Şimdi Ara

Telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1200 tl cıvarında telefon önerisi olan var mı ?

GM 5 plus almayı düsünüyorum sizce alayım mı ?

• Markası general mobile yazan bir ürüne buluşma kardeşim.bir gm5 kullanıcısı olarak tavsiyem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi 5'e de bak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 19 Ocak 2017; 9:29:42 >
  • Telefondan beklentine ve genel kullanım amacına göre değişir. Bunları söylersen daha mantıklı cevaplar gelir.
  • Stardart bır kullanıcıyım ınternette gezmek bırseyler ızlemek için kullanacam çok fazla oyun oynamam. Sarjı uzun sure dayanmalı ve kasma yapmaması yeterli Xiaomi Mi 5 ıle arasında kararsız kaldım. Bu fıyata alınabılecek en ıyı ıkı telefon bence bunlar
  • lg g4 almayıda duusnuyordum kullanıcıların sıkayetlerınden dolayı vazgectım sızce nasıl bugun ogleden sonra sıparıs vermeyı dusunuyorum
  • lenovo p1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com/lenovo-vibe-p1-pro-lenovo-turkiye-garantili-p-HBV000002EF42

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • computercı kullanıcısına yanıt
    En önemli kıstas şarj ise 5000mah bataryası olan cihazlara bakabilirsiniz.

internetei yogun kullanıyorsanız gün içerisnde ve mobil veri üzerinden gm5 veya mi 5 günü ucu ucuna cıkarta bilir yada 2. bir şarj isteyebilir.

Mİ5 delta garantili satılıyor kagıt üzerinden güzel cihaz ama garantisi ve cıkardıgı sorunlar kafa karıstırıyor... dediğim gibi kıstaslarınıza göre seçenekler azalır aslında. Mesela resmi distribütör garantisi aryırosanız mi5 i direk elersiniz...

Yada rom root atarım ben sürekli telefonla uğraşırım sorunlarımı kendim çözmeye çalışırım bunu severim derseniz gm5 i elersiniz.
  • Pekı genel olarak GM 5 plus tavsıye eder mısınız sarj konusu harıcınde (kamera, dayaniklilik, ekran )
  • Xiaomi Mi 5 dedigin sebeplerden dolayi cok sicak bakamiyorum. surekli bir sikinti cikacakmis gibi geliyor
    Gm5 beş para etmez kardeş

Arka kamerada nokta şeklinde bulanıklık çıktı

Ekran sağlı sollu satardı

Normal şekilde cihazı kullandım fakat ilk defa başıma geldi telefonda bükülme var

Bu cihaz daha 6-7 aylık bir cihaz hem şarj konusunda iyi değil daha önce g2 kullaniyordum onunla bir günü geçirirken bu telefonla geçmiyor kapasiteleri aynı hatta gm5 daha fazla

2 adet gm5 var bende 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum...
    OLumsuz yorum atan arkadaşın msj ına gelince... telefon ince ve büyük bir telefon. cebinde dikkatsizce kullanırsan baskı uygulandıgında bükülebilir. Hiç bir telefon durduk yere yamulmaz bükülmez fizik kurallarına aykırı bir durum ...

Genelde durum böyle kullanıcı hatasından kaynaklı sorunlar yaşandıgında servis olumsuz yanıt verir ve kullanıcı kendisini cihazı kötülemeye adar...

detaylı sorularınız olursa cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 19 Ocak 2017; 13:30:41 >
  • İlk defa telefon kullanmıyoruz kardeş bu telefonun parçası kalitesiz neden kendimizi kandıralim daha önceki iki cihazım g2 ve iPhone 5s di bunlar neden bukulmedi demekki dikkatsizlikle alakalı bir durum değil telefonu alıp evirip cevirmiyorum sen nasıl kullaniyorsan bende öyle kullanıyorum bu cihazı sıf güncelleme garantisi yüzünden aldım onuda yapmiyorlar :) ayrıca bu bükülme olayı tamamen ayıplı mal olmasından yada kalitesiz parça kullanmaktan yakın zamanda iPhone 6 da aynı sorun çıktı firma değişime gitti ha bu general mobile gecerlimidir firmaya kalırsa geçersizdir onların derdi ucuz ürünle fazla kar elde etmek

İki gün sonra o iki cihazında bu sorunlar çıkarsa pişman olursun inşallah benim yaşadığım sorunları yasamazsin

Ne güzel note 5 alacaktım bir tavsiye üzerine bu cihazı gördüm fiyat cazip güncelleme garantisi var aldım sonuç hüsran bu yüzden bu cihazı tavsiye etmiyorum 1000 TL az bir para değil sonuçta bu para için bir hafta 12 saat çalışıyorum ben belkide öğrenci kardeşlerimiz harçlıklarından kısarak biriktiriyor. Neyse alacak arkadaşlara şans diliyorum mümkünse boyunlarına assinlar yoksa bükülüyor

• wolkan60 W kullanıcısına yanıt
    Peki sence ne alayim tavsiyen ne
  • mi 5s e bakın bence
  • wolkan60 W kullanıcısına yanıt
    İLk defa telefon kullanmıyor olabilirsin ama öyle konsuyorsun kıyasladıgın telefonlar ile gm5 ne aynı boyutta ne aynı kalınlıkta nede aynı materyalden yapılma...

Bİr cismin boyutu büyür ve incelirse bükülmesi daha kolay olur. Telefon büküldü yamuldu şikayet yaz google a görürsün HTc leri Sony leri IPhone ları...

G2 neden bükülmez daha küçük ve daha kalın + plastik ...
    5s dediğin telefon minyatür zaten ha onu büken yokmu onu bükende var merak etme...

Ben nasıl kullanıyorsam benim gibi kullanmıyorsun kullansan bükülmezdi elimde 2 adet gm5 var ikisinde de bükülme eğilme vs yok çünkü cebimde iken telefon dikkat ediyorum gerilecek baskı uygulayacak pozisyonlarda cepten cıkartıyorum sen cıkartmamasıssın demekki...

Iphone 6 değişime gider Iphone 6 cıktıgında buzamanın Iphone7 si ile eşdeğerdi 4000 tl verince durum değişiyor demekki ... HA 4000 tl verdiğiniz telefonuda GM gibi kullanırmıydınız orasıda ayrı konu telefonun fiyatı uygun olunca gösterilen özende bi okadar az oluyor nedense...

Telefonun yamulması kim nederse desin masanın üzerinde dururken yamuluyorsa cihaz sorunlu dersin ... Herhangi bir baskı ve kuvvet uygulanması sonucu yamuluyorsa o senin dikkatsizliğin yada özensizliğindir çok net...

• Hocam casper via a1'i tavsiye ediyorum. Arkadaşım da var , telefon gayet hızlı ve akıcı. Kamerası da gayet iyi ve güncel bir telefon. Parmak izi vs herşey var.
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Senin kafandaki adamlar yüzünden bu iş ilerlemiyor işte

Benim telefona birşey olmadı o zaman sağlam mantığıyla beş para etmez cihazlara para sayıyoruz

Boşa tartışıyoruz senin mantığına göre telefonun ekranına kırılmaz cam bir tane saglam kılıf öyle kullan

Sen burdan tavsiyelere devam et iki üç sonra o elindekiler patlarsa görürüm seni sonra yazarsın Muzaffer golcüye

Konu sahibi arkadaş sen bu cihazı şikayetvar.com dan bir incele A+ kaliteli cihazimizin sadece bende bukulmedigini görürsün

Var böyle bir kaç fan boy muhabbeti yapan gelirler birazdan[:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan60 -- 19 Ocak 2017; 17:56:57 >

• G4 kullaniyorum 604k serisi bir sikintim olmadi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.