Şimdi Ara

Telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir telefon almaya karar verdim kendi telefonum epey eski olduğundan ilgilenmiyordum pek bu yüzden yardıma ihtiyaç duydum 1400 liraya kadar bi bütçem var telefon önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

• Hocam 700-800 tlye General Mobile Discovery alabilirsiniz.O fiyatlara alınabilecek en iyi telefon,araştırın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliCTN

yeni bir telefon almaya karar verdim kendi telefonum epey eski olduğundan ilgilenmiyordum pek bu yüzden yardıma ihtiyaç duydum 1400 liraya kadar bi bütçem var telefon önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

G2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimkiler fiyat olarak olaya bakıyor o yüzden biraz sorun var bende dedim iyi felan da bilirseniz eğer :) fiyatı öyle olunca beğenmiyorlar işte bizimkiler derdimi anlatmaya çalışıncada 700 tllik telefon 1300-1400 liradan iyi olur mu gibi bi cevap geliyor o yüzden konuyu açtım zaten anlayanlar biraz ayrıntılı bana + ve - yönlerini söylerse bende onlara anlatmak istiyorum işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliCTN

bizimkiler fiyat olarak olaya bakıyor o yüzden biraz sorun var bende dedim iyi felan da bilirseniz eğer :) fiyatı öyle olunca beğenmiyorlar işte bizimkiler derdimi anlatmaya çalışıncada 700 tllik telefon 1300-1400 liradan iyi olur mu gibi bi cevap geliyor o yüzden konuyu açtım zaten anlayanlar biraz ayrıntılı bana + ve - yönlerini söylerse bende onlara anlatmak istiyorum işte.

butcen yetıyorsa g2 cok ıyı ama daha hesaplı yınede ıyı bırseyler olsun dersen xperıa sp yada nexus olmadı en hesaplı xperıa L bak,daha asagısı cokta goturmez zaten seni.
  • lg g2
  • G2 tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Android telefon önerisi?
    geçen ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah sabah niye uğraştınki bukadar, adminle olan görüşmeyi internetten nasıl silceksin :)

konu kapanmış ama adminin mesajı altta

GÜLE GÜLE @satellite500 @grndy80 @stevejones @tav2612

bunların yanında tespit edilen bir fake daha var hepsi alttaki linkte

Telefon önerisi

pohnan yapılan zidikle yıkılır unutma

Not: 5 tane tespit edilen var ama yalnızca sen cevap yazıyorsun nedense :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 10 Aralık 2013; 11:49:36 >

• cavıt gece gec satte su uyur dusman uyumaz dıye taarruz etmıssın,ama aynı konuya yazanları fake dıye ıddıa ederek sacma bır konu lınkı vermıssın,dıscovery satamıomusun artık dukkanında ne bu hırs.her yere yazıorsun bende yazacagım gucum elverdıgınce,satamadıgın dıscoveryler ıcın bana dusman olsanda,spam mesaj olarak kemık bulmus tesellısı yaşama ve dıger fake hesabından pohpohla yazdıklarını olurmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.