Şimdi Ara

telefon mu navigasyon cihazımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar navigasyon cihazı almayı düşünüyorum daha doğrusu alacam. sizce navigasyon cihazımı alayım, yoksa cep telefonumu da yenileyerek navigasyon özelliği olan bir cep telefonumu alsam. kararsızım.

• Cep telefonu :) Gerçi onlara cep telefonuda denmiyor artık
  • Navigasyon için Navigasyon Cihazı (PND), telefonların Nav. özelliğini açtığınızda su gibi batarya tüketiyor...
  • Bence cep telefonu
  • ben derimki:"ekmeği ekmekçiden,tereyi tereciden"navigasyon için navigasyon cihazı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

ben derimki:"ekmeği ekmekçiden,tereyi tereciden"navigasyon için navigasyon cihazı..

bende sizin gibi düşünüp navigasyon için navigasyon cihazı aldım fakat hiç memnun kalmadım iade ettim. iade sebebim tele göre menüleri daha yavaş uyduya bağlanması daha geç idi. aldığım cihaz oblio nav plus igo8 yüklüydü. telefonum htc td2 igo8 yüklü ve ben çok memnunum.

soran arkadaşada tavsiyem imkanı varsa işlemcisi vs. güçlü bir tel alması samsung gs2, htc sensation veya iphone4 gibi.
    ayrıca nav cihazının bir dezavantajıda park halinde çalınmasın diye arabada bırakamıyordum :( yani telfonla beraber birde onu taşıyordum.
  • forever eagle arkadaşım bende birçok kişinin tavsiyesi ile htc almayı artık ciddi ciddi düşünüyorum. ama hangi modeli olacağım konusunda henüz tam bir fikir sahibi değilim. araştırıyorum. o konuda da bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rootlu telefon aldım galiba
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HTC'den memnun olan arkadaşlar, cihaz görmemişler o zaman. Kendinizi yakmışsınız; bari başkalarını yakmayın.

Bataryanız arıza yapsın da yazın buraya bakalım .....
  • Arkadaşım cep telefonunu alsan yeterlidir, nokialar haritalarında ömür boyu güncelleme garantisi veriyor ve harita indirmek için sınır yok, istediğin ülkeyi yükleyebilirsin, o da olmadı garmin yükle

Şarj sorun olur diyosan çakmaktan şarj için ara aparatlar var 15 yada 20 tl civarı, bol şans..
  • 4 senedir gps li telefonlar kullanıyorum bence gayet yeterli. ayda 1-2 defa gpsle işim oluyor araç kitine takılı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

HTC'den memnun olan arkadaşlar, cihaz görmemişler o zaman. Kendinizi yakmışsınız; bari başkalarını yakmayın.

Bataryanız arıza yapsın da yazın buraya bakalım .....

anlamadım ne arızası 2.5 senedir kullanıyorum bişey olmadı olursa haber veririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.