Şimdi Ara

telefon önerisi 1200lira

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta belirttiğim gibi 1200lira bütçem var arkadaşlar
    bilgisayar mühendisiyim ama telefonlar hakkında hiçbir merakım ve bilgim yok diyebilirim
    şimdiki telefonum 4 5 yıllık bir samsung ve çok eskidi , çok telefon meraklısı biri değilim . kısacası yeni bir telefon almam gerek almışkende 1 kere alıp uzun süre kullanayım

telefon arayüzü hızlı olsun işlem program vs,
    oyun oynamam pek, müzik dinlerim , fotoğraf çekimi çok profesyonel birşey olmasına gerek yok , normal günlük foto çekerim en fazla
    internette takılmak kolay ve hızlı olmalı
    ve sağlam ve batarya konusunda da sağlam birşey olursa güzel olur

önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
    (1200 tl sınır koydum fakat daha aşağıdaki öneriler de benim için önemli mesela 800 liralık birşey işimi görecekse neden 1200 vereyim)

• Batarya Konusunda Artık 24 Saati Çıkaran Telefon Sağlam Sayılıyor Optimus G
  • xperıa sp..cunku kasa malzemesı olarak korelılerden daha saglamdır,ayrıca 2370 mah batarya ıle rakıpsız dıyebılırım gun ıcınde cok rahat ettırır,zaten ıslemcı olarak ta haylı guclu,pişman etmez kısaca
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanG55

Batarya Konusunda Artık 24 Saati Çıkaran Telefon Sağlam Sayılıyor Optimus G

Optimus G candır
  • Note2 yada Nexus4
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryanki

başlıkta belirttiğim gibi 1200lira bütçem var arkadaşlar
    bilgisayar mühendisiyim ama telefonlar hakkında hiçbir merakım ve bilgim yok diyebilirim
    şimdiki telefonum 4 5 yıllık bir samsung ve çok eskidi , çok telefon meraklısı biri değilim . kısacası yeni bir telefon almam gerek almışkende 1 kere alıp uzun süre kullanayım

telefon arayüzü hızlı olsun işlem program vs,
    oyun oynamam pek, müzik dinlerim , fotoğraf çekimi çok profesyonel birşey olmasına gerek yok , normal günlük foto çekerim en fazla
    internette takılmak kolay ve hızlı olmalı
    ve sağlam ve batarya konusunda da sağlam birşey olursa güzel olur

önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
    (1200 tl sınır koydum fakat daha aşağıdaki öneriler de benim için önemli mesela 800 liralık birşey işimi görecekse neden 1200 vereyim)

galaxy s4 mini bence süper bi telefon özellik ve boyuut acısından biraz küçültülmüş 1.199 tl tam sana göre bir telefonhttp://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9190-galaxy-s4-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami9190&categoryId=371946

• Nexus4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uplifting -- 7 Ağustos 2013; 9:54:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    ucuz telefon önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 1 haftadır araştırıyorum hocam izlemediğim inceleme videosu kalmadı bu arada nexus4, lg optimus G, s4 mini, s3, xperia sp arasında inceleme yaptım.
    son kararımı vermesem de %85 s4 mini de karar kıldım. lg modellerinde hafıza kartı olmaması, xperia'nın ekran solukluğu ve kısık ses olayı, s3 ün düşük ram i ve performans testlerinde s4mini nin gerisinde kalması beni s4 mini ye yönlendirdi.
    beklentilerini hangisi karşılayacaksa öyle bak ben orta ekran boyutuna sahip, sar değeri düşük, şarjı uzun giden, şık bi telefon arıyodum s4 mini hepsini karşılıyor.
    tamam kabul ediyorum dandik malzeme, herkeste olması, 305 lik düşük grafik işlemcisi var ama çok ideal bi telefon zaten asla bulamayız illaki bir kaç özellikten vazgeçmek zorundayız.
    beni gibi düşünüyorsan s4mini, tüm bunların dışında hafıza kartı sorun değil ve zaten büyük ekran istiyorum diyosan KESİNLİKLE lg, eylül güncellemesini beklerim malzeme kalitesinden ödün vermem diyosan sp - [unutma her telefon ısınır]

• önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, kafamda bişeyler oluştu sanırım LG optimus veya s4 mini arasında seçim yapacağım.

bu arada optimus biraz bütçemi aşıyor acaba daha ucuza bulabilecegim güvenli bir yer varsa önerebilirmisniz?
  • Nexus 4'ü geçtiğimiz günlerde aldım,yaklaşık bir saat Real Racing 3 oynadım öncesinde iki buçuk saat Minecraft oynamıştım,pek bir ısınma hissedemedim.Ayrıca 4.3 ile çok akıcı.Size 13 GB hafıza bırakıyor,SD kartın pek önemi de kalmıyor o yüzden.Arayüzün hızlı olmasını,ve sizi uzun süre götürmesini göze alırsak Nexus 4 daha önde.Kamerası da fena değil,ortalamanın birazcık üstünde.Nexus 4 öneririm ben,tabi karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryanki

önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, kafamda bişeyler oluştu sanırım LG optimus veya s4 mini arasında seçim yapacağım.

bu arada optimus biraz bütçemi aşıyor acaba daha ucuza bulabilecegim güvenli bir yer varsa önerebilirmisniz?

Yanlıs yoldasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.