Şimdi Ara

Telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni telefon alıcamda ne önerirsiniz

• Şimdi Şöyle Söyleyeyim Çift Çekirdekte Google Playdeki Her Türlü Oyunu Çalıştırır Dört Çekirdekte Çift Çekirdekte Takılmalar Olabilir Ama Benim Oyum Galaxy Nexus'tan Yana Alacaksan Nexus Telefon Alacan Aga Yok S3'müş Yok One X'miş Carttur Curttur Bunları Geç Ne Güncelleme Varsa Nexuslar Alıyor Şimdi Senin Telefonda Ne Yapacağınıda Bilmiyoruz Ne Tür Oyunlar Oynarsın Filmmi İzlersin?
  • Paran varsa S3 biraz az varsa Nexus, ondan çok azsa Beam ve bütçen fazla değilse Ace 2 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronMaideN150

Arkadaslar yeni telefon alıcamda ne önerirsiniz

Bütçen ne kadar ona göre birşey söyleyelim.

• 500-800 arasında bişey ben sony xperia ray almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronMaideN150 -- 30 Temmuz 2012; 10:00:32 >
  • bin tl ye evo 3d dusunebilirsin suan icin f/p orani en iyi olan telefon cift cekirdek 1 gb ram 540x960 cozunurluk ve 256 ppi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam cok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung galaxy wonder düşünebilirsin veya motorola atrix gibi cihazlar
  • Tavsiyem htc one v bir sensation kullanicisi olarak htc nin kalitesi bir baska ve sense 4 u cok seveceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Vatan Computer'da Ace 2:84 TL ile 12 taksit oluyor herhalde bu sana uygundur.
    Ya da Bimeks'e bakabilirsin Ace 2 için, Zaman gazetesinde 100 TL indirim çeki var yani 100 TL en azından kar edersin.
  • atrix öneririm
  • 3.3 inçlik Ray'e o para verilir mi yahu.
  • Galaxy w öneririm.Ayrıca bütçe 1000 tl yaparsan kesinlikle EVO 3D almalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.