Şimdi Ara

telefon öneri htc one s4 ip5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HTC One'ı beğenmeyen sadece benim sanırım

iPhone kadar rahat değil One, hem üstüne Butterfly S çıktı, One eskidi

Yerinde olsam iPhone 5 ve S4 arasından seçim yapardım, en azından yenileri hemen çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone5 soru mu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de telefon almayı düşünüyorum. Senelerdir iphone 3gs kullandım hala kullanıyorum. Gerçekten beni 2 senedir götürdü. Telefonuma çok iyi baktım aslında hala öyle büyük şikayetlerim yok. Ama artık yenilemek istiyorum. Değişiklik olsun diye haftalardır s4 'ü inceliyorum hatta bugün az kalsın alıyordum vatan computerdan nedense biraz daha beklemek istedim. Yukarıdan bir mesaj mıydı bilemiyorum

S4 'ün yenilikleri çok cezbedici açıkçası. Kamerası olsun 5 inçlik ekranı olsun. Gerçekten insana gel beni al diyor. İphone ise tamamen stabilite ve güncelleme manyağı bir telefon. Şu an en başa döndüm galiba telefonum bozulana kadar telefon alamayacağım. İOS 7 çıkmış olmasa şu an hiç bir soru işaretim yoktu kafamda. S4 alırım iphone 5s ile harika yenilikler getirir pişman olurum diye çok korkuyorum açıkçası Aldığım telefonu en az 2 sene kullanmak isteyen biriyim.

Evet arkadaşlar en başa döndüm düşündükçe işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Ahh teknoloji bu kadar gelişmemişken ne güzeldi. 6630'um beni hep mutlu etmişti. Her şeyi Steve amca bozdu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.