Öncelikle şimdiden "bölümüne aç" diyenler için söylüyorum; Oraya yazsam cevap gelmez bile. Hiç kimse bakmıyor o bölüme... Ayrıca cevap verenler için şimdiden teşekkürler...,
İstediğim Özellikler *Dokunmatik *Film ve Müzik Dinlemek İçin İyi Olacak *Telefona birçok program yüklenebilir olacak *3G Olacak (Okadar Önemli Değil) *GPS Olacak (Okadar Önemli Değil
En fazla verebileğim tutar: 700 Tl
Yukarı
5800 tavsiye ederim bütçeni çok zorlamaz
5800 al ama dokunmatik değil bastırmatik
5800
5800'a başka bi öneri olarak Nokia x6'a bakabilirsin. Gerçekten güzel bi telefon kamera vb..
5800XM al, kalan paraya da adam gibi bir kulaklık al. Orjinal kulaklığı tam bir hayal kırıklığı.
Şuanda Aklımdakiler;
*Nokia 5800 *Samsung S5620 Monte *Lg Km 900
Bide 5800 sahipleri bana gerçekten tarafsızca şu sorunun cevabını söyleyebilirler mi? "5800 Denildiği gibi çok sorunlumu? 5800'ün Dokunmatiği Nasıl?"
lg ve samsung'a nasıl program yükleyebileceksin ki??
quote:
Orijinalden alıntı: burock3699
Yooo ne alakası var ?
quote:
Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
lg ve samsung'a nasıl program yükleyebileceksin ki??
İşte o yüzden almıyorum ya. Program yüklemeli bir şey olsun diyorum ama 5800 çok problemli diyorlar + Biraz kalın gibi ?
Bence iphone 2g al..
diyorlar söylüyorlar ediyorlar...
problemli falan değil telefon korkma (n79 kullanıyorum)
senin karar vermen gereken nokta belli o zaman...
ya estetiği seçeceksin ya da bol özelliği...
Öneriniz için teşekkürler ;) Bu fiyatlar çerçevesinde Nokia 5800'ü geçebilecek varsa yazarsanız çok makbule geçer
Kalın felan değil versiyon yükseltme gibi işlere pek kaptırmazsan sorun olacağını sanmıyorum. Ayrıca mesajı 5800dan yazıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia`
quote:
Orijinalden alıntı: burock3699
Yooo ne alakası var ?
iPod Touch ile 5800 'ı eş zamanlı olarak kullandım. Öyle bir alakası var
quote:
Orijinalden alıntı: Dayel
Şuanda Aklımdakiler;
*Nokia 5800 *Samsung S5620 Monte *Lg Km 900
Bide 5800 sahipleri bana gerçekten tarafsızca şu sorunun cevabını söyleyebilirler mi? "5800 Denildiği gibi çok sorunlumu? 5800'ün Dokunmatiği Nasıl?"
Çok sorunlu bir telefon degil.İlk başlarda kendılıgınden kapanıyordu fakat sımdı o da yok.Bu arada sorun alanların çoğu telefona sonradan program yukleyen ınsanlar. Ben iphone kullanmadım bu sektörde en iyi telefon o denılıyor. Elınde iyisi olmayan kotuyu bi b.k sanar hesabı. Ama dokunmatıgı bana gore gayet iyi.
dokunmatik istiyorsan 5800 al güncellemeleri falan yapınca telefon düzgün çalışıyormuş ama ben fotoğrafta istiyorum diyorsan N79 tavsiye edirim mükemmel bir telefon kulllanıyorum hiç şikayetim yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme