Şimdi Ara

Philips 55oled807 aldim izlenimlerim…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese iyi Bayramlar. Philips 50pus7304 seruvenimden sonra 55oled805’e gecmistim 2 yil kadar oled deneyimini yasadim 2 hafta oncesi paneli kirilana kadar… simdi 55oled807 aldim. Malum Bayram haftaici muhtemelen servis gelip kuracak. Videolu acip kurayim teklifimi de kabul etmedi satis temsilcisi garanti devre disi kalir diye. Beklemeye devam. 805 ile ilgili sorusu veya deneyim fikir isteyen olursa deneyimledigim kadariyla yardimci olurum. İyi forumlar.

24.04.2023 ekleme

Bugun servis kurdu haftasonuna kadar bakip 805’e gore ne kadar hizli ne gibi farkliliklar var deneyimlerimi aktaracagim

26.04.2023

cihaz kuruldu ama calistigim icin cok inceleme sansim olmadi yogun calisiyorum. İlk izlenimlerim onceki 805’ten daha iyi bir goruntu sunuyor gibi ikisi yan yana test etmek daha iyi olurdu ney bir sey soylemek icin tabi.

kumandasi eskisiyle ayni rengi gri ve kaldirinca otomatik tus takim isiklari yaniyor bu guzel bir detay ama ben apple tv kullandigim icin kullanmiyorum kumandasini haliyle. Disney plusta imax filmlerinin farki sadece tam ekran izlemek mi bilmiyorum ama daha iyi bir seyir zevki verdigi kesin. Vaktim olursa youtube’a da video cekmeyi dusunuyorum. İnceleme’den ziyade kullanim deneyimi diyelim cok bilgi verecek duzeyde degilim cunku😂

Netflix:

Disney imax:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0ruc -- 26 Nisan 2023; 8:58:59 >

• merhaba. geçen hafta 65 oled 937 aldım ve servis kurulumu yaptı.

vestel 55ud8400 led tv den geçtim, tabi ki kıyasa edilemeyecek kadar görüntü ve ses farkı var.

aslında sony 65a95l alacaktım fakat Türkiye den çekildiği için ümidi kestim.

oled olduğu için görüntü kalitesini zaten anlatmaya gerek yok bana fazlası ile yetti.

ses kalitesi zaten bambaşka bir dünya 95 watt rms, yani öyle bass olunca boğulan bir ses sistemi yok her şey çok güçlü ve tane tane.

uydu kanallarında upscallling gereçekten çok iyi çalışıyor önceki tv de hd kanalalrda bile pikseller belli olurken bunda öyle bir durum yok, sd kanallarda belli bir iyileşme var.

tek kötü yanı iphone ekran yansıtma maalesef üzeridne yok sadece google play den yükleniyor.

ama şunu keşfettim belki senin tv de aynısını yaparsın.

telefonunda aloha browser yüklü ise filmleri kayıpsız ve ara yazılımsız direkt tv ye yansıtabilirsin.

şimdiden hayırlı olsun ürünün güle güle kullan.

• Hayirli olsun.65 inc oled keyfi muhtesem olmustur. Aloha browser’i deneyeyim ama apple tv 4K kullaniyorum, tek eksigi icinde safari olmamasi ama harici telefonla tv tam uyumlu oluyor. Cihazin kendi icindeki android bana cok kullanisli gelmiyor. Butce varsa eger mutlaka bir apple tv almani oneririm. 2 yillik philips oled tv deneyimim apple tv goruntuyu ekstra ucuruyor.

65 inc butcemi cok asiyordu indirimli aldim 55’i cok iui denk geldi bayram kampanyasiyla.

• 2 sene kullanmışsınız önceki oled tv’nizi. Burn-in vs. gibi yıpranma belirtileri yaşamışmıydınız panelde? Yoksa ilk günki gibimiydi 2 sene sonunda da?
  • Gang Starr kullanıcısına yanıt

Merhaba, normal tv kanallarini onceki led tv’mde de izlemezdim 805 oled tv’de de az izledim. Cogunlukla netflix-youtube vs uygulamalarini kullandim. 2 sene icinde toplamda 4-5 kez (gun icinde 8-10 saat acik durunca) oled logo vs temizlik uyarisi geldi. Hepsinde de 15-20dk -sureyi tam hatirlayamiyorum- kapanip oled temizligini yapti cihaz.

Tv’yi hep kumandadan kapattim (kapanislarda otomatik ekran logo vs temizligi yapiyor) 805’ten cok memnundum kirilmasa uzun yillar kullanirdim. Bence goruntusunden hicbir sey kaybetmemisti asiri memnundum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.