Şimdi Ara

Telefon seçimi için yardım beyler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Xperia L ve Nokia Lumia 720 arasında kaldım.

sizce hangisi daha iyi?

benim için önemli öncelik uzun süre kullanabileceğim bir telefon olması.

yani en az 4 seneyi tamamlamak istiyorum alacağım telefonla.

xperia l' niyetli gibiyim ama android olduğu için uzun ömürlü kullanabilir miyim bilmiyorum.

lumia 720' de gayet güzel bir telefon ama fiyatı biraz fazla geldi. windows phone konusunda da tereddütlerim olduğu için kararsız kaldım.

yorum yapıp tavsiyelerde bulunursanız sevinirim arkadaşlar şimdiden sağolun.

• kesınlıkle xperıa L cunku yenı kraıt ıslemcı o fıyata super kamera ve ses performansı var,androıd kusuyo yok donuo yok wındows stabıl zırvalamaları duıyabılırsın,kanma. lumıa da zıl sesını bıle degıstırmene ızın vermez telefondan keyıf alamazsın adam gıbı marketı yoktur ve hıcbır zamanda androıdden ıyı ma<rketı olamaz.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    zil sesi atama falan yok mu? öyle saçmalık mı olur ya
  • zil sesi için bıle marketten program ındırıyorsun yok usb ıle baglayıp sarkı atıyorsun bır suru işi var,olu yatırım olarak lumıalara para verılmesını yanlıs buluyorum paylaşıyorum.
  • Xperia L en iyi seçim olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlar için teşekkür ederim ama daha detaylı açklamalar da bekliyorum açıkçası.

şimdi xperia L performans olarak çok iyi bir telefon diyorlar ama ben en az 4 sene tamamlamak istediğim için android' den korkuyorum.

ilk başlarda iyi olsa da ileride sıkıntı çıkarttığı söyleniyor.

lumia 720 de güzel bir cihaz ama 512 ram sıkıntı. ileride 512 ram yüzünden 1gb ram lik telefonlarla arasında baya uçurum olabilir.

rafa kaldırılma ihitmali yüksek geliyor.

wp de benim için tam bir kapalı kutu.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_77687864/tm.htm

incele burayı, zil sesini bilgisayar yardımı ile dğeiştiriyorsunuz güncelleme ile düzeltilcek, geçen seneki Lumia 900 800 700 serisi cihazlarda 256mb RAM ve eski Snapdragon S3 işlemci var ama incelemelere bakarsanız eğer hiçbirinde tekleme bile yok Xperia Z den bile daha akıcılar aynı stabillik devam ediyor, WP8 platformu android gibi RAM sömüren bir platform değildir, stabildir, asla yavaşlama yapmaz. Ayrıca Xperia L deki işlemcinin aynısı 720 de de var aynı işlemciye sahipler, L sizi 1 - 1 buçuk yıl götürür, 720 ise bozulana kadar yani ömürlük, ayrıca RAM miktarı gözetmeksizin Microsoft WP8 e 3 yıl destek verecek, Androiddeki gibi RAM miktarına göre rafa kaldırılma durumu falan olmucak yani, ve ayrıyetten L alırsanız maksimum 6-7 ay güncel kalacak telefonunuz hatta güncellemenizi bile önermem stabilite daha da mahvoluyor, ama 720 alırsanız 3 yıl paşalar gibi güncel kalacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avorlair -- 23 Temmuz 2013; 8:31:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mıcrosoftun da 2014 te 512 ram ıcın uygulama oyun koymayacagınıda acıkladıgını belırtmek ısterım,yanı su meshur 3 yıl olayı cok ınandırıcı degıl.halada 512 ıle stabıl calısamayan uygulamaları mevcut wın markette,market gelısecek gelısecekte androıd yerındemı sayacak,az bekle wın market gelıssın yok pek yakında cok yakında olme esegım olme hesabı.
  • lumıa cılemı 2 ay kullanıp sattıktan sonra doldurdum cok sukur,lumıamı 3310 mu desen 3310 derım hıc degılse kafan rahat olur stresegırmez cıldırmazsın.xpreıa L tabıkı cevap olarak.
  • Xperia L almanı öneririm,Nokia bu aralar hiç iyi iş yapmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.