Şimdi Ara

Telefon Önerisi (Son fikirleriniz)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Resim kalitesi yüksek küçük bir telefon almak istiyorum. 3 ay önce G600 almıştım maalesef geçen gün çalındı.
    G600' ü büyük beklentilerle almıştım ama çok memnun kalmadım. G600' ü tercih etmemdeki en büyük etken 5MP ve küçük denilebilecek bir telefon olmasıydı. Ancak kısa bir süre sonra arka kapağından gıcırtılar gelmesi, menüsünün ağır olması ve fotoğraf kalitesinin 5MP' miş gibi gelmemesi beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Belki de ben ayarlarını iyi kullanamadım. Çalınmasaydı değiştirmezdim ancak yeni bir telefon alacağım için tekrar G600 almak yerine daha iyi alternatif bulabilir miyim diye düşünüyorum.

Günümüzde oldukça büyüyen kasalara son derece soğuk bakıyorum. Tabii ki büyüklükle gelen ekstra özellikler vardır ama bu beni çok ilgilendirmiyor. Hala Motorola VİP, Nokia 6510 gibi eskiden kullandığım telefonları arıyorum.
    Özetlersem; fotoğraf kalitesi yüksek en küçük telefon önerinizi öğrenmek istiyorum. Benim ilk aklıma gelen Nokia 7390 ancak telefonu hiç görmediğim için ne kadar küçük olduğunu ve resim kalitesini bilmiyorum.

Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanuser -- 11 Nisan 2008; 2:12:26 >

• Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ceplere dikkat etmek gerek.
    Bende N95' var ve maalesef beklentilerimi karşılayamıyor ama sonuçta bir telefona göre çok iyi.
    Kamerası iyi olan telefonların ekranıda büyük oluyor buda boyutu etkiliyor,
    N76 diyeceğim istiridye kapaklı şık bir telefon küçük istediğinden dolayı, 3.2 mp kamerası var ama G600'den sonra seni tatmin edermi bilmem
    Ve birde senin dediğin gibi 7390 var 3 mp ama tabi kide mp'ye kanmamak gerek sende bunu tecrübe etmişsindir artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ceplere dikkat etmek gerek.
    Bende N95' var ve maalesef beklentilerimi karşılayamıyor ama sonuçta bir telefona göre çok iyi.
    Kamerası iyi olan telefonların ekranıda büyük oluyor buda boyutu etkiliyor,
    N76 diyeceğim istiridye kapaklı şık bir telefon küçük istediğinden dolayı, 3.2 mp kamerası var ama G600'den sonra seni tatmin edermi bilmem
    Ve birde senin dediğin gibi 7390 var 3 mp ama tabi kide mp'ye kanmamak gerek sende bunu tecrübe etmişsindir artık
    geçmiş olsun hocam gercekten de ..

mujim hocam n76 da 2 mp kamera var

7390 da kucuk bi telefon değil bence tmm 3mp kamerası var ama ..max butce var mı peki ??

• quote:

Orijinalden alıntı: énigma

7390 da kucuk bi telefon değil bence tmm 3mp kamerası var ama ..max butce var mı peki ??

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Alıntıları Göster
    kardeş geçmiş olsun

önerebilceğim telefonlar

nokia 6500 Slide NOKİA 5610 X.M Ya da senin dediğin gibi 7390 olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HighTechLowLife

kardeş geçmiş olsun

önerebilceğim telefonlar

nokia 6500 Slide NOKİA 5610 X.M Ya da senin dediğin gibi 7390 olabilir.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun nasıl çaldılar telefonu anlatırmısın bizde ona göre dikkat edelim gerçi her telefon aynı şekilde çalınmıyo ama merak ettim

bence öyle küçük kaliteli foto çeken telefon yok bence ince küçük bir dijital fotoğraf makinesi birde gene ince küçük bir telefon alman e250 e200 gibi daha iyi olur ama 2 sini ayrı ayrı taşıyamam diye düşünürsen k790 u600 tavsiye ederim özellikle boyutu çok küçük olmasada k790 fotoğraf çekiminde çok başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

geçmiş olsun nasıl çaldılar telefonu anlatırmısın bizde ona göre dikkat edelim gerçi her telefon aynı şekilde çalınmıyo ama merak ettim

bence öyle küçük kaliteli foto çeken telefon yok bence ince küçük bir dijital fotoğraf makinesi birde gene ince küçük bir telefon alman e250 e200 gibi daha iyi olur ama 2 sini ayrı ayrı taşıyamam diye düşünürsen k790 u600 tavsiye ederim özellikle boyutu çok küçük olmasada k790 fotoğraf çekiminde çok başarılı

Alıntıları Göster
    n73 var bende memnunum öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

n73 var bende memnunum öneririm

Alıntıları Göster
    Sony Ericsson K810'a bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bilge_

Sony Ericsson K810'a bakabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    6500 slide
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

6500 slide

Alıntıları Göster
    5610 xpres music -6500 slide veya dediğin gibi 7390
  • quote:

Orijinalden alıntı: fink u freeky

5610 xpres music -6500 slide veya dediğin gibi 7390

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.

Fotoğraf kalitesi açısından Nokia 6500 Slide ve Nokia 7390 oldukça başarılı cihazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katze

Geçmiş olsun.

Fotoğraf kalitesi açısından Nokia 6500 Slide ve Nokia 7390 oldukça başarılı cihazlar.

Alıntıları Göster
    Hepinize teşekkür ederim.

Çalınma olayı şöyle gerçekleşti;

İş yerime müşteri olarak bir adam geldi. Etrafa bakındı, ürünlerle ilgili birkaç soru sordu. Ben de yoğun olarak çaılışıyordum ve masam karmakarışıktı. O karışıklığın içinde de telefonum da vardı. Adam kısa bir süre sonra benden seçtiği ürünlerin fiyatını istedi ve yan taraftaki eczane' ye gidip geleceğini söyledi. O sırada ben de fiyatları hazırladım. Tekrar geldiğinde mağazadaki bir ürünü yerinden alıp masama koydu ve ürünle ilgili sorular sormaya başladı. Karşılıklı konuştuk, fiyatları verdim sonra gitti.
    Yarım saat sonra kadar telefonuma ihtiyaç duydum. Etrafı talan ettim ama telefon yoktu. O an anladım ki masamın karışıklığından yararlanıp telefonu o adam götürmüştü. Son olarak masama koyduğu ürünle de daha da kargaşa yaratmıştı zaten... El çabukluğu ile işi bitirdi kısaca... İlk geldiğinde etrafa bakıp yürüteceği birşey olup olmadığına baktı demekki; ikinci geldiğinde de eylemini gerçekleştirdi. Farkettiğimde aradım ama kapalıydı. Savcılığa gidip dilekçe verdim ancak bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. IMEI numaralarını değiştiriyorlarmış çünkü... Telefon önemli değil çalışır, kazanır alırım yenisini ama içindeki bilgileri ve telefon numaralarını para versem de alamam. O bilgileri ve numaraları bir yere yazmamam da benim eşşekliğim işte kendi düşen ağlamaz.
    Ortalık dolandırıcı ve hırsız kaynıyor. " Bana bir şey olmaz, benim başıma gelmez " demeyin, her zaman dikkatli olun.

Önerilerinize gelince;

N76' nın MP' i düşük.
    5610, N serisi, K790, K810 bana kasa olarak büyük geliyor.

Anladığım kadarıyla hangi telefonu alırsam alayım tam olarak içime sinmeyecek ama NOKIA 7390, NOKIA 6500 SLIDE ve SAMSUNG G800' den birini seçeceğim herhalde... Önerilerinize devam ederseniz memnun olurum arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanuser -- 30 Mart 2008; 19:04:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanuser

Hepinize teşekkür ederim.

Çalınma olayı şöyle gerçekleşti;

İş yerime müşteri olarak bir adam geldi. Etrafa bakındı, ürünlerle ilgili birkaç soru sordu. Ben de yoğun olarak çaılışıyordum ve masam karmakarışıktı. O karışıklığın içinde de telefonum da vardı. Adam kısa bir süre sonra benden seçtiği ürünlerin fiyatını istedi ve yan taraftaki eczane' ye gidip geleceğini söyledi. O sırada ben de fiyatları hazırladım. Tekrar geldiğinde mağazadaki bir ürünü yerinden alıp masama koydu ve ürünle ilgili sorular sormaya başladı. Karşılıklı konuştuk, fiyatları verdim sonra gitti.
    Yarım saat sonra kadar telefonuma ihtiyaç duydum. Etrafı talan ettim ama telefon yoktu. O an anladım ki masamın karışıklığından yararlanıp telefonu o adam götürmüştü. Son olarak masama koyduğu ürünle de daha da kargaşa yaratmıştı zaten... El çabukluğu ile işi bitirdi kısaca... İlk geldiğinde etrafa bakıp yürüteceği birşey olup olmadığına baktı demekki; ikinci geldiğinde de eylemini gerçekleştirdi. Farkettiğimde aradım ama kapalıydı. Savcılığa gidip dilekçe verdim ancak bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. IMEI numaralarını değiştiriyorlarmış çünkü... Telefon önemli değil çalışır, kazanır alırım yenisini ama içindeki bilgileri ve telefon numaralarını para versem de alamam. O bilgileri ve numaraları bir yere yazmamam da benim eşşekliğim işte kendi düşen ağlamaz.
    Ortalık dolandırıcı ve hırsız kaynıyor. " Bana bir şey olmaz, benim başıma gelmez " demeyin, her zaman dikkatli olun.

Önerilerinize gelince;

N76' nın MP' i düşük.
    5610, N serisi, K790, K810 bana kasa olarak büyük geliyor.

Anladığım kadarıyla hangi telefonu alırsam alayım tam olarak içime sinmeyecek ama NOKIA 7390, NOKIA 6500 SLIDE ve SAMSUNG G800' den birini seçeceğim herhalde... Önerilerinize devam ederseniz memnun olurum arkadaşlar...

Alıntıları Göster
    Maalesef bizim ülkemizde bu gibi insanların sayısı bir hayli fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katze

Maalesef bizim ülkemizde bu gibi insanların sayısı bir hayli fazla.

Alıntıları Göster
    Nokia 6500 slide en şık seçim olur

Çok kalteli ve otofokuslu 3mp carl zeiss merceğe sahip telefonda hoparlör sesi hem yüksek çıkıyor hem de kaliteli

Kulaklık ses kalitesi açısından nokia 5610'a yakın performans sergiliyor hem fazlasıyla yüksek hemde bassları güzel veriyor

Bataryası normal kullanımda 3-4 gün rahat gidiyor

Kızak mekanizması olarak gayet sağlam şu ana kadar hiç gevşeme görmedim

Ekran kalitesi ve menü hızı olarak da tatmin edici

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Nokia 6500 slide en şık seçim olur

Çok kalteli ve otofokuslu 3mp carl zeiss merceğe sahip telefonda hoparlör sesi hem yüksek çıkıyor hem de kaliteli

Kulaklık ses kalitesi açısından nokia 5610'a yakın performans sergiliyor hem fazlasıyla yüksek hemde bassları güzel veriyor

Bataryası normal kullanımda 3-4 gün rahat gidiyor

Kızak mekanizması olarak gayet sağlam şu ana kadar hiç gevşeme görmedim

Ekran kalitesi ve menü hızı olarak da tatmin edici

Alıntıları Göster
    6500

• quote:

Orijinalden alıntı: Khán

6500

Alıntıları Göster
    quote:

Arkadaşlar iyi forumlar,

Resim kalitesi yüksek küçük bir telefon almak istiyorum. 3 ay önce G600 almıştım maalesef geçen gün çalındı.
    G600' ü büyük beklentilerle almıştım ama çok memnun kalmadım. G600' ü tercih etmemdeki en büyük etken 5MP ve küçük denilebilecek bir telefon olmasıydı. Ancak kısa bir süre sonra arka kapağından gıcırtılar gelmesi, menüsünün ağır olması ve fotoğraf kalitesinin 5MP' miş gibi gelmemesi beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Belki de ben ayarlarını iyi kullanamadım. Çalınmasaydı değiştirmezdim ancak yeni bir telefon alacağım için tekrar G600 almak yerine daha iyi alternatif bulabilir miyim diye düşünüyorum.

Fotoğraf kalitesiyle megapiksel değerinin bir bağlantısı yoktur. Lens, sensör ve fotoğrafı işleme yazılımı önem taşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Arkadaşlar iyi forumlar,

Fotoğraf kalitesiyle megapiksel değerinin bir bağlantısı yoktur. Lens, sensör ve fotoğrafı işleme yazılımı önem taşır.

Alıntıları Göster
    6500s isteklerini karşılayacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

6500s isteklerini karşılayacaktır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

6500, 7390 ve G600'ü kıyasladığımızda bu saydığınız faktörler hangisinde daha ön plana çıkıyor?

6500: 9,6cm x 4,6cm x 1,6cm (125gr)
    Konuşma Süresi: 6 sa.
    Kamera Çözünürlük / Zoom: 3.15Mp / 8X
    Renk Çözünürlük: 16milyon

7390: 9,0cm x 4,7cm x 1,9cm (115gr)
    Konuşma Süresi: 3 sa.
    Renk Çözünürlük: 256K

G600: 10,1cm x 4,7cm x 1,5cm (104gr)
    Kamera Çözünürlük / Zoom: 5Mp / 4X

G800: 10,1cm x 5,1cm x 1,8cm (134gr)
    Konuşma Süresi: 3sa.
    Kamera Çözünürlük / Zoom: 5Mp / 3X

Beni ilgilendiren şekliyle kıyasladığımda G800'ü büyüklüğünden dolayı eleyebilirim. Çalınan G600' üm ebat olarak kötünün iyisiydi benim için... Ona ebat olarak en yakın 6500 gözüküyor. Sadece ağırlık olarak geride kalıyor. Eğer 6500' de karar kılarsam kesinlikle siyahını tercih ederim. Çok şık duruyor. 7390' nın da tasarımı hoşuma gidiyor.

Bunlardan sonra;

" En iyisi sen çalınan telefonun G600' den al yine " diyen var mı? Neden?
    6500' ü tercih edersem hangi yönden beni G600' e göre daha tatmin edecek?
    7390 ile 6500 özellik olarak birebir gözüküyor. Sizce aralarında tek fark ebatları mı?

Tecrübelerinizden biraz daha faydalanmak isterim arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanuser -- 31 Mart 2008; 2:29:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: énigma

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Anaa doğru karıştı biraz pardon

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanuser

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

6500, 7390 ve G600'ü kıyasladığımızda bu saydığınız faktörler hangisinde daha ön plana çıkıyor?

6500: 9,6cm x 4,6cm x 1,6cm (125gr)
    Konuşma Süresi: 6 sa.

7390: 9,0cm x 4,7cm x 1,9cm (115gr)

G600: 10,1cm x 4,7cm x 1,5cm (104gr)
    Kamera Çözünürlük / Zoom: 5Mp / 4X

G800: 10,1cm x 5,1cm x 1,8cm (134gr)
    Konuşma Süresi: 3sa.
    Kamera Çözünürlük / Zoom: 5Mp / 3X

Beni ilgilendiren şekliyle kıyasladığımda G800'ü büyüklüğünden dolayı eleyebilirim. Çalınan G600' üm ebat olarak kötünün iyisiydi benim için... Ona ebat olarak en yakın 6500 gözüküyor. Sadece ağırlık olarak geride kalıyor. Eğer 6500' de karar kılarsam kesinlikle siyahını tercih ederim. Çok şık duruyor. 7390' nın da tasarımı hoşuma gidiyor.

Bunlardan sonra;

" En iyisi sen çalınan telefonun G600' den al yine " diyen var mı? Neden?
    6500' ü tercih edersem hangi yönden beni G600' e göre daha tatmin edecek?
    7390 ile 6500 özellik olarak birebir gözüküyor. Sizce aralarında tek fark ebatları mı?

Tecrübelerinizden biraz daha faydalanmak isterim arkadaşlar...

Alıntıları Göster

7390 ile 6500s ile arasındaki farklar

6500s'da 'Carl Zeiss' lensi kullanılmış 7390da yok.bu sayede 6500s ile çekilen fotolarda resimler biraz daha canlı çıkıyor.

7390ın renk sayısı 256 değil.ikiside 16miyon renk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 31 Mart 2008; 9:56:45 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.