Şimdi Ara

Telefon ÖNERİSİ(Z3 İPHONE 5S ONE M8 Mİ ?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ben telefon kullanırken genellikle müzik dinlerim.İnternet sitelerinde gezerim video felan izlerim.Gazete okurum.Face,twitter vs takılırım.Onun dışında kamera iyi olsun ekran canlı ve parlak olsun.Oyun fazla oynamam orta seviye diyelim.benim için önemli olan bunlar
    Suan düşündüğüm Xperia Z2 Z3 İphone 5s htc one m8 bunlardan birini düşünüyorm samsung önermeyin
    İphone inceledim iphone baktıgımızda bence internette dolaşma ve video izleme pek kullanışlı değil.
    Htc one m8 inceledim ancak fiyat olarak biraz pahalı ve kamerası z3 e göre geride.
    Z3 pek fazla inceleme fırsatım olmadı arastırmalar vs ama suan bana en yakın olan z3 diyebilirim.
    YORUMLARINIZI bekliyorum

• M8 konusunda hem olumlu hemde olumsuz pek çok şey var Z3 konusunda herhangi bir fikrim yok ancak 5s iyidir güncelleme derdide yok bence 5s al
  • 5S 32gb alabilirsin. M8 değilde m9 beklenir aslında . Z3 te iyidir. Sonuçta bu cihazlar istediğin ihtiyaçlarında seni yanılmazlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3 tabıkıde ıclerınde en donanımlısı,fakat sunuda soyleyeyım 5s baktıgınıza gore ılla buyuk ekran takıntınız yok ve buna dayanarak bırde z3compact onerırım.hem ılerıye donuk guncelleme acısından z3ten gerı kalmaz,hemde 720p ıle batarya ve ıslemcıye bınen yuk z3ten daha olumlu.5s ten daha uzun sure rahat ettırır sızı.hemde ne z3 kadar buyuk nede 5s kadar kuck bence ıdeal ekran boyutunda ve abısıne gore 300-400 dolayında daha hesaplı.aradakı farkı ılla kullanacaksınz bırıncı sevıye bır kulaklık alımı ıle gayet ıyı bır muzık ıkılısı olusturursunuz.
  • Sorunlu ve ikinci eli olmayan z3 almaktansa iPhone al ileride z5 vb çıkınca o zaman düşünürsün
  • 5s yada M8 öneririm.

Z3 alacaksanda kompakt modelini öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.