Şimdi Ara

Telefon önerisi için gelir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 700 tl bütçem var, şu an 600 tl'ye iphone 4s ve 650 tl'ye lumia 735 buldum. Her ikiside sıfır. Siz olsanız hangisini alırdınız?

• 735 daha güncel kamerası daha iyi ekranı daha büyük ama 4s te uygulamalar daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum telefonla çok oynayan biriysen 735i al çünkü 4s göre hem daha büyük ekranlı hemde 3 katı kadar şarj süresi sunuyor aurıca 3 yıl güncel kalacak 4s bu yıldan sonra sıkıntı yine karar senin ama 3 buçuk inç çok küçük bence 5s falan desen belki ekran olarak tatmin ederdide fiyat uçuk ben 735 kullanıyorum gayet memnunum ama hizlialda kredi kartı ve çek bulabilirsen 500tl gibi bir fiyata alabilirsin 735 şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumia 735 hepsiburada.com da 600 liraydı ama 649 lira olmuş. hizlial.com da 600 lira şu anda. ancak sadece beyaz renk var. beyaz renk isterseniz iyi fiyat. iphone 4s e gelince , bence iphone lar arasında en güzel tasarımlı olan telefon iphone4 4s dir. ancak iş kullanmaya gelince ızdırap gibi bir pil ömrü ile karşılaşıyorsunuz. şahsen lumia 735 i tercih ederim ama yanından harici şarj ünitesini ayırmıyorsan iphone 4s de olabilir. kişisel tercih meselesi ancak donanım anlamında da lumia 735 çok daha üstün. kullandığınız uygulamalar windows ta varsa neden olmasın yani.
  • Lumia 640
  • http://www.hizlial.com/nokia-lumia-735-beyaz/10525041

Al sana 600TL Lumia 735. Ben aldım gayet iyi. 4s bu saatten sonra ancak baş ağrıtır.
  • Hocam 735 daha güncel bir model olması nedeniyle 4S den bir tık önde. Ayrıca uygulamalar WP Store için de çıkıyor. Yakında büyük bir güncellemede alacağız. 4S artık güncelliğini yitirmiş bir model.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.