arkadaşlar bu 3 telefondan hangisini alayım sizce? Şuan kullandığım telefon htc EVO 3D yani android'e alıştım iyice. iphone 5 arkadaşlarımda var inceledim bayağı kullanma fırsatı buldum herşeyden önce Prestij telefonu onu kabul ediyorum ama ios'a alışabilir miyim bilmiyorum. S4 de arkadaşım aldı onu da bayağı inceledim dokunmadan kontrol ve akıllı bekleme özellikleri çok hoşuma gitti dokunmadığı çok hassas. htc one'yi ise az önce inceledim az birşey çok karizma telefon yapmışlar ses'i pek dinleyemedim müzik yoktu telefonda ama kuru bir telefon gibi geldi bana her ne kadar gönlüm az buçuk htc'de de olsa bilmiyorum lütfen bu telefonlardan birkaçını kullanan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Telefon yarın alınacak ona göre önerilerinizi bekliyorum...
Stabil,kasma problemi olmayan,uzun süre güncelleme alan,uygulama sıkıntısı olmayan bir cihaz istiyorsan İphone 5 derim.
quote:
Orijinalden alıntı: Sacramental
Stabil,kasma problemi olmayan,uzun süre güncelleme alan,uygulama sıkıntısı olmayan bir cihaz istiyorsan İphone 5 derim.
Bence S4'ü eleyin ve HTC One'ın yeni özelliklerini göz önünde bulundurarak iPhone 5 ve Htc One arasında seçim yapmaya bakın.
up
quote:
Orijinalden alıntı: applem26
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
bence hepsini bir kenara bırakın iphone 5'den sonra gelecek telefonu alın
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
bence hepsini bir kenara bırakın iphone 5'den sonra gelecek telefonu alın
Alıntıları Göster
zamsung s4 ün yüzüne bile bakma. ekran büyüklüğü seni yanıltmasın. ama sen iphone 5 al. sıkıntı yaşamazsın..
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_oruc
arkadaşlar bu 3 telefondan hangisini alayım sizce? Şuan kullandığım telefon htc EVO 3D yani android'e alıştım iyice. iphone 5 arkadaşlarımda var inceledim bayağı kullanma fırsatı buldum herşeyden önce Prestij telefonu onu kabul ediyorum ama ios'a alışabilir miyim bilmiyorum. S4 de arkadaşım aldı onu da bayağı inceledim dokunmadan kontrol ve akıllı bekleme özellikleri çok hoşuma gitti dokunmadığı çok hassas. htc one'yi ise az önce inceledim az birşey çok karizma telefon yapmışlar ses'i pek dinleyemedim müzik yoktu telefonda ama kuru bir telefon gibi geldi bana her ne kadar gönlüm az buçuk htc'de de olsa bilmiyorum lütfen bu telefonlardan birkaçını kullanan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Telefon yarın alınacak ona göre önerilerinizi bekliyorum...
Eski bir HTC Evo 3D kullanicisi olarak sana sunu soyleyebilirim. iPhone 5. Ben htc evo 3d yi 6-7 ay kullandim, yuklemedigim rom, yapmadigim olay kalmadi. Ama ozellikle performans arttirma odakli romlarda sarj aksam 4 gibi bitiyordu. Misal edge de telefonla internete girmek tam bir iskence. Sonra aralik ayinda satip 5 e gectim, zaten daha oncesinde 4 kullaniyordum, bi heyecanla evo 3d aldik iste :) s4 ne bileyim bana da sicak gelmiyor. 6-7 cesit versiyonu var s4 un, afedersiniz biseyini cikartti samsung. iphone al, rom yukleme derdin kalmasin, acaba telefon cokerde rehberim herseyim silinir derdi kalmasin. Yok recovery icin ekstra seyler kurmakmis yok bilmem neymis. icloud cok guzel bir sistem. Zaten ios 7 ile birlikte jb derdi de kalkacak, ios 7 nin jb gerektirdigini dusunmuyorum sahsen. Zaten konuyu iphone bolumune acmissin iphone tavsiyelerinin cogunlukta oldugunu goruyorsun. Ama ben zamaninda HTC ve samsung kullanmis biriyim. iphone a alisinca her zaman iphone ile devam etmek isteyeceksin.
Yamulmasa iphone5 derdim ama htc one veya iphone4s bence.
iPhone 5 kullanıcısı olarak HTC One diyorum.
Htc one
quote:
Orijinalden alıntı: powersky
Htc one
Bütçesi olan herkes , prestij için alıyor zannetmeyin telefonu, iphone serilerine hakaret olur.
iphone 5 32lik buldum 1450ye tr garantili ama çerçevede bayağı çizik var. alınır mi acaba? Yarın arkadaşımı göndereceğim kadıköydeymis telefon ben muğladayım.. Karar veremedim daha ama bakalım..
Iphone 5
Hocam alın iPhone 5 rahat rahat kullanın
Prestij göreceli bir kavram. Çalışmış oldugum telefoncuda iphone 5'i icin iphone yazmayan kapak isteyen de oluyordu Cakma trident ine iphone yazan kapak isteyende. Android leri direk eleyebilirsin. Bütçene gore ikinci el bir iphone 5 alabilirsin. Sanirim butcen 1500 civari ondan boyle dedim
öneri ve görüşler için teşekkürler ama bir süreliğine erteledim telefon almayı çünkü kafam çok karışık lumia'daki gibi sisteme alışamama korkusu var zarar etmek istemiyorum yine.. Arkadaşımın ip5'ini birkaç gün ben kullanayım inşallah bir sonuca varırım.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet0ruc
öneri ve görüşler için teşekkürler ama bir süreliğine erteledim telefon almayı çünkü kafam çok karışık lumia'daki gibi sisteme alışamama korkusu var zarar etmek istemiyorum yine.. Arkadaşımın ip5'ini birkaç gün ben kullanayım inşallah bir sonuca varırım.
tabikide iphone 5, S4 Kullanıcısı olarak söylüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: theoki
tabikide iphone 5, S4 Kullanıcısı olarak söylüyorum.
Alıntıları Göster
iPhone 5 diyorum ama S4'de incelenebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: CEO
iPhone 5 diyorum ama S4'de incelenebilir.
Alıntıları Göster
htc one iphone kullanıcısıyım
quote:
Orijinalden alıntı: HoLY.oNE
htc one iphone kullanıcısıyım
Alıntıları Göster
iphone kullanicisi olarak rahatlıkla htc one önerebilirim