uzun süredir kullandığım telefon numarası kendi adıma olmadığından kendi adıma alıcağım bir numarayla değiştirmeyi düşünüyorum. aynı numarayı yaklaşık 10-15 yıldır kullandığım için tüm eş dost ve resmi yerlerde bu numara kayıtlı problem yeni aldığım numarayı bu resmi makamlara bildirirken bir sorun çıkar mı? "niye sorun çıksın ki" diyeceksiniz ben de başta böyle dedim ancak bi arkadaşım borcu harcı çok olanların sürekli numara değiştirdiklerini bu sebeple de bankaların veya benzeri kurumların numaranın ne kadar süredir kullanıldığını araştırdığını söyledi. benim de içime kurt düştüğünden bir sorayım dedim. telefon numarasını kendi adıma geçirme gibi bir imkanım yok malesef ama eğer bu telefon numarası değişikliği bu kadar problem yaratıyorsa veya yaratabilecekse ne önerirsiniz? teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: misery1903 uzun süredir kullandığım telefon numarası kendi adıma olmadığından kendi adıma alıcağım bir numarayla değiştirmeyi düşünüyorum. aynı numarayı yaklaşık 10-15 yıldır kullandığım için tüm eş dost ve resmi yerlerde bu numara kayıtlı problem yeni aldığım numarayı bu resmi makamlara bildirirken bir sorun çıkar mı? "niye sorun çıksın ki" diyeceksiniz ben de başta böyle dedim ancak bi arkadaşım borcu harcı çok olanların sürekli numara değiştirdiklerini bu sebeple de bankaların veya benzeri kurumların numaranın ne kadar süredir kullanıldığını araştırdığını söyledi. benim de içime kurt düştüğünden bir sorayım dedim. telefon numarasını kendi adıma geçirme gibi bir imkanım yok malesef ama eğer bu telefon numarası değişikliği bu kadar problem yaratıyorsa veya yaratabilecekse ne önerirsiniz? teşekkürler
Kendi adına alabiliyosun yasa çıktı
numara bir vakfın adına vakıf da numarayı değiştirmeyi istemiyor benim yerime gelecek kişi de muhtemelen aynı numarayı kullanacağı için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme