Merhabalar nedir benim bu telefondan çektiğim sürekli bi sorun. Telefonumun markası xperia m2 aqua. Telefon şarjdaydı. 1 dakika önce mesaj yazdım bıraktım. Tekrar bakmak için elime aldım ne göreyim. Ekran karanlık hiç bi işlev yok. Pcye taktım format atmak için usb görmüyor. Orginal sarjını kaybettiğim için idarelerik baska bi sarj kullanıyordum. Onunla alakalı olabilir mi ?
Benzer sorunu Lg telefonumda yaşamıştım, 1 yıldır boş boş duruyor telefon. Benimki tuşla ilgiliydi, power tuşunu başka bir tuşa atayıp kullanmıştım. Bir süre sonra toptan gitti telefon.
quote:
Orijinalden alıntı: Crvenn
Merhabalar nedir benim bu telefondan çektiğim sürekli bi sorun. Telefonumun markası xperia m2 aqua. Telefon şarjdaydı. 1 dakika önce mesaj yazdım bıraktım. Tekrar bakmak için elime aldım ne göreyim. Ekran karanlık hiç bi işlev yok. Pcye taktım format atmak için usb görmüyor. Orginal sarjını kaybettiğim için idarelerik baska bi sarj kullanıyordum. Onunla alakalı olabilir mi ?
Kuzenime çocuk tableti almıştım şarj aletini kaybetmiş. Başka bir şarj aleti ile şarj etmiş tablet bozuldu bataryası tamamen öldü. Sebebi başka şarj aleti ile şarj etmen. Büyük ihtimal bataryayı öldürdün.
sim kart ve flash bellek yuvasının orada reset atan minik bi delik var..İğneyle bastırın,reset atacaktır ve yine açıldığında ekran normale döner..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme