Şimdi Ara

Telefon Sahipleri İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze merhaba öncellikle yanlış yere konu açmış olabilirim k.bakmayın:)

2 ay kadar önce xperia z1 marka telefon aldım ve telefonum öğrenci yurdundayken( çalındı yurt 3 katlı ve her katta kamera var ancak sadece 3. katta yani kaldığım katta kamera yokmuş nese daha sonra karokola gittim ordan bişe çıkmadı savcılığa gittim savcı boşuna ümitlenme bulunmaz dedi ayrıca telefonu btk dan kitlemek istemiyom çünkü takip edilemez oluyo hani bi ihtimal bulunur diye açık bıraktım sizce ne yapmam gerek yurdu dava etsem bişe çıkarmı veya ne gibi bi yol izlemem gerek yardım ederseniz sevinirim

• hocam tk dan imei kapattırın en iyisi. Geçmiş olsun. Zira bulmak çok zor ki savcılıkta öyle demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

hocam tk dan imei kapattırın en iyisi. Geçmiş olsun. Zira bulmak çok zor ki savcılıkta öyle demiş.

Cok gecmis olsun .? oncelikle g mail sifrenizi vede telefonda kullandiginiz butun mail,facebook vs sifreleri degistirin sonrasinda arkadasin dedigi gibi btk arayin imeiden teli kullanima kapatsinlar lar calan pardon ama serefsiz kullanamasin.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmm teşekkür ederim ben yinede bi alternetif yol olurmu diye danışayım dedim ayrıca yurdu dava etmekle zararımı karşılayabilirmiyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkljkohjl54 -- 7 Ocak 2014; 18:38:16 >
  • Bir şey çıkmaz hocam. Avukata danışın yine de. Çalınmada ihmal var mı önemli soru bu.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi bizim kat hariç her katta kamera var koymamışlar.. belki ordan bişe olabilir dedim
  • Dediğim gibi avukat yardımcı olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.