Şimdi Ara

Telefon önerisi lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dokunmatik ekran klavyeli bir telefon tavsiye eder misiniz? Klavyesi kızakli olsun kullanacağım zaman acilsin normal şartlarda görünsün istemiyorum klavye menüleri kullanışli bir telefon takılma sorunu olmayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: casper--18

Arkadaşlar dokunmatik ekran klavyeli bir telefon tavsiye eder misiniz? Klavyesi kızakli olsun kullanacağım zaman acilsin normal şartlarda görünsün istemiyorum klavye menüleri kullanışli bir telefon takılma sorunu olmayan

Samsung i5510a bak istersen
  • desire z
  • Desire z nin klavye bozuluyormus ayrıca kapalı durumdayken arka tarafında klavye bölümü oynuyormuş:( samsunga bi bakayım tavsiyeleriniz için çok çok tsk ederim
  • Motorola Droid 2 en iyi kızaklı telefonlarda biri deneyebilirsin.
  • İ5510 işini görür.
  • Desire Z işini görür. Güzel cihazdır.
  • Merhaba arkadaşım HTC Desire Z tam senin isteklerine göre bir cihaz...daha önce senin dediğin gibi bir sorunla hiç karşılaşana rast gelmedim...

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/htc-desire-z_02.044.9066.0028.htm

• Desire Z incredible s ve sensation s'den neden bu kadar ucuz?
  • android işletim sistemli smartphone olarak desire z tavsiye edebilirim. tasarımını beğenmiyorum fakat zevkler ve renkler tartışılmaz senin hoşuna gidebilir. artı olarak xperia x10 mini pro ve lg gw620 öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.