Şimdi Ara

telefon önerisi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni telefon alacağım xiaomi mi note 8 pro ve mi9 mi 9 lite arasında karar veremiyorum su ana kadar note 8 pro ilgimi cekiyor performans konusunda butcem 2700 maksimum onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mi serisi düşünüyorsanız mi note 8proyu gönül rahatlığı ile alabilirsiniz ama size mi 9t yi de öneriyorum. İki farklı arkadaşımda bu iki telefon var. Açıkçası mi 9t çok daha hoşuma gitti. Mi 9t ye de bakının bence. Arkadaşım 2600tl ye aldı mi 9t yi 1 ay önce.

• amoled ekran icin değmez diye düşünüyorum performans kamera açısından note 8 pro daha önde degil mi sizcede?

• biraz daha bütçe arttırırsan P40 lite iyi bir seçenek olabilir. Google hizmetleri yerine Huawei mobil servisleri kullanıyor fiyatıda haliyle iyi tutmuşlar özelliklere istinaden.
  • Note 8 pro kullanıyorum hiç düşünmeden alabilirsin arkadaşımda mi9t var note 8 pro da var çok teknoloji takintin varsa mi9t al modern pop up kamera amoled ekran falan ama performans oyun istiyorum dersen note 8 pro al sıkıntı yok mediatek işlemci olduğu için şarjı hızlı giriyor ama bataryası fazla olduğu için dengeliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • note 9 pro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    TABLET ÖNERİSİ İSTİYORUM
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.