Şimdi Ara

Telefon önerisi??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba 1000-1500 tl arası bir bütçe var.Üniversite için uzak bir şehire gideceğim için yeni bir telefon almam gerekiyordu ben de araştırdım pil ömrü uzun olan bir telefon istediğim için lenovo P2(5100 mAh) yi almaya karar verdim.Fakat dün konusu açıldı ve bir abi onu 1 sene sonra kullanamazsın bile dedi.Onun yerine bir sony al daha memnun olursun,hem telefon çok sıkıntı çıkarmaz uzun süre kullanırsın hem de pili en az lenovonunki kadar uzun gider dedi.Nasıl olacağını sorduğumda telefonun her şeyinin birbirine uyumlu olduğunu bu sebeple şarjının uzun süre gidebileceğini söyledi.Ben de hiçbir şey anlamadım.Size 2 iki sorum var birincisi bu abinin dedikleri doğru mu? İkincisi siz ne önerirsiniz?Cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

• Abinin dedikleri saçmalık tüm firmalar toplama cihaz yapıyor sonyde toplama yapıyor uyum falan hikaye yani kaliteli markalarda neyse o iste.Bu arada tartisilir ama bence sony>lenovo kalite olarak

1500e z5 dual var sony garantili bence gayet alınır cihaz xa serisine bulaşma sakın arkadaşım aldı tasarım hariç telefon çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağa sola bakma p2 al geç. Lenovo sonyden daha iyidir emin ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.