Şimdi Ara

Telefon Önerisi (G2, M7, GM 4G vs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba çok para harcamadan telefon almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şuan için GM 4G bakıyorum ama alıp almama da kararsızım sizce alınır mı?
    Bunu alırsam sıfır alabilirim sanırım. İkinci el olarak da LG G2, HTC one bu tür telefonlara bakıyorum. Yine bunların da fiyatları 500-700 arasında galiba. LG G2 yi en son düşünüyorum çünkü boyutu büyük gibi. Şuan ki telefonum Samsung Galaxy Ace Plus.
    Telefonla oyun oynamıyorum, oynarsam da küçük oyunlar olur. Genellikle internette dolanmalık, twitter v.s için telefon arıyorum. Şimdiki telefonumda pikselleri görebiliyorum ve bu beni hep rahatsız etmiştir. Söylediğim telefonlarda görüntü kalitesi güzeldir diye düşünüyorum.
    Son olarak ikinci el alırsam neye dikkat etmeliyim? Mesela şey diyorlar IMEI kayıtlı, malum yöntemle kayıt altına alınmıştır. Bunlar hakkında bir bilgim yok açıkçası.

• 750 tl ye g3 beat iyidir. Ya da g2 32 gb alın. 2. Ele bence bulaşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gm 4g yi oneririm. 7.5 saat ekran suresi aldim ve kullanimina gore gayet yeterli ve seni uzun sure idare edebilir. İkinci ele bulasma derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafon smart 6

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIFA13

750 tl ye g3 beat iyidir. Ya da g2 32 gb alın. 2. Ele bence bulaşmayın.

+1

Gmde almayin paraya yazik olur kalite 0

• quote:

Peki yurtdışı sıfır cihazlar için ne düşünüyorsunuz? G3 beat in kenarlarını sevememiştim ama tekrar bakacağım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkngzr

Vodafon smart 6

Bakacağım öneri için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lt00

quote:

Peki yurtdışı sıfır cihazlar için ne düşünüyorsunuz? G3 beat in kenarlarını sevememiştim ama tekrar bakacağım teşekkürler.

Pek bilgim yok

• Teşekkür ederim
  • g2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

+1

gmobıle falanda onermem pısman olursunuz
  • Zenfone 5 güzel olabilir ekran kalitesi fena değil huawei G7 ye de bakabilirsiniz ikinci el meizu mx4 bakabilirsiniz ekranı çok iyi renkler çok canlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler cevaplar için
  • hocam ben aliexpressten m7 aldım 500 tlye 40 tlye klon imei attırdım 540 a mal oldu ondan alın sizde 15 günde geldi pm atın linki vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb.190719072

hocam ben aliexpressten m7 aldım 500 tlye 40 tlye klon imei attırdım 540 a mal oldu ondan alın sizde 15 günde geldi pm atın linki vereyim

Sagolun ama ona guvenemem sanirim. M7 lerde kamera pembelesme sorunu v.s olabiliyormus, o gibi durumda ne yapacagiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lt00

quote:

Orijinalden alıntı: fb.190719072

hocam ben aliexpressten m7 aldım 500 tlye 40 tlye klon imei attırdım 540 a mal oldu ondan alın sizde 15 günde geldi pm atın linki vereyim

Sagolun ama ona guvenemem sanirim. M7 lerde kamera pembelesme sorunu v.s olabiliyormus, o gibi durumda ne yapacagiz?

3 ay uluslarası parça garantisi var htc yi aradım siz bilirsiniz benim telefonda herhangibir sorun yok

Sağlıcakla...
  • fb.190719072 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.