Yaklaşık 1 haftadır evden ve cep telefonundan birisi arıyor.Günde 2 yada 3 kez.Evden aradığında açıyoruz konuşmadan kapatıyor geri.Ceptende sadece beni arıyor,gizliden.Evden yada cepten farketmez,kişi aynı sanırsam..Telefon numarasını nasıl elde edebilirim? Türk Telekom'un böyle bir hizmeti var mı? Anlatsam durumu.
Hadi arkadaşlar ya,çok önemli benim için
TTSapık hizmetine başvurun.
quote:
Orijinalden alıntı: PaşaTuning
TTSapık hizmetine başvurun.
Muhtemelen vardır.Git Telekom'a oradan seni arayan numaraların listesi vardır herhalde.Oradan seni şu tarihte ve şu saatte arayan numaraya bak.Sonra da yapılabiliyorsa ki muhtemelen yapılıyordur, o numaradan sana ulaşılmasını engelle (ama böyle yaparsan başka telefondan arayabilir) ya da seni arayan numaranın sahibinin ismini öğren sonra evine git bomba koy
quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
Muhtemelen vardır.Git Telekom'a oradan seni arayan numaraların listesi vardır herhalde.Oradan seni şu tarihte ve şu saatte arayan numaraya bak.Sonra da yapılabiliyorsa ki muhtemelen yapılıyordur, o numaradan sana ulaşılmasını engelle (ama böyle yaparsan başka telefondan arayabilir) ya da seni arayan numaranın sahibinin ismini öğren sonra evine git bomba koy
Teşekkürler.Bugün bir sorucam.Peki kullandığım hattı (avea) arayanı nasıl bulabilirim.Yani TT yardımcı olamazsa bu konuda,aveanın müşteri hizmeti falan böyle bir hizmet veriyor mu?
Teşekkürler.Bugün bir sorucam.Peki kullandığım hattı (avea) arayanı nasıl bulabilirim.Yani TT yardımcı olamazsa bu konuda,aveanın müşteri hizmeti falan böyle bir hizmet veriyor mu?
Cep telefonu içinde git avea'ya aynı şekilde verirler listeyi sana.Ama o kişiyi öğrenince ne yapacaksın onu merak ediyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Öğrenciyim Okuyom
quote:
Cep telefonu içinde git avea'ya aynı şekilde verirler listeyi sana.Ama o kişiyi öğrenince ne yapacaksın onu merak ediyorum
muhtemelen kız ona bunun hoş olmadığını söyleyeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme