Şimdi Ara

Telefon Seçimi YARDIM (Xperia Arc S)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an Sony Ericsson Xperia Arc S 829 TL ye buldum ve almak üzereyim ama son kez bi size de fikrinizi sormak istedim. Telefonu daha çok internette surf için kullanırım. Müzik dinlemek ve oyun oynamak için kullanırım. Kasma problemi pek olsun istemiyorum. Aynı zamanda telefonumu uzun süreli kullanmayı düşündüğüm için güncellemelerin gelmeyeceği bir telefonda almak istemiyorum. Android hakkında pek bir bilgiye de sahip değilim. Bütçem bu civarda. Bu telefon hakkında olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Birde yerine şunu alsan daha iyi olur 830 tlye diyebileceğiniz telefon varsa yorum atmanızı istiyorum..

• Bende senin gibi yaptım ithalatçı garantili olarak bu telefonu aldım ve çok memnunum. JellyBean gelicek mi belli değil ama ics ye bile gerek yok telefon Gingerbread la o kadar stabil ve iyi çalışıyorki anlatamam. Dead trigger fln kasmadan oynanıyor ekran çok kaliteli, tasarım olarak diyecek yok gören herkesin ağzı açık kalıyo' iphone'u olanlar bile bi' "Vaaaay" çekiyor Kısacası 830 TL ye bundan iyisini bulamassın ben 2 ay araştırdım ama doğru karar o fiyata ARC S
  • Bende almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahili hafıza 1 gb. sıkıntı olmuyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwaM

Arkadaşlar şu an Sony Ericsson Xperia Arc S 829 TL ye buldum ve almak üzereyim ama son kez bi size de fikrinizi sormak istedim. Telefonu daha çok internette surf için kullanırım. Müzik dinlemek ve oyun oynamak için kullanırım. Kasma problemi pek olsun istemiyorum. Aynı zamanda telefonumu uzun süreli kullanmayı düşündüğüm için güncellemelerin gelmeyeceği bir telefonda almak istemiyorum. Android hakkında pek bir bilgiye de sahip değilim. Bütçem bu civarda. Bu telefon hakkında olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Birde yerine şunu alsan daha iyi olur 830 tlye diyebileceğiniz telefon varsa yorum atmanızı istiyorum..

Bende Xperia Neo var. Yerinde olsam 512 mb ramli telefon almazdım. Çok sıkıntı çekiyor insan. Ve unutmadan 320 mb hafıza çok canımı sıkıyor. Yerinde olsam Motorola Atrix alırdım. O fiyata her yerde satılıyor. Hemde çift çekirdekli. Tamam Xperiaların tasarımı mükemmel ama insan tasarımdan çok performansa arıyor kullana kullana.

• Al arkadaşım ben de aldım beni memnun ediyor her yönüyle iphone a o kadar para veremem ve bu alet her işi çok iyi görüyor ve çok yakışıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çekirdekli bir telefon almayımı düşünüyorsunuz ve 2011 tasarımlı ? Biraz komik ben xperia u kullanıyorum özellikleri aynı sayılır arc s biraz daha büyük olabilir ama performansta xperia u daha iyi çift çekirdek yeni nesil işlemci+ yeni nesil ekran çipi var 800 lira seçeneğe bulabildiğim en iyi telefon xperia u ama karar sizin iyi araştırın en iyisini alın özelliklerini karşılaştırın telefonların ama xperia arc s biraz eskidi diyebilirim
  • ekran küçüklüğünü problem etmezsen u ya da sola alabilirsin, ama bana 3.7lik neo v bile küçük geliyordu sırf o yüzden arc' a geçtim geniş ekranı ve performansı gayet iyi. arc s arc dan daha da iyi. büyük ekran düşünüyorsan arc s iyi seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedhann

ekran küçüklüğünü problem etmezsen u ya da sola alabilirsin, ama bana 3.7lik neo v bile küçük geliyordu sırf o yüzden arc' a geçtim geniş ekranı ve performansı gayet iyi. arc s arc dan daha da iyi. büyük ekran düşünüyorsan arc s iyi seçim.

Arkadaş 6 ay sonra piyasada tek çekirdekli sıfır telefon satışı durucak ben olsam tek çekirdekli seçimi yapmazdım ekranı küçük onda haklısın ama işlemci hızı bence daha önemli sence de öyle değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 3 Ağustos 2012; 15:34:57 >
  • çift çekirdek tabiki mantıklı ama ekran genişliği tasarım parlaklık canlılık ayrıca 8.1 exmorlu kamera da ayrı avantajlar. arc s in 1.4 ghzlık işlemcisinin yeterli olacagını düşünüyorum. ben arc ın 1 ghzlık işlemcisinden gayet memnunum.

ayrıca uzun yolculuklarda spatacus'u geniş ekranla izlemek ayrıca keyifli :)
  • 830 hangi siteden buldun acaba ?? bende alacağım da..
    http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18icep-telefonu_917025.aspx?CatId=27177&ref=akakce&v=1.66.4
    bende burdan alacağım ama site güvenilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

830 hangi siteden buldun acaba ?? bende alacağım da..
    http://www.sanalreyonum.com/urun/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18icep-telefonu_917025.aspx?CatId=27177&ref=akakce&v=1.66.4
    bende burdan alacağım ama site güvenilir mi?

Şahsen bi fikrim yok bu site konusunda
    - Motorola atrixlere baktım onlarda gayet iyi özellikleri ama kullanmadan pek bir şey diyemeyeceğim ayrıca xperia u nun felan dokunmatiği daha ön planda keşke u nunda ekran 4.2 inç felan olsaydı tadından yenmezdi

• bu siteler paralel ithalat sattığı için ucuz. o önemli konu. mesela arc ım arızalandı teleservice 5 gün içerisinde sıfırıyla değiştirdi. distribütör garantili olduğu için sıkıntı olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.