Şimdi Ara

telefon konuşma dökümü vs dolandırıcılık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar internetten baya bi araştırdım ve ccpay.me'ye mail attım durumu anlattım paramı geri yatırdılar, benzer olaylar söz konusu ben de internetten öğrendim. çevrenizde aynı durum başına gelen varsa yardım edebilirim.
  • typhoon89 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Aynı olay başıma geldi. 305 dolar kesinti yapılmış.
    Ben kartı iptal ettirdim.
    support@ccpay.me mail adresine mi mail attınız? İngilizce mi yazdınız?

Bana iade etselerde iptal olan karta mı iade edecekler orasını tam anlamadım.
    Acıkcası paranızı aldığınıza çok sevindim.
    Benim bu duruma şuan çok moralim bozuluyor. Bana yardım ederseniz çok sevinirim.
  • etetna E kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki maili kendine göre doldurup gönderebilirsin hocam, inan paran diğer hafta içinde yatar. senin kartın iptal edildi hesabın değil o yüzden para aynı hesaba yatacak ve yeni gelen kartınla çekebilirsin, ben de öyle yaptım. en alttaki kısımda "para çekildikten sonra iptal ettirdiğim kartımın son 4 hanesi" bölümünü kesinlikle doldur çünkü ben ilk maili attığımda yazmadım onlar da istemedi ama göndermediler paramı. 2 hafta sonra bi mail daha attım bu sefer yazdım 2-3 gün sonra yattı, yarın aşağıdaki maili düzenle ve gönder. inş senin paran da en kısa sürede yatar.

Hi,

My name is ABC XYZ and i am sending you this e-mail from Turkey. I've got a phone call from the number 0850 288 87 87 on the 2rd of February, 2016. The one who called me, introduced himself as a banker and told me there is a health insurance registration on behalf of me. Then i wanted to cancel the insurance. I gave him my card information he asked in order to cancel the health insurance for me. Later on i've learned that the man was a cheater and he made a consumption of 305 $ using my card info in a virtual POS application. On the description about the consumption it is written "ccpay.me". I have informed my bank and the prosecution about the situation. I need your help regarding the deposition of money back in my account. I am in a big trouble, please help me.
    Thank you.
    ABC XYZ
    My bank : Yapi Kredi
    Date and time of the process : 02.02.2016 - 16:45
    Amount : 305 $
    Last 4 digits of my card which is cancelled after the money has been drawn: XXXX

Senden onay aldıklarına göre ses kayıdını tutarlar bu 1.
    Savcılığa gidersin ses kayıtları ortaya dökülür bu 2.
    Paranı geri teslim etmek zorunda kalırlar bu 3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 24 Mart 2016; 23:20:07 >
    attım maili şimdi.
    çok tşkler.. umarım olumlu sonuç alırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.