Philips 55oled807 aldim izlenimlerim…
Selamlar herkese iyi Bayramlar. Philips 50pus7304 seruvenimden sonra 55oled805’e gecmistim 2 yil kadar oled deneyimini yasadim 2 hafta oncesi paneli kirilana kadar… simdi 55oled807 aldim. Malum Bayram haftaici muhtemelen servis gelip kuracak. Videolu acip kurayim teklifimi de kabul etmedi satis temsilcisi garanti devre disi kalir diye. Beklemeye devam. 805 ile ilgili sorusu veya deneyim fikir isteyen olursa deneyimledigim kadariyla yardimci olurum. İyi forumlar.
24.04.2023 ekleme
Bugun servis kurdu haftasonuna kadar bakip 805’e gore ne kadar hizli ne gibi farkliliklar var deneyimlerimi aktaracagim
26.04.2023
cihaz kuruldu ama calistigim icin cok inceleme sansim olmadi yogun calisiyorum. İlk izlenimlerim onceki 805’ten daha iyi bir goruntu sunuyor gibi ikisi yan yana test etmek daha iyi olurdu ney bir sey soylemek icin tabi.
kumandasi eskisiyle ayni rengi gri ve kaldirinca otomatik tus takim isiklari yaniyor bu guzel bir detay ama ben apple tv kullandigim icin kullanmiyorum kumandasini haliyle. Disney plusta imax filmlerinin farki sadece tam ekran izlemek mi bilmiyorum ama daha iyi bir seyir zevki verdigi kesin. Vaktim olursa youtube’a da video cekmeyi dusunuyorum. İnceleme’den ziyade kullanim deneyimi diyelim cok bilgi verecek duzeyde degilim cunku😂
Netflix:
Disney imax:
Monitor klavye dahil sistem tavsiyesi?
Arkadaslar merhaba, halihazirda ryzen 7 1700x 16ram rx580 24’’ 144 hz ekranli bilgisayar var kardesimin, bana kulaklik harici guzel bir sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
kasa monitor klavye fare, islemci mutlaka ryzen ailesinden olmali %90 oyun icin almayi dusunuyorum harici islerle alakam yok 2k bir sistem olursa super olur simdiden tesekkurler
Giulietta
|
Yardim
|
Audi a6 2.4 2007 model
|
avea ve vodafone den gelen mesaj
|
telefon öneri htc one s4 ip5
|
telefon öneri htc one s4 ip5
|
|
silinebilir
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 346
İkinci El Bölümü Mesajları: 172
Konularının görüntülenme sayısı: 6.095 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El