Şimdi Ara

Telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle telefonu kullanma amacım internet,film ve birazda oyun (5 dkdan fazla oynamam oda vakit öldürmek için candy crush okey 101 vs vs.) Telefonu iş için kullanacagım genellikle çok fotoğraf çekip yolluyorum ve görüşme yapıyorum pil beni koca bir günü geçirmeli fiyat olaraksa 1500 geçmeyecek bir telefon olursa çok güzel olur dediğim gibi ekranı iyi kaliyeli en az fullhd+ ve gücelleme aldığında şişmeyecek bir tell.

• Aslında bu fiyat bandında G4 çok iyi ama batarya konusunda neredeyse sınıfta kalan cihazlardan. Marka takıntısı yoksa meizunun güzel telefonları oluyor fiyat/performans konusunda. Sony cephesinden de Z3 compact tercih edilebilir şişme falan yapmaz her isteğinizi karşılar ama ekran malesef bayağı ufak rakiplerine göre. Ama ben yine de G4 ve z3 compactı incelemenizi öneririm
  • mertcb kullanıcısına yanıt
    Sağol eyvallah önerileriniz için teşekkür ederim lg ye sıcak bakıyorum g2 özellikle g3 - g4 çok sıkıntılı kullanıcı dostu olmayan telefonlar sony z1-z2 lg-g2 veya not 3 gibi telefonlara sıcak bakıyorum.
  • g2 çok eskidi artık alma bence
  • karavahset kullanıcısına yanıt
    tam aksine g2 tam aradığım telefon ama ne vatan ne bimeks ne gold ne teknosa nede media markta yok nasıl temin edebilirim acaba? Pttavm de var ama güvenilir mi tam emin değilim.Bana stabil bir telefon lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafasizsinekler -- 9 Nisan 2016; 21:15:49 >
  • Note 3 kullanıcısı olarak eğer 4g'yi kafanıza takmıyorsanız diğer cihazlardan çok daha iyi bence. S-Penli bir cihaza geçince insan gerçekten çok farkediyor. Kişiden kişiye göre değişir tabi. LG'nin arayüzü güzel ama G3 ve G4 batarya performansında G2'nin yanına yaklaşamıyorlar. Sony de ise z2 ve note 3 kullandım birer hafta sonra karar verdim ve note 3'ü seçtim. Aslında Z2 çok iyi arayüz olarak falan arayüz gibi şeylere takılmamak lazım şuan Nova Launcher kullanıyorum 60 kuruşa Prime satın aldım hatta geçenlerde. Ne telefon alırsam alayım yine bunu kurarım. Ama illaki gönlüm G2'de diyorsanız bir şey diyemem. Vatan bilgisayara baktım 1200 lira G2 32gb için. Bu fiyata paralel ithalat G4 alınırken sanmıyorum kimsenin G2 alacağını hocam. Note 3 ile ilgili bi sorunuz falan olursa yardımcı olurum ayrıca şimdiden yeni telefonunuz hayırlı olsun

• Kamera yönünü çok kullanacaksanız sony doğru bir tercih olur sony xperia z3 plus 1600 civarı şuan fiyatı sanırsam o fiyata çıkamam diyorsanız sony xperia m5 de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Android telefon önerisi?
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mertcb kullanıcısına yanıt
    zehmet edipte yorum yazdığınız için teşekkür ederim,aslında g3-g4 de de sıcak bakıyorum ama g3 g4 ün aynısı biraz ayıp olacak ama aynı *okun laciverti ve pil konusunta ne anlamda sıkıntılı bilmiyorum ben genelde işim olmadığında parlıklıgı en aza ındırım mobil veri vs kapalıdır.bunlar şarj süresine doğrudan etki eden şeyler yani telefon sürekli elimde ama açık değil ya işim düşecek yada birisi arayacak ben mesaj+sms,internet fotoğraf gibi konuları göz önünde bulunuduruyorum dünya genelinde internet alt yapısı genel olarak sağlam ama türkiyede 2k ekranlı telefonun bana sorarsanız alınması çok mantıksız neden diye sorarsanız daha yeni 720p stalbilleşti alt yapıda rahat seyredebiliniyor bana sorarsanız 1080p için bile 2 sene hatta 3 seme var takılmadan izlemek için yani bana fullhd den ötesi fazlla kullanışlı değil vede pil ömrünü sömürüyor bu yüzden g2 tarzı telefonlara yöneldim.yani anlıyacağınız ekran en az 1080p olmalı vede güncelleme alabilin 1 sene sonra şişmeyecek bir telefon lazım.yorumunuz için teşekkür ederim note 3 hakkında da gözlemlerinizi (ekranı nasıl canlılık anlamında film vs izlerken) aktarırsanız teşekkür ederim

• engin_06 kullanıcısına yanıt
    açıkcası en az maliyet ama en verimli telefonla kapatmak istiyorum günü. benim için z2 ,g2 vs telefonlar lazım şu an 2k telefonlar için ne kadar 4,5g gelsede pek hazırlıklı değiliz evde 1080p iyi bir verim alınmazken telefonda 2k çok abest kaçıyor yabi bu beim yorurum.tabi g3 de güzel bir telefon ekran anlamında ama ne gibi sorunları var bilemiyorum.
  • Ne demek rica ederim. Bence de bu full hd ekran bile gereksiz eğer kaliteli bir panel kullanıyorsanız. Z3 compactı o yüzden önermiştim bütçem yetmedi alamamıştım ben. G3'de ısınma ve şarj problemleri var. Tabi performansın da düştüğü noktalar var 2k ekran yüzünden. G2 dediğim gibi gayet sağlam telefon etrafımda kullanan çok ben de el atıyorum bazen plastik kasası dışında gayet şık bi telefon. Pişman olmazsınız ama o fiyatlara daha iyileri vardı der misiniz emin değilim. Note 3 içinse yurtdışı sürümüne ulaşılabiliyorsanız kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim. 5.7 inç super amoled ekran. Bazıları gerçek renkten falan uzaklaşıyor diyorlar ama şöyle örnek vereyim biraz öznel tabi. Gece film dizi izlemeyi seviyorum böyle siyah ağırlıklı sahneler falan gelince amoled ekranlarda siyahlar gerçekten siyah olduğu için + renkler de biraz fazla canlı normale göre en kısık parlaklıkta bile güzel bi görüntü elde edebiliyorum ama bunu Z2'de falan yapamamıştım. Tabi her telefonun ekranının farklı özellikleri var ona bir şey diyemeyeceğim. Tamamen arz talep meselesi. Bir de G2'nin kamerası çok iyi değil diye biliyorum almadna önce bi kullanmanızı öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.