Bildirim
TELEFON ÖNERİSİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kriterlerin neler ? -
genellikle oyun oynicam aşırı ısınmasını isyemiyorum birazda güzel resim çeksin yeter -
genellikle oyun oynicam aşırı ısınmasını isyemiyorum birazda güzel resim çeksin yeter. -
5000 mah bataryalı lenovo vibe p1 öneririm. internetten oyun performansına falan bak seni tatmin ederse al. 12 saat kullanımda %60 şarj gidiyor. ağırlığı tek sıkıntısı. 187 gram ağırlığı var. önce oyun performansına bak. beğenirsen mağazaya gidip eline al incele. 3-4 saat aralıksız kullanımda sıcaklık 37-40 derece arasında. fotoğraf kalitesi benim hoşuma gitti. -
eyvallah abicim saol -
birde sizin söylediğiniz lenovo mu daha iyi yoksa gm 5 plus mı çünkü gm 5 plus çok şikayet duydum o yüzden vazgeçtim -
gm 5 plus hakkında çok şikayet var. sahibindene falan baktığında görürsün 2. elden satmaya çalışıyorlar. ben mağazada alıp inceledigimde söylenen sıkıntılara rastlamadım. ama çoğunluk şikayetçi. teknik servis de sıkıntı çıkarıyomuş baya. kağıt üzerinde özellik olarak gm 5 plus daha iyi. ama şikayetler söz konusu oldugunda alınmaması gereken cihaz gibi duruyor. alıp kullananı da görmedim hiç burada. istersen huawei g8 modeline de bakabilirsin. gm 5 plus ile özellikleri hemen hemen aynı. lenovo vibe p1 arasında 2 fark var. bataryası 3000 mah ve ram 3 gb. huawei g8 de önerebilirim. g8 in de sar değeri diğerlerinden daha yüksek. yani her cihazın dezavantajı mevcut bu piyasada. sony xperia c4 önerileri de görüyorum. sony arayüzünden dolayı sevmiyorum ama o da performansı kamerası vs güzel bi telefondur. -
zenfone 2 modeli de aynı şekilde. alıp mutlu olan da var şikayetçi olan da. performans olarak iyi bi telefon. lg g4 ile kıyaslaması var hatta internette baya kapışıyor. plastik kasa olması, ısınma şikayetleri şarj süresi vs bu gibi sıkıntıları söyleniyor.
huawei g8
lenovo vibe p1
zenfone 2
sony xperia c4
modellerine bak kendine göre hangisi daha iyiyse onu al. ithalat garantili lg g4 de 1200 lira civarında ama sorunları olabiliyor onun da . sorunu oldugunda ithalat garantisi senin canını sıkabilir. -
saol abicim çok yardımcı oldun içimden bir his lenovo diyo ama zenfone 2 diyo çok kararsız bir insan olarak araştırmalar yapıcam biraz saol :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X