Şimdi Ara

Telefon önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim konu yanlış yerdeyse özür dilerim..

Öncelikle 500-800 Fiyat aralığında bir telefon almak istiyorum. Çok oyun oynayan birisim. oyun telefonu olmasını istiyorum dokunmatik güzel olsun. kamera idarelik olabilir.

General Mobile 16gb Güzel diyenler var tavsiye edermisiniz herkes 1 telefon söylesin :)

• Motorola Moto g fiyatı 700-850tl arası değişiyor özellikleri ise

Özellikler :
    İşlemci Qualcomm Snapdragon 400
    CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7
    GPU Adreno 305
    Camera 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, LED flash
    Hafıza16 GB, 1 GB RAM
    Ekran Corning Gorilla Glass 3 IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
    Size 720 x 1280 pixels, 4.5 inches (~329 ppi pixel density)
    Android 4.4 KitKat İşletim Sistemi
    Çift Sim Kart
    Hafıza Kartı Desteği Yok
    Nexus programına dahil edildi güncelleme garantisi var
    Benim telefonda yaptığım Antutu testi skorunuda paylaşıyorum

Telefon önerisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker06 -- 28 Mart 2014; 13:45:13 >

• gm den sorun yaşayan çok insan var. moto g suan iyi ve yaklaşık 1.5 yıl da güncel kalicak. gayet akicidir. ama aşırı sistemli oyun oynatmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmd den uzak dur moto g ye yakın ol
  • nexus 4 de alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şakamısın birader sen.Yeni üye olmuş kalkmış açtığı konuya bak.Delinin attığı taşı çıkarmaya meraklı çok bizim memlekette.
    Foruma konu açacak kafan varda internete bakmayı nasıl akıl edemedin.
  • 850ye paralel xperia sp bulunuyor dusunursen,zaten moto g den falan ustun donanimi var,ayrica 2370 bataryada buyuk rahatlik oluyor gun icinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Android telefon önerisi?
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

850ye paralel xperia sp bulunuyor dusunursen,zaten moto g den falan ustun donanimi var,ayrica 2370 bataryada buyuk rahatlik oluyor gun icinde.

üstün donanım derken ?
  • her forumda böyle 2 3 tane cıkıyor kardeşim bilip bilmeden neden azarlıyorsun internetim kotalı belki benim ? veya araştırdım sizdende tavsiye almak istedim. ters cevap vermen gerekirmi . ne gerek var böyle tartışmalara insan gibi soru sorduk insan gibi cevap ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

quote:

850ye paralel xperia sp bulunuyor dusunursen,zaten moto g den falan ustun donanimi var,ayrica 2370 bataryada buyuk rahatlik oluyor gun icinde.

üstün donanım derken ?

Dahayuksek saat hizina sahip cpu ve daha gclu bir gpu.zaten oyun telefonu istiyorum diyen sorusahibi arkadasada bunlar lazim,tabi birde daha iyi gidecek bataryada mevcut spde

• quote:

quote:

quote:

üstün donanım derken ?

Dahayuksek saat hizina sahip cpu ve daha gclu bir gpu.zaten oyun telefonu istiyorum diyen sorusahibi arkadasada bunlar lazim,tabi birde daha iyi gidecek bataryada mevcut spde

kağıt üzerinde olabilir ama donanımın performansa etkisi doğru orantılı olmayabilir.

• XPERİA SP 1000 TL EN DÜŞÜK 900 yahu gelmez o bize :) 500-800 arası lazım 800ü hafif geçebilir sadece :)
  • quote:

quote:

üstün donanım derken ?

Hahahahah kendi telefonu diye 2 çekirdekli telefonu savunuyor gülsem mi ağlasam mı ?

• general mobile düşünüyorum video incelemeleri felan baktım. fakat android güncellemesi yokmus o sıkıntı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtcn42

general mobile düşünüyorum video incelemeleri felan baktım. fakat android güncellemesi yokmus o sıkıntı :D

olmaz tabi gmd mediatek
  • sayfasına baktım 4.4 güncellemesş gelecekmiş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

üstün donanım derken ?

kağıt üzerinde olabilir ama donanımın performansa etkisi doğru orantılı olmayabilir.

Cok guzel ve dogru soylemissin katiliyorum ama sp icin gecerli degil cunku donanimini cidden gayet randimanli kullanıyor ama genel telefon piyasasi icin dedigine katiirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.