser ve sende rasyayondan kurtulmuş olursun. Bataryadan tasarruf da eder.
    Peki çağrı geldiğinde ne olur ? ( uçak modunda ? )
  • quote:

Peki çağrı geldiğinde ne olur ? ( uçak modunda ? )

Telefon kapalı olduğunda çağrı alabiliyor musun sen bir düşün ? Tabi ki ulaşılamazsın o modda.
    Tamam gsm kapalı demiştin anladım. ben bir an alarm gibi gsm 'in de aktif olabileceğini de düşündüm de .... .... alarmın sessiz çalması gerekiyor, o da olduğuna göre çözüm bulunmuştur ... sorun yok sağol.
  • benim için BADA bin basar androide, biraz da zamanını oyun oynamakla geçiren bebelere uyup android aldık bir işime yaramadığı gibi şarjı daha az gidiyor daha çok ısınıyor alarm için telefonu kapatamıyosun uygulamadan çıkma tuşu yok illa görev yöneticisini açacan yüklediğin uygulamalar telefonundaki bilgilere ulaşacak internette geçmişi silebilmen için illa yeni bir sekme açacan vs.
    iyi bir ders oldu bana milleti dinlememek lazımmış demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiro -- 7 Kasım 2013; 12:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiro

benim için BADA bin basar androide, biraz da zamanını oyun oynamakla geçiren bebelere uyup android aldık bir işime yaramadığı gibi şarjı daha az gidiyor daha çok ısınıyor alarm için telefonu kapatamıyosun uygulamadan çıkma tuşu yok illa görev yöneticisini açacan yüklediğin uygulamalar telefonundaki bilgilere ulaşacak internette geçmişi silebilmen için illa yeni bir sekme açacan vs.

+1

Dokunmatiği ve wifi özellikleri güzel bir telefon önerir misin?
  • quote:

benim için BADA bin basar androide, biraz da zamanını oyun oynamakla geçiren bebelere uyup android aldık bir işime yaramadığı gibi şarjı daha az gidiyor daha çok ısınıyor alarm için telefonu kapatamıyosun uygulamadan çıkma tuşu yok illa görev yöneticisini açacan yüklediğin uygulamalar telefonundaki bilgilere ulaşacak internette geçmişi silebilmen için illa yeni bir sekme açacan vs.

Arkadaşım sen gidip düşük özellikli telefon alırsan bu sorunu yaşarsın. Unutma, daha çok özellik daha çok kaynak kullanımı ve tüketimi demek. Şarj istiyorsan al 3310 işlevini görsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: |ZorbeY|

quote:

Arkadaşım sen gidip düşük özellikli telefon alırsan bu sorunu yaşarsın. Unutma, daha çok özellik daha çok kaynak kullanımı ve tüketimi demek. Şarj istiyorsan al 3310 işlevini görsün.

Hangi yüksek özellikli telefonun şarjı çok gidiyor, oyun oynarken ısınmıyor, kapalıyken alarm çalıyor, uygulamadan direk çıkıyor, uygulamaları telefondaki bilgilere erişemiyor?

Android sisteme sahip bütün telefonların ortak sorunları aynı. Maalesef teknoloji ilerledikçe sıkıntıları daha da artıyor. Ben sadece konuşmak ve arada biir film izlemek için düzgün bir telefon bulamadım. Üreticiler bizi android, ios yada windos işletim sistemli telefon almak zorunda bırakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

+1

Dokunmatiği ve wifi özellikleri güzel bir telefon önerir misin?

bilmiyorum kardeş

• Belki komplo teorisi diyeceksiniz ama ben akıllı telefonların hayatımıza ajan olarak girdiğine inanıyorum. Bu makinelerin sürekli açık kalmasini sağlamak için basvurulmuş bir yöntem bence bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

Android ve İosta telefon kapalıyken alarm çalmaz.

Windows phone'u da ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydaydo

Belki komplo teorisi diyeceksiniz ama ben akıllı telefonların hayatımıza ajan olarak girdiğine inanıyorum. Bu makinelerin sürekli açık kalmasini sağlamak için basvurulmuş bir yöntem bence bu.

Tam olarak size katılmasamda, haklı görmüyorum da diyemeyeceğim.

Android her ne kadar diğer akıllı telefonlara/işletim sistemlerine nazaran açık kaynak kodlu olsada.. Google ve benzeri bloatware dediğimiz programlar aracılığıyla izleniyoruz. Telefondaki resimlerin, mesajların, videoların ruhumuz duymadan başka bir databaseye çekilmesi içten bile değil. Kaldıki telefon rehberimiz dahi google'ın bulut sunucularında yedeklenmekte. Bundan korunmanın yolları var Gapps denilen Google uygulamalarını kullanmayarak bir nebze önlem alınabilir, lakin onsuz bir Android'in anlamı var mıdır bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.