Şimdi Ara

Telefon numarası değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci el ilan verirken cep telefonu numarası son 4 hanesini istiyor.

Daha önce kayıt olduğum numarayı şimdi kullanmıyorum. Değiştirecek ayarları da bulamadım.

Yeni numaramı nasıl ekleyebilirim...

• Dünden beri yazıyorum, ilgilenen yok.
  • profil ayarları kısmında olmaması çok garip zaten...
  • Maalesef aynı sıkıntı bende de var.
  • forumdestek@donanimhaber.com adresine e-posta gönderince kota doldu uyarısı geliyor.

quote:

Hi. This is the qmail-send program at mx01.sadecehosting.com.
    I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
    This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

<forumdestek@donanimhaber.com>:
    user is over quota
  • harbiden forumun gidişat iyi değil ya
  • Son gönderdiğimiz kodun, telefonunuza başarıyla ulaştığı görünmektedir. Bu durumda değişiklik yapmanız mümkün değil.
    Son gönderdiğimiz kodun, telefonunuza başarıyla ulaştığı görünmektedir. Bu durumda tekrar kod gönderemeyiz.
  • Aynı sorun bende de var ne yapsam bilemedim.
  • Sorunu hala devam edenler bana özel mesaj ile atabilir mi ?
  • Bendede aynı problem var nasıl çözebilirim cep numaramı değiştirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdestek kısmına mail attım hata aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FANATİK_25

forumdestek kısmına mail attım hata aldım.

Yardımcı olabilirmisiniz lütfen.!
  • banada yadım lütfn
  • Bu konuya kimse bakmıyor mu ? 3 gün oldu bir yönetici yok mu bu konular ile ilgilenen!!!
  • biraz önce şikayet butonunu kullandım, bu konuda bulunan arkadaşı şikayet edercesine ama açıklamasını da yaptım.
    İnşallah biri ilgilenir.!!

Merhabalar,

öncelikle konu yada mesaj şikayet edilmemektedir. Şikayet butonunu dikkatinizi çekmek için kullanıyorum....!

Dh kayıtlarında eski cep numaram kalmış, bu telefon numarasını değiştirmek ve yenisini aktive etmek istiyorum, bir konu açılmış fakat ne cevap veren var, nede yardımcı olan.
    forumdestek kısmına mail olarak da gönderdim cevap alamadım, Güven isimli kullanıcıya PM attım dönüş alamadım.
    Bu sorunu düzeltmek için başka ne yapmalıyım bilmiyorum.
    lütfen bu başlık altında olan ben ve diğer arkadaşlara konu hakkında yardımcı olurmusunuz...!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_87000660/tm.htm

• BU KONUYA YÖNETİCİLER NE ZAMAN CEVAP VERECEK ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FANATİK_25 -- 12 Mayıs 2014; 11:12:26 >
  • Forumun kronik sıkıntısı GSM numarası degisikligine bir care bulun lutfen. Bakin kac kisi magdur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FANATİK_25

biraz önce şikayet butonunu kullandım, bu konuda bulunan arkadaşı şikayet edercesine ama açıklamasını da yaptım.
    İnşallah biri ilgilenir.!!

Merhabalar,

öncelikle konu yada mesaj şikayet edilmemektedir. Şikayet butonunu dikkatinizi çekmek için kullanıyorum....!

Dh kayıtlarında eski cep numaram kalmış, bu telefon numarasını değiştirmek ve yenisini aktive etmek istiyorum, bir konu açılmış fakat ne cevap veren var, nede yardımcı olan.
    forumdestek kısmına mail olarak da gönderdim cevap alamadım, Güven isimli kullanıcıya PM attım dönüş alamadım.
    Bu sorunu düzeltmek için başka ne yapmalıyım bilmiyorum.
    lütfen bu başlık altında olan ben ve diğer arkadaşlara konu hakkında yardımcı olurmusunuz...!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_87000660/tm.htm

Arkadaşlar bu gibi durumlar için hafta içi saat 10:30-16:00 arası ofis numaramızı arayın. >>http://forum.donanimhaber.com/about.asp

Telefon numarası güncellemeyi açmamamızın sebebi hesapları ele geçirme ve çeşitli dolandırma olaylarından dolayı mağdur olmamanız için.

• Hocam oraya bir not düşün bari sabahtan beri aranıyorum nerede değiştirme butonu diye. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.