Şimdi Ara

Telefon önerisi(hangisi sizce?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5 kullanıcısıyım ve yaklaşık 4 buçuk senedir kullanıyorum. Ama artık telefonun şarjı öldü %100 şarjla 20 dk anca dayanıyor powerbankle geziyorum her yerde. Bende telefon değiştirmeye karar verdim sonunda. Şimdi Xiaomi yi bayadır takip ediyorum hoşumada gidiyor f/p olması(ya da bana öyleymiş gibi geliyor).

Sizce iphone 5 bataryası değiştirip(100-200 tl diyorlar burada) Xiaomi mi7 yi beklemeli miyim? Tahminimce önümüzdeki sonbaharda çıkacak gibi duruyor.

Yoksa beklemeyip Xiaomi mi6 veya xiaomi mi mix2 mi almalıyım? Aşağıyada şıkları belirttim ayrıca.

Fikirleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler.

A) 100-200 öde batarya değiştir, xiaomi mi7 yi bekle

B) Xiaomi Mi6 al

C) Xiaomi Mi mix2 al

Dipnot: sadece xiaomi düşünmemin başlıca sebeplerinden birisi diğer telefonlara kıyasla baya ucuz olması. Eğer başka alternatifleriniz de varsa bilgilendirebilirsiniz.

• Mi mix2
  • Bütçeni bilmiyorum ama bence Mi Mix 2s bekle. Global rom çıkmasını bekliyorlar, çok yakında çıkar ama fiyat konusu şu anda muamma. Eğer 2000 lirayı aşmak istemiyorsan Mi Mix 2 al gitsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütçen yetiyorsa Nokia 8 vatanbilgisayarda 2300 liraya düşüyor arada düşünmeden al rahatına bak. İthal garantiyle uğraşma derim.
  • Bence senin telefonun Mi Note 3. Bir araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lefransuva

Mi mix2
    5.9" olması beni biraz ürkütüyor, kullanışlı bir telefon mu sizce?

Çünkü aldığım zaman 3-4 sene kullanmayı düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7B950238

Bütçen yetiyorsa Nokia 8 vatanbilgisayarda 2300 liraya düşüyor arada düşünmeden al rahatına bak. İthal garantiyle uğraşma derim.
    hb de 2039 tl?

sizce alınır mı ?
  • xf kullanıcısına yanıt
    Bence duşunmeden alınabilir bir telefon, ancak ben internet uzerınden hiç telefon almadım ve o konuda birşey diyemeyeceğim. Ancak cihaz kesinlikle, android telefon alacak kişi bunu alsın 3-4 bin adroid telefona vermeye gerek yok. Para verilecekse iphone a verilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefona aynı fiyatlı iyi alternatifler var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xguardian X kullanıcısına yanıt
    5.9 büyük gelmeisn. o telefonun ekran gövde oranı mükemmel. neredeyse çerçevesiz gibi. 5.5 hatta 5 inçlik bi telfon kadar yer kaplar maximum.
  • nokia 8 i de öenrmem. 2 bin tlye yüzde 69 ekran gövde oranlı kalas gibi telefon alınmaz 2018de ayrıca rami de mix2 den düşük görüntsü de kişiseldir tabii ama bence daha kötü. bekelrsen mix2s bekle arkadaşın dediği gibi hatta mi7 de geliyor ama mix2s en az 2500 den çıkar diye tahmin ediyorum. karar sana kalmış mix2 den tek artı özelliği daha yeni olması işlemcisinin bi kademe daha güçlü olması vs. tabii daha iyidir ama o kadar da fark yok bence. mix2 iyidie.
  • Telefondan anlayanda anlamayanda konusuyor. Ekran kasa oranına atıp tutanlara bakma, kullanım hissiyatına bak. Herkesin dilinde kalas kelimesi. Ne servisi ne garantisi nede yedek parçası yok denecek kadar az durumda olan şayomileri ove ove bitiremediler. Çerçevesiz ekranmış mış. Zaten malzeme kalitesi çopten oteye geçemeyen bir marka, çerçevesiz ekran bahanesiyle kasa malzemesinden daha da feragat ediyor, bunlarda yeni trend diye her çerçevesiz ekranı baş tacı yapıyor. Sana tek diyeceğim şey, xaiomi bend test yazarak şu öve öve bitiremedikleri telefonların nasıl çubuk kraker gibi dağıldıklarını izle. Ayrıca ram az çart curt demiş arkadaş.. Mi mix 2 dediği telefonda; suya ve toza karşı dayanıklılık yok, hafıza kartı desteği yok.. Ayrıca işlenci açısından arada dağlar kadar fark var. Yıl olmuş 2018 2000 lira bir telefona verip, suya ve toza karşı dayanıklılığı olmayan bir telefon almak nekadar mantıklı ? Ayrıca hafıza kartı girişi yoksa android telefonun özgurluğu nasıl çıkar ? Gelmiş kalas ekran kasa muhabbeti yapıyor. Sen once overek bitiremediğin telefon hakkında bu onemli bilgileri oğren. Birde markası adam akıllı servis ve garanti desteği sunan bir firma olsa neyse diyeceğim. Sen nokia 8 al kardeşim takılma şayomi, ekran kasa felan bunlara. Xaiomi yi diğerlerinden ucuz diye almak istediğini soylemişsin ancak bence bu paralar bile xaiomi ye çok. 1000 lira dan yukarı parayla satılmaması lazım.

Buda cabası, sesleri iyi dinle.

https://m.youtube.com/watch?v=_CZj-l9MJmg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 12 Mayıs 2018; 15:52:58 >

• yedek parça ahahhaah tel bozulurs da kaskodan halledersiniz. araba alıyoruz sanki .fddsds mercedes al kardeşim riske girme. bide ithalatçı garantili olmasın bak . distrübütor garantili merco al keyfini yaşa.

şaka bi yana böyle garantici, yeni çağa ayak uyduramamış, ithalatçı garanti diyince korkan çekinen ama dist garanti olunca ohh en iyisi diyen, 2500den fazla paratı 10 yıldır aynı şeyi önüne sunan ayfondan başka markaya vermicen abi yea ayfon abi yea diye dolaşanlardan teknoloji tavsiyesi alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefransuva -- 12 Mayıs 2018; 15:7:7 >
  • lefransuva L kullanıcısına yanıt
    Vere vere bu cevabımı verdin. Bence kendini duşurduğun durum sandığından da komik.
    Lütfen sen, şayomi almaya devam et ve bu konuda ki göruşlerini boyle her yerde dile getir. Umarım bir gun mantıklı duşunup benim gorusumu destekleyen yonde taraf değiştirmezsin. Çunku kendi kendini aşağıya çekiyorsun. Lutfen hep karşı tarafta kal benim goruşumun olduğu tarafa geçme. Boylece insanlar aradaki goruş farklarını daha iyi anlayacaktır. Bunun içinde ayrıca teşekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 12 Mayıs 2018; 15:53:54 >
  • hocam peki nokia 8 yerine başka bir alternatif var mı acaba? nokia lumia 920 kullanmıştım geçici bir süre pek memnun değildim o zamanlar, bu yüzden. Teşekkürler
    Dostum lumia ile nokia ap ayrı bir durumda şuan. Lumia tarihte kaldı. Nokia 8 şuan 2000-2500 lira bandında alabileceğin en iyi telefondur. Hatta ben daha fazla para veripte başka android telefon almam bile Nokia 8 varken. Lumialarla hiç kıyaslanamaz bile.
  • Tavsiyen ve fikrin için teşekkür ederim. Nokia 8 i inceleyeceğim en kısa sürede.

Forumdaki diğer arkadaşlar sizlerin de farklı fikirleri varsa onlarada açığım.

https://forum.donanimhaber.com/iphone-a-camur-atip-sayomi-yi-yere-goge-sigdiramamak--132829392#132829392 burda Nokia 8 ve Xiaomi Mi6 arasında uzun uzun Nokia 8 in neden tercih edilmesi gerektiği yönünde tartıştım. Nokia 8 bence 3000 liraya kadar tercih edilecek tek telefon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.