Şimdi Ara

Telefon kayıt ettirmek için yardım ACİLL!!! lütfen... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
13.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

Orijinalden alıntı: simsek59

quote:

Vergiyi babanın tc nosuna yatıracaksın
    Ve
    Edevlet de babanın olmalı.
    Çünkü pasaport babanın.

cihaz geldi ımei numarası var ama ben teyit etmek açısından cihazı açtım arama tuşuna basıp kare 06 kare yaptım cihaz kayıtlı değil uyarısı çıktı ımeı numarası çıkmadı neden ?

"*#06# arama" yapınca,sadece imei no çıkması lazım,sende nasıl "kayıtlı değil" çıktı anlamadım doğrusu
    Cihazın Ayarlar-Hakkında kısmındaki imei noyu BTK'nın imei kayıt sorgulama kısmına yapıştırın,orda da kayıt bilgisi yazar.

teşekkürler buldum başına yıldızda ekleyince oldu

• quote:

Var

harç ücretini pasaport babamın olduğu için babamın e devlet şifresi ile babamın kimlik numarasını kullanarak ödeme yaptım ödeme yaklaşık 24 saat içinde ödeme geçeceği belirtilmiş bu iş günü veya hafta sonu olarak değişirmi ? e devlette ımeı kayıt bölümüne geldiğimde başvuru türü kendi bilgilerimle veya çocuğumun bilgileriyle diye iki seçenek var babam değil ben kendi telefon numaramla kullanıcam çocuğumun bilgileriyle olan seçimi mi yapıcam seçersem orada çocuğun kimlik numarası ve iritbat numarası isteniyor kendi kimlik numaramı mı giricem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek59

quote:

Var

harç ücretini pasaport babamın olduğu için babamın e devlet şifresi ile babamın kimlik numarasını kullanarak ödeme yaptım ödeme yaklaşık 24 saat içinde ödeme geçeceği belirtilmiş bu iş günü veya hafta sonu olarak değişirmi ? e devlette ımeı kayıt bölümüne geldiğimde başvuru türü kendi bilgilerimle veya çocuğumun bilgileriyle diye iki seçenek var babam değil ben kendi telefon numaramla kullanıcam çocuğumun bilgileriyle olan seçimi mi yapıcam seçersem orada çocuğun kimlik numarası ve iritbat numarası isteniyor kendi kimlik numaramı mı giricem ?

Babanın edevlet hesabından "kendi kimlik bilgileriyle" diye kaydetmen lazım.

Herhangi bir telefon yazabilirsin,farketmez

• Merhabalar telefonu aldım yurt dışından yeni geldim.Pasaporta işletme aşamasında e-devletden giriş yapmadan direk buradan T.C kimliğimi imei noyu yazıp parayı yatırdım . 5 gün oldu hala kayıt bulunamadı diyor.Acaba e-devlet üzerinden girmediğim için sıkıntı olur mu? Ne yapmam gerekir, yoksa bekleyeyim sisteme düşer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: radapaz

Merhabalar telefonu aldım yurt dışından yeni geldim.Pasaporta işletme aşamasında e-devletden giriş yapmadan direkhttps://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_CEP_TEL_HARC_GIRIS buradan T.C kimliğimi imei noyu yazıp parayı yatırdım . 5 gün oldu hala kayıt bulunamadı diyor.Acaba e-devlet üzerinden girmediğim için sıkıntı olur mu? Ne yapmam gerekir, yoksa bekleyeyim sisteme düşer mi?

Ordan vergiyi yatrıdıktan sonra,edevlet üzerinden İMEİ KAYDET kısmından cihaz bilgilerini girip kaydı tamamlamanız lazım.Yoksa sadece harcı yatırmakla kayıt olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler sağolun hocam
  • radapaz kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Arkadaslar merhaba, ben ikinci el s7 edge telefon aldim. Bu cihazi 1 ay gibi kullandim. Bugun msj geldi. Cihazınızı kayıt ettirin kapanacak diye. Bende cihazi pasaportuma kayit ettirmek istiyorum ama cihazin içindeki emei orjinal mi yoksa daha önce herhangi bir root vb. Bir olay görmüş mü emin değilim. Eger bu cihazın emei kopyalanmissa telefoncu tarafindan. Demek istedigim emei atma. Bunu nasil öğrenebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Arkadaslar merhaba, ben ikinci el s7 edge telefon aldim. Bu cihazi 1 ay gibi kullandim. Bugun msj geldi. Cihazınızı kayıt ettirin kapanacak diye. Bende cihazi pasaportuma kayit ettirmek istiyorum ama cihazin içindeki emei orjinal mi yoksa daha önce herhangi bir root vb. Bir olay görmüş mü emin değilim. Eger bu cihazın emei kopyalanmissa telefoncu tarafindan. Demek istedigim emei atma. Bunu nasil öğrenebilirim?

Ayarlara girip cihaz bilgileri kısmına bakın,bir de cihazın arkasındaki imei no ya bakın,ikisi de aynı ise orjinaldir,değilse imei çakmadır

• @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettim emei orjinal gözüktü. Pasaportuma kayit ettirdim. Insallah bir sorun cikmaz ilerde. Teşekkürler cevabiniz icin.

• Akrabam yurtdışından 2 aylığına geldi telefona mesaj geldi.geri gitti.seneye geldiğinde telefon kapatılmış mı olur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.